Valla öyle kuzu insanin canı istiyor.Gunaydın gızlar
Aksam parka gittik,
bizimki uçurtma ucurcam dedi
ruzgad yoktu uçuramadı cocuuum
Çekirdek içecek flalan aldı.
Bende pastaneden biseyler aldim
Bizim Bursada meşhur bi pastane var,simidi bile tartıyo adamlar
Ama efsane seyler yapıyolar
1 ufak kese tuzlu,1 ufak kese tatlı kurupastaya 25 tl verdm:)
2 ser taneden 6 tane var dı keselerde toplasan,
Parkın orda bi dondurmacıda kuyruk vardı,cesit coktu aldık 5 er tl lik,bildiğin su tadı var.
Kuyruk niye hic anlamadık,
Park bize 50 tl ye mal oldu yanı:)
Öğlen pide +ayran 16,5 verdm
adım atsak para valla
Sabah 5 tl simit+tahanlıya verdm.
Bismillah
8 tl kumbaraya attım dun ama
kız kek yaptm dun alayım dedim aldırmadı.(Kesin sekersiz flan sandı onu:)Normal kekdi halbuki)Valla öyle kuzu insanin canı istiyor.
Bende aksam cikarsak ya misir, ya dondurma bisi alirim illa.
Hic bisi almazsak donuste bi durumcu abimiz var Oglumun bebekliginden beri var o abi ozamandan beri aliriz hemen 3 dürüm aliriz.
10tl satiyor ama nerede dürüm yediysem asla o tat yok.
Şu çocuk dövme işini anlamıyorum ben.Dun kadın kavgasına denk geldik.
Bi kadın çocuğunu resmen sokak ortasında babasına dovdurdu.
Turbanlı ama böyle havalı bi tip,gözune takmış gözlükleri.
Erkek çocuk 8-10 yaslarında ,nası agliyor.
Baba yapma nolur diye.
Bi teyze dayanamadı,tüü senin kadınlğına dedi
Teyze de kapalı.
Cıkar o kafandakini haketmiyosn
Sokak ortasında çocuk mu dövdurulur babasna dedi
Helaaaal Teyze diye bağırdk
Salak kadın ya,ne yapmış olursa olsun dövdürmek ne?
Evet yaŞu çocuk dövme işini anlamıyorum ben.
Hem insanlarda sabır yok hem boy boy çocuk
Sırf kendi egolarını tatmin etmek için çocuk doğuran kadınlar var ne yazık ki.
Ne olursa olsun dövmek çözüm mü. Çocuğu sokakta rencide etmek nesi.
Bazen çok daraldığımda ses tonum yükselse vicdan azabından uyku uyuyamıyorum keşke yüksek sesle cevap vermeseydim diye.
Selamlar.
Gule güle kullan canmmbu arada kopuk kolyem vardi onu bozdurmustim gecen hafta yeni kolye aldim plaka oglumun adini yazdirdim evde taktim zincir kisa geldi gozume esim gayet guzel ddi ama bozdurdugum uzundu yaringidip sorcam uzununu alabilirim üstüne fark olur illaki çok olmassa alcam hemen
saol canim daha iyileri sizlerin olsun sabah 9 olmadan uyandik yine çok sıcak kahvalti ettim ortalik topladim tv de maral dizisi başlamış ona baktım izlememistim az ona baktım elektrik aç cam ütü var az bulaşık dolmuştu açtım mutfak toplandı kiyma çıkardım çıkınca patlican alayim karniyarik yaparim bide şu bozuk paraları hallederim sayip dolar yapcam kac olursa ay bide bi duygusallık var üstümde dokunsan ağlıyorum bu ara simdi keşfet te video gordum alzermir hastası anne kızı yemek yediriyor ona o sıra hatırlıyor kızını seni seviyorum diyor kız tutamıyor oda aglio ay fena oldumGule güle kullan canmm
domestos,persil ve sampuan cok iyi aksam alicam ben yani bakim var mi burada a101 deSelamlar kadınlar kulübünün birikimci kızları
A101in indirim kataloğunu paylaşıyım:)
Eki Görüntüle 2286492
Zulaya da 110 lira attım bakalım:)
Lellim domestosun 4 lt olanı şuan A101 ve şokda indirimde 16.90 TL.domestos,persil ve sampuan cok iyi aksam alicam ben yani bakim var mi burada a101 de
Banada fiyatlar uygun geldi kuzu.domestos,persil ve sampuan cok iyi aksam alicam ben yani bakim var mi burada a101 de
Gardolaps ve dolap tan cok sattım kısın.Merhaba arkadaşlar,
İnternetten 2. el eşya-kıyafet v.s. satabileceğim uygun bir yer var mı? Bir ara dolap uygulamasından bahsedilmişti. Ama orada eşya satılamıyormuş. Deneyimlerinize göre neresi daha iyi?
aynen bende de gitmiyor daha kaldi elimde.Gardolaps ve dolap tan cok sattım kısın.
Ama 2 aydır satılmıyor
Unlulerin eşyaları satılıyor saedce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?