• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kuzu olsun guzel dusunelim.
Burada bi abla giris kat evde oturuyordu.
Kendi eviydi(yani kaynansinin bina) kira falan vermiyordu ama evinide sevmiyordu.
Kadinin babasindan miras kalmis.
Koydeki arsalari satmis adam parayi ölmeden pay etmis.
250bin dusmus kadina.
Hemen mah. yeni yapilan eve girdi toprakdan
gerisi kredi seklinde.
Valla Rabbim ol derse olur.
Çok isteyince rabbim bir kapı açıyor inş tüm isteyenlere ev sahibi olmayı nasip etsin

Altın da pahalı toplu olcak para toplanana kadar harcanıyor çoğu zaman böyle üç beş eşimden gizli biriktirdigimi dolar euro yapıyorum olduğu kadar çalışsam daha çok olur hasliklarla bu kadar oluyo hayat pahali😥
Oğluşunun birikimide bereketli olsun canım.
Olsun biz az falan demeyelim biriktirelim.Rabbim bereketini verir.
Kenarda biraz paramda olsa kendimi güvende hissediyorum ben:)
En ufak bir ihtiyacımızda alır kullanır geri yerine koyarız.Başkasından istemektense ver köşem deriz:)

Selam kızlar bugün kalktım güzel fırında salçalı soslu ekmek kızarttım kahvaltıya , bulaşık makinesini çalıştırdım boşattım ,evi süpürdüm balkonu yıkadım çamaşır astım yatak odamın camını sildim mutfak dolaplarını sildim banyonun lavabosunu ovdum kuşumu yıkadım.Çaydanlığı limon tuzuyla kaynattım içi ter temiz oldu.Benimki oturuyor tabi.Sonra duşa gidecekken annesigilin uydu tamirdeymiş 1 Aydır onu alacağım sonra kardeşimle görüşürüm yiğenimi de özledim dedi.Bişey demedim tamam dedim ben de annemlere giderim ya da onları çağırırım dedim.Annenler gelemez onlar gelirse ben eve gelmem dedi benim ailem gelemiyor seninkiler de gelmesin dedi.Ben de gelsinler senin ailen de dedim.Nasıl gelecekler o kadar olaydan sonra dedi gelemezler bizi kovdular köydeki evlerinden dedim keşke gece yollasalardı dedi.O ara ben eltime saydım hemen düzgün konuş dedi bir tutuyor sevgimden şüphen var mıydı bu olaylardan önce dedi.Vardı dedim sen benle niye evli duruyorsun dedi sen de mide olsa bana o kadar laf ettin bir de evli kalıyorsun yüzüme iyi bakıyorsun dedi.Tamam bitti dedim sazını alıyordu vazgeçti gitti.Ağladım annemi aradım Kardeşim geldi beni ve kuşu aldı annemlere gittik.Babam da vardı akşam yemeğini yedik oturduk konuştuk ayrılacağım karar verdim adamın bana saygısı yok.Sevgisi yok.Annemle kardeşimle bana geldik şimdi aradım benimki açmadı.Mesaj attım annemler bizde eve gelme pazartesi anlaşmalı dava açalım ben de seni istemiyorum, eşyalarını toplar veririm dedim.Tamam yazmış.Numarasını da sildim.Hakkımda hayırlısı

Eltim beni engellemiş whatsaptan haberler gitmiş demekki boşanma haberi şimdi ciddi ciddi düşünüyorum aralarındaki ilişkiyi

Selam kızlar bugün kalktım güzel fırında salçalı soslu ekmek kızarttım kahvaltıya , bulaşık makinesini çalıştırdım boşattım ,evi süpürdüm balkonu yıkadım çamaşır astım yatak odamın camını sildim mutfak dolaplarını sildim banyonun lavabosunu ovdum kuşumu yıkadım.Çaydanlığı limon tuzuyla kaynattım içi ter temiz oldu.Benimki oturuyor tabi.Sonra duşa gidecekken annesigilin uydu tamirdeymiş 1 Aydır onu alacağım sonra kardeşimle görüşürüm yiğenimi de özledim dedi.Bişey demedim tamam dedim ben de annemlere giderim ya da onları çağırırım dedim.Annenler gelemez onlar gelirse ben eve gelmem dedi benim ailem gelemiyor seninkiler de gelmesin dedi.Ben de gelsinler senin ailen de dedim.Nasıl gelecekler o kadar olaydan sonra dedi gelemezler bizi kovdular köydeki evlerinden dedim keşke gece yollasalardı dedi.O ara ben eltime saydım hemen düzgün konuş dedi bir tutuyor sