Canım merhaba ben sizi de takip ediyorum. Gercekten cok sinir bozucular ya ben bile sinir oldum. Kaç yaşlarında eltin aranız da yas farkı var mı . Bide bisey dikkatimi çekti 56 gün gecti yazmışın iki kere saydın mi kac gun geçtiğini acaba bu kadar kafana takmisin belli kiSürekli peşimizdeydi eşi mesaide olunca benim eşim işe bırakır alır yiğenini kreşten alırdı nişanlıyken sonra evlendik devam etti belli aralıkşarda tabi ben biraz eşime kızdım
En son köye gittik eşimle annemi de götürdüm bu da ailesine gidiyordu aynı köylüler otobüs biletini iptal ettirip peşimize düştü köyde de bunun isteklerinden vs zaten canım burnumda annem de gördü patladı.Sevimsiz şeyler yaşandı biz de ağır konuştuk da aradan 56 gün geçmiş yaptığına bak.Tabi artık otobüslerle gidip geliyor hanfendinin rahatı bozuldu siniri ondan
Canım arife günü olmuştu da ordan biliyorum günü.2 yaş küçük bendenCanım merhaba ben sizi de takip ediyorum. Gercekten cok sinir bozucular ya ben bile sinir oldum. Kaç yaşlarında eltin aranız da yas farkı var mı . Bide bisey dikkatimi çekti 56 gün gecti yazmışın iki kere saydın mi kac gun geçtiğini aceba bu kadar kafana takmisin belli ki
Hmm anladim canım bayramını zehir ettiler desene. Ilk yıllarda biz de çok kavga etmiştik. Insallah huzurunuz bozulmasin bidaha. Eltin güç savaşlarına girmiş belli kiCanım arife günü olmuştu da ordan biliyorum günü.2 yaş küçük benden
Hmm anladim canım bayramını zehir ettiler desene. Ilk yıllarda biz de çok kavga etmiştik. Insallah huzurunuz bozulmasin bidaha. Eltin güç savaşlarına girmiş belli ki
Vuvv baya fenaymış. Sen mesafeni koyduysan artik yaklaşmaz insallah. kıskandığını bas bas bagirmis resmenÇoktan girmişti biz nişanlandık kıskançlıktan zayıflamaya kalktı kızı diyorduki annem hiç birşey yemiyor.Ben araba kullanıyorum Gitti ehliyet almaya kalktı 5 nde mi ne zor aldı yaktı dosyanın biri kaç para yatırdı hala da süremiyor arabayı.Biz park sorunu olmasın diye siteden tuttuk evi evini değiştireceğini söyledi arabasını değiştirmeye kalktı eşinin ,en son da çocuğunu özel okula yazdıracaktı asgari ücretten biraz fazla kazanıyor nasıl yazdıracaksa biz özel düşünmüyoruz şahsen devlet okuluna göndeririz diyoruz baya bi havalardaydı.Bunun yüzünden çeyizim dizilirken kızının elbisesini değiştirmeye götürttü eşimi ben de gittim yalnız gitmesinler diye yatağımın kurulmasını mutfak eşyalarımın dizilmesini göremedim bugün aklıma geldi üzüldüm.
