• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar ben hamurislerini cok seviyorum
Yapmasi yedirmesi hosuma gidiyo
Hatta dun birisi özel siparis yaparmisin da dedi.
Baska arkadaslarim da ac bi yer falan dediler.
Gıda cok buyuk risk ben onu goze alamam.
Belki getirisi olur
3-5bisey kazanabilirim.
Ama risk iste.
Bazi arkadaslarin dogum gunu partilerine yardim ettim.
Kurabiye,cupcake,börek yaptim.
Hazir mi diye soranlar olmus.
Seviniyorumda ruhum oksaniyo ne yalan soylim

Ama ticare dökmeyi beceremem sanirim.

Cevremde cok genis degil.
Ama emegimden para kazanmak isterdim.
yap ta yıyelım kanka bızde yaa
her sey para mı aşkolsun:KK45:

Papatya seni son zamanlar birikim ve tasarruf konusunda daha bir istekli ve gayretli görüyorum ben de...söylemeden geçemeyeceğim...:nazar:
teşekkür ederim canım.
ödemelerimiz biraz azaldı. önceki yıllarda eylül ayında hep çok içerde olurduk. bu sene daha iyi durumdayız.
bir de insan buralarda okudukça hem heves ediyor hem de bilinçleniyor sanırım.

mrb kuzlar sanirim tukenmilik sendromuna yakalaniyorum pufff temizlik yapmak istiyorum boyle yerleri ovmak guzelce cam silmek istiyorum lakin benim tosuncuk musade etmiyor aksama kaday yakamdan dusmuyor iki kap yemegi zor yapiyorum surekli oyun istiyor ilgi istiyor kollarimi hissetmiyorum artik

bu gun yine bi dunya para harcadim eksik bitmiyor

bol soğanlı mercimek çorbası yaptım. sıfır yağlı. zayıflamaya çalışıyorum da. masum doyurucu ve besleyici. millet 20 kilo veriyor ben bi 5 kilo veremedim :olamaz:

mrb kuzlar sanirim tukenmilik sendromuna yakalaniyorum pufff temizlik yapmak istiyorum boyle yerleri ovmak guzelce cam silmek istiyorum lakin benim tosuncuk musade etmiyor aksama kaday yakamdan dusmuyor iki kap yemegi zor yapiyorum surekli oyun istiyor ilgi istiyor kollarimi hissetmiyorum artik

bu gun yine bi dunya para harcadim eksik bitmiyor
bugünlük bırakabileceğin kimse yok mu?

bi de canım, bi yazında porselen diş yaptırdığını okudum... memnun musun, kaç tane yaptırdın... dişçi fobim var benim, korkuyorum, kendi dişçime bile gidemiyorum....:KK17:
Canım birkaç sene önce dış ağrısından oleceğim sandım öyle bir ağrı...ne yapsam geçmiyor...neler denemedim...Azı dişi bir de...resmen aglatiyordu...o zamanki asistanım kalk gidelim ne olacaksa olsun dedi aldı discisine götürdü. Bende de o zamana kadar önceki tecrubelerin etkisiyle aşırı korku mevcuttu. Çünkü dişlerim hep sorunlu idi. Ameliyat bile oldum o derece. Bu beyefendi eli hafif naif konuskan bir adam. Gittim ne yapılacaksa yaptı iki dakikada gözüm açıldı resmen. Benim on dişlerim özellikle üst damak diyeyim dişlerin şekli görüntüsü falan hoşuma gitmiyordu. Hatta gülmeyi çok seven ben gulemiyordum bile. Gitmisken baktim agri aci da yok cesaret geldi birden. Bunu dile getirdim ve üst dislerimin tamamını porselen yaptık. Alt dişlerimde bir sorun olmadığı için onları ellemedik. Sadece onlarda beyazlatma uygulandi.O günden beri büyük bir memnuniyetle kullanıyorum ve 10 yıl garantili. O zaman için en iyi malzeme ve cok iyi bir fiyatti. Avukat olunca az rakam çıkaran görmedim zaten hiçbir yerde o da ayrı..ama değer mi değer. Çok memnunum.

Canım birkaç sene önce dış ağrısından oleceğim sandım öyle bir ağrı...ne yapsam geçmiyor...neler denemedim...Azı dişi bir de...resmen aglatiyordu...o zamanki asistanım kalk gidelim ne olacaksa olsun dedi aldı discisine götürdü. Bende de o zamana kadar önceki tecrubelerin etkisiyle aşırı korku mevcuttu. Çünkü dişlerim hep sorunlu idi. Ameliyat bile oldum o derece. Bu beyefendi eli hafif naif konuskan bir adam. Gittim ne yapılacaksa yaptı iki dakikada gözüm açıldı resmen. Benim on dişlerim özellikle üst damak diyeyim dişlerin şekli görüntüsü falan hoşuma gitmiyordu. Hatta gülmeyi çok seven ben gulemiyordum bile. Gitmisken baktim agri aci da yok cesaret geldi birden. Bunu dile getirdim ve üst dislerimin tamamını porselen yaptık. Alt dişlerimde bir sorun olmadığı için onları ellemedik. Sadece onlarda beyazlatma uygulandi.O günden beri büyük bir memnuniyetle kullanıyorum ve 10 yıl garantili. O zaman için en iyi malzeme ve cok iyi bir fiyatti. Avukat olunca az rakam çıkaran görmedim zaten hiçbir yerde o da ayrı..ama değer mi değer. Çok memnunum.

üstün tamamını yaptırdın yani... normal diş gibi kullanabiliyor musun? benim ağrım yok ama çürük var, dişçim de korkuttu beni, biraz daha beklersen ya implant ya oynar çene olur diye... ama yenemiyorum korkumu... ağrı bende de olmuyor ama korkusu....

bol soğanlı mercimek çorbası yaptım. sıfır yağlı. zayıflamaya çalışıyorum da. masum doyurucu ve besleyici. millet 20 kilo veriyor ben bi 5 kilo veremedim :olamaz:
kilo vermek istiyorsan sadece diyet yeterli olmuyor canım. öğün sayısını beşe çıkarırken, kaliteli karbonhidratlara yönelmen ve bol protein, ceviz, badem yemeli yine bol bol su da içmelisin. ayrıca spor. günde en az yarım saat tempolu bir yürüyüş mesela. zamanın varsa salon da olabilir. sadece diyetle yağ değil malesef kas eriyor. sonra bırakır bırakmaz ışık hızıyla kilolar geri geliyor. azmettiysen mutlaka başarırsın. :KK66:

üstün tamamını yaptırdın yani... normal diş gibi kullanabiliyor musun? benim ağrım yok ama çürük var, dişçim de korkuttu beni, biraz daha beklersen ya implant ya oynar çene olur diye... ama yenemiyorum korkumu... ağrı bende de olmuyor ama korkusu....
Evet üstün tamamını yaptırdım. Kendi dişimden daha güzel oldu. Yiyecek yerken hiçbir sıkıntı yasamadim şimdiye dek. Çok memnunum. Herkes kendi dişim sanıyor ve üstelik her zaman bembeyaz.

Senin bir iki dişin sorunlu ise senin daha farklı bir tedavin olur canim. Bunu diş Hekimleri daha iyi bilirler. Benimki görsel amaçlıydi daha çok.

Back
X