Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen alalım diye teşvik et para biriktirelim annesindende alır belki gaza gelipçok güzel hayallar kurmuş ama ne güzel her yer sizin tatil yeriniz olur ilk yıl bebişle zorda sonrası değme keyfine

Sen alalım diye teşvik et para biriktirelim annesindende alır belki gaza gelipçok güzel hayallar kurmuş ama ne güzel her yer sizin tatil yeriniz olur ilk yıl bebişle zorda sonrası değme keyfine
Hayaller güzel de annesinden oyle bi para gelmez
Gelmeyınce kendi almaya kalkar
Olan benim takılara olur:)En yakın ihtimal

Hayaller güzel de annesinden oyle bi para gelmez
Gelmeyınce kendi almaya kalkar
Olan benim takılara olur:)En yakın ihtimal
Önceden işle onu her ay bütçe yapıp araba parası ayıralım de bir arkadaşım vardı ailesi hiç destek olmadı kirada oturdular başka şehirdeydik kıza 2.el bildiğin eski gelinlik alındı zaman geçti torun oldu arkadaşım erkek bu arada ailesinin oturduğu yere tayin oldular ev verdiler sonra ev almak istediler kızda bebekten dolayı çalışmadı krediyle alalım nasıl olcak dediler babası peşinatı verdi altınlarından azıcık bozuldu sonra kredininde yarısından çoğunu ödüyolar yani belli olmaz bu işler.eviniz var mı bilmiyorum ama altınlarınızı daha büyük yatırımlar için kullanırız diye söyleyebilirsin

ayy sen anlattin ben yoruldum bacim.
Son ayın nasıl yetisiyosun
Benim elti kizi annesinden yiyor ayilip bayiliyor bi nazliki sorma.
Evinin isini k.v yaptiriyor azcik nazlanaydin da.

is mirasa kalinca alicisi cok cikiyor yaw.
insAllah alirsiniz kuzu.
Vallahi olmaz falan diyoruzda Rabbim neleri nasip ediyor.

Vala kucuk damat yıkar ortalığı :)
O cok paracıdır
Bizimki iste hayaller hayaller:)
İns bacım kısmet
Kuzu olsun guzel dusunelim.
Burada bi abla giris kat evde oturuyordu.
Kendi eviydi(yani kaynansinin bina) kira falan vermiyordu ama evinide sevmiyordu.
Kadinin babasindan miras kalmis.
Koydeki arsalari satmis adam parayi ölmeden pay etmis.
250bin dusmus kadina.
Hemen mah. yeni yapilan eve girdi toprakdan
gerisi kredi seklinde.
Valla Rabbim ol derse olur.

ayy sen anlattin ben yoruldum bacim.
Son ayın nasıl yetisiyosun
Benim elti kizi annesinden yiyor ayilip bayiliyor bi nazliki sorma.
Evinin isini k.v yaptiriyor azcik nazlanaydin da.
Benim normalım bu kız
Ötekini bilmiyrm:)
sabah kalan visnelerı ayıkladım misal:)
Koci de kızıyo dur artk diye ama ben yapmasam
Yapacak insan yok
Kvde zaten Allahlık
Anam kardeşimden kaçabilse yardm edecek de kacamıyr:)
Hep hakkını helal et bana ,sana hic bakamadm diyo
Helal olsn anne o nedemek diyorm.
Allah dağına göre kar veriyor,cok sukur benim bebe de üzmedi beni

Aynen öylee
Ohh güle güle otursun

Allah bereket versin canim insallah bende çikcsm bi 10 dolar alcam kendime oglusun kumbarasinda var onada 20 dolar alcam sıpa benden zengin 30 doları olcak

Canım hayırlı olsun afiyetle yemek nasip olsun inşaallah. Bende alacağım demiştim ya daha önceden etiketi nasıl ve hangi sayfadan yaptın bildiğin A4 kağıda mi cikarttiniz

Bereketli olsunnn
:)
Saol kuzum sindi uyuycak küçük bet az uyusa yapilcak islerim var aksam eşim güzel bir kasap var köftesi lezzetli oradan alayım yap ddi aksam yemegi çıktı patates az spagetti var bi market yapcam sabah bi gittim şoka 25 üstüne duru duş jeli aldim pazara cikmiycam yarin o yüzden marketin hal indirimi var ugrayacagim oraya

Canım hayırlı olsun afiyetle yemek nasip olsun inşaallah. Bende alacağım demiştim ya daha önceden etiketi nasıl ve hangi sayfadan yaptın bildiğin A4 kağıda mi cikarttiniz
Saolasın cnm
Onu esim fabrikada çıkardı ya
Baskı makinsanda cıkarmıslar cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…