Canım ben peşinizde olmasını ondan dolayı değilde sizin maddi durumunuz eltinlerden iyiyse o yüzden ayrılmadığını düşündüm.Sürekli peşimizdeydi eşi mesaide olunca benim eşim işe bırakır alır yiğenini kreşten alırdı nişanlıyken sonra evlendik devam etti belli aralıklarda tabi ben biraz eşime kızdım
En son köye gittik eşimle annemi de götürdüm bu da ailesine gidiyordu aynı köylüler otobüs biletini iptal ettirip peşimize düştü köyde de bunun isteklerinden vs zaten canım burnumda annem de gördü patladı.Sevimsiz şeyler yaşandı biz de ağır konuştuk da aradan 56 gün geçmiş yaptığına bak.Tabi artık otobüslerle gidip geliyor hanfendinin rahatı bozuldu siniri ondanSanki benim kocam değil de onun kocası gibi davranıyordu çoğu kişi de aklıma soktu bunun eşinde gözü mü var gibisinden seni kıskanıyor vs.Arabada da anneme diyorki... teyze biz eşimle arkadaş gibiyiz o işten geliyor ben işe gidiyorum falan baktık kocasında gözü yok hep bizim yakamızda insan da şüpheleniyor günahı boynuna.Acısı ondan yani artık uzak tutuyoruz ya
Valla kardesim gözü var mı yok mu o bilir ama millet haklı bir tanıdığımız kızkardeşinin eski sevgilisiyle evlenme noktasında ve ilişkiye başlarken ikiside evliymiş düşün kardeşini kıskanıp başlamış arsız.bu devirde kimse kimseye çok yakın olamaz akraban olabilir ama eşinin yanında azcık usturuplu olursun.eski eltim eşinden boşanacak iki çocuk var kayınvalidemin apartmanında otutuyor eşime demişki maddi tüm ihtiyaçlarımı karsıla taşınmayayım duydum çıldırdım arsızlığa bak bu adam evli barklı yiğenlerine destek olur zaten bir dahada zorunlu kalmadıkça görüşmüyorum anneme diyomuş çok özledim götüşemiyoruz bildiğin şeytanSürekli peşimizdeydi eşi mesaide olunca benim eşim işe bırakır alır yiğenini kreşten alırdı nişanlıyken sonra evlendik devam etti belli aralıklarda tabi ben biraz eşime kızdım
En son köye gittik eşimle annemi de götürdüm bu da ailesine gidiyordu aynı köylüler otobüs biletini iptal ettirip peşimize düştü köyde de bunun isteklerinden vs zaten canım burnumda annem de gördü patladı.Sevimsiz şeyler yaşandı biz de ağır konuştuk da aradan 56 gün geçmiş yaptığına bak.Tabi artık otobüslerle gidip geliyor hanfendinin rahatı bozuldu siniri ondanSanki benim kocam değil de onun kocası gibi davranıyordu çoğu kişi de aklıma soktu bunun eşinde gözü mü var gibisinden seni kıskanıyor vs.Arabada da anneme diyorki... teyze biz eşimle arkadaş gibiyiz o işten geliyor ben işe gidiyorum falan baktık kocasında gözü yok hep bizim yakamızda insan da şüpheleniyor günahı boynuna.Acısı ondan yani artık uzak tutuyoruz ya
Vuvv baya fenaymış. Sen mesafeni koyduysan artik yaklaşmaz insallah. kıskandığını bas bas bagirmis resmen
Valla kardesim gözü var mı yok mu o bilir ama millet haklı bir tanıdığımız kızkardeşinin eski sevgilisiyle evlenme noktasında ve ilişkiye başlarken ikiside evliymiş düşün kardeşini kıskanıp başlamış arsız.bu devirde kimse kimseye çok yakın olamaz akraban olabilir ama eşinin yanında azcık usturuplu olursun.eski eltim eşinden boşanacak iki çocuk var kayınvalidemin apartmanında otutuyor eşime demişki maddi tüm ihtiyaçlarımı karsıla taşınmayayım duydum çıldırdım arsızlığa bak bu adam evli barklı yiğenlerine destek olur zaten bir dahada zorunlu kalmadıkça görüşmüyorum anneme diyomuş çok özledim götüşemiyoruz bildiğin şeytan
Haklısın cnm ben gözü olduğunu düşünmemiştim de çevremdekiler daha nişanlıyken anlamışlar ben de bu olanlardan sonra acaba mı dedim.Ama maddi olarak kıskandığı doğru biz nişanlıyken bile kavga çıkarmış benden gizlemişler biz eşimle herşeyimizi nişan düğün yarıya yarıya yaptık.Kızına diyormuşki kızım emmingil zengin.Çocuk dedi.Annem böyle diyor dedi.Sırf kıskanmasın diye dedim ki evin kirasını eşyaları perdeyi herşeyi ben ödüyorum eşimin maaşı anca kredisine yetiyor bilsin istedim.Hani bu kız güzel evde oturuyorsa da kendi kazanıyor oturuyor anlasın diye dedim.İmrenir gençtir yazık üzülmesin dedim ama o çok kıskançlık yaptı.Eşimle iyi olacağım inadınaCanım ben peşinizde olmasını ondan dolayı değilde sizin maddi durumunuz eltinlerden iyiyse o yüzden ayrılmadığını düşündüm.
