Evet canim ben hep kiloluk aliyorum baya gidiyor.Lellim domestosun 4 lt olanı şuan A101 ve şokda indirimde 16.90 TL.
Litre fiyatını hesaplayınca o daha karlı oluyor
Letgodan satiyorlar sanirim.Ben koltuk ve sehpa takımı satmak istiyorum aslında. Bunlar için bildiğiniz bir yer var mı acaba?
Güzel gunlerde kullanbu arada kopuk kolyem vardi onu bozdurmustim gecen hafta yeni kolye aldim plaka oglumun adini yazdirdim evde taktim zincir kisa geldi gozume esim gayet guzel ddi ama bozdurdugum uzundu yaringidip sorcam uzununu alabilirim üstüne fark olur illaki çok olmassa alcam hemen
saol canimGüzel gunlerde kullan
Valla yagmur gosteriyor evet yagsin yaw.Anam ne sicak var ne paraları butunlettim nede karniyarik teve 2 de sultan dizisi vardı ona takıldım oğlan durmadı onla uğraş sıcaktan çıkamadım henüz bende oğlanı uyutup çıkardığım kiymayla makarna yaptim çorbada var yogurtlu yeris eşim yoğun bu ara abisinin dükkana yardım ediyor gec gelcek biz yeriz birazdan sonra parka çıkarsam yarin yağış gösteriyi gidemeyiz bir parka çıkalım ondan
Aynen kuzu bazı fiyatları görünce küçük dilimi yutasım geliyorözlem yildiz dolap uyg. kiyafet yuklemis(oysa eger) allahim 3 aylik cocuk kiyafeti,kullanilmis ve markasiz 120tl
Yuhs.
Bunlarin bizden daha cok paraya ihtiyaci var demek.
Bir de onun cocugu buyuk 3 aylik kiyafetinide mi saklamis.
ilgincler.
Kızlar suan reglimde ben reglden önce vakia suresini okumaya baslamistim.
Regl bitince devam edicem.
Birlikde okuyalim insallah.
Her aksam yatmadan abdest alip 1 vakia okuyalim mi.
Sürekli okundugunda bolluk,bereket,kazanc getiren bir sure.
Devamlilik önemli.
Faziletleri cok guzel.
Ben devam edicem insallah.
Sizlerede soylim dedim dileyen olursa okusun okumak isteyene hatirlatirim dilerseniz toplu okuruz.
gün içinde de olur mu vakıa yoksa sadece akşam mı? gerçi yatsı namazı geç oluyor artık. namazdan sonra da okuyabilirim.Kızlar suan reglimde ben reglden önce vakia suresini okumaya baslamistim.
Regl bitince devam edicem.
Birlikde okuyalim insallah.
Her aksam yatmadan abdest alip 1 vakia okuyalim mi.
Sürekli okundugunda bolluk,bereket,kazanc getiren bir sure.
Devamlilik önemli.
Faziletleri cok guzel.
Ben devam edicem insallah.
Sizlerede soylim dedim dileyen olursa okusun okumak isteyene hatirlatirim dilerseniz toplu okuruz.
öyle koku almadim.bide lelli senin kuşun kafesi koku yapiomu kokuyo bizimki haftayi bulmadan habire temizliyorum valla yıldim bugun çıkardım yikadim lavoboda aspirin sabun ne bulsam döktüm sicaklardan heralde
aksam namazindan sonra okuyabilirsin.gün içinde de olur mu vakıa yoksa sadece akşam mı? gerçi yatsı namazı geç oluyor artık. namazdan sonra da okuyabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?