Yaşlarınızda yakınmış kıskançlık bir çekememezlikte olmuş.
Eşin bekarken her dediklerini yapmış şimdide her dediğimi yapsınlar istiyor.Ama şimdi sen varsın izin vermiyorsun o da seninle uğraşıyor.
Sen eşinle tartışma çünkü tartışırsan eltin sevinir onun istediği zaten senin mutsuz olman.Sevindirme onu..
Sen eşinle mutlu ol çatlasın eltinde..
Beni bile sinir etti..
Çirkef olmak gerek ben ailemde görmemiştim çok gaeipsiyorum babam demişti uyum saglamak zor olur diye haklı aslındaArtık hiç yaklaşamaz ondan kuduruyor rahatı kaçtı
Benimkide çok cefakar kapalı eşim tüm maaşını yiğenlerine harcıyor herseyine koşuyor kadın bizim düğün vakti tatile gitti bikinili fotoğraf atıyor sonra gelin odasında gelmiş eşim bunu yer bunu severmiş sanane hiç abisi gibi değilmiş benimde tepem attı bende senin gibi değilim dedim kalktı dahada çıldırtmadanOooo aman allahım seninki de az değil.Benim elti bi kahkaha atardı cilveli ben ağır başlıyım hiç öyle şeyler yapamam sen kaynının yanında hangır Hangır gülmeye utanmıyor musun ya.
Seninki de fenaymış bikinili foto ney.Eltimgil de yüzme bilmiyormuş hep eşimle gidiyorlarmış tatile eşim evlendik onlarla gitmeyi de önerdi ne işim var dedim ben başkasının yanında kaynımın yanında bikinili rahat edemem dedim.Her yere onları taşımak zorunda değiliz yaBenimkide çok cefakar kapalı eşim tüm maaşını yiğenlerine harcıyor herseyine koşuyor kadın bizim düğün vakti tatile gitti bikinili fotoğraf atıyor sonra gelin odasında gelmiş eşim bunu yer bunu severmiş sanane hiç abisi gibi değilmiş benimde tepem attı bende senin gibi değilim dedim kalktı dahada çıldırtmadan
Yani canim ben demek istemedim ama neler geliyo insanin aklina neler duyuyoruz arsız insan dolu etraf annenin karışması bi yandan iyi olmuş tabi bazen bi kıyamet kopması gerekiyor sessiz bulmuşlar gelene çıkılmış kıymetin bilinmezde hep böyle olur kullanana kadar ne zaman işleri biter gerçek yüzleri çıkar ortayaSürekli peşimizdeydi eşi mesaide olunca benim eşim işe bırakır alır yiğenini kreşten alırdı nişanlıyken sonra evlendik devam etti belli aralıklarda tabi ben biraz eşime kızdım
Yani canim ben demek istemedim ama neler geliyo insanin aklina neler duyuyoruz arsız insan dolu etraf annenin karışması bi yandan iyi olmuş tabi bazen bi kıyamet kopması gerekiyor sessiz bulmuşlar gelene çıkılmış kıymetin bilinmezde hep böyle olur kullanana kadar ne zaman işleri biter gerçek yüzleri çıkar ortaya
Beren ben olsam inada resim atarım mutlu mutlu eşimle kaldırır engeli seninki bildiğin yılanArtık hiç yaklaşamaz ondan kuduruyor rahatı kaçtı
Aklıma geldi de şimdi gene bişeyler yazar moralim bozulur eşim de kızar nispet mi yapıtın der aslında güzel fikir deBeren ben olsam inada resim atarım mutlu mutlu eşimle kaldırır engeli seninki bildiğin yılany
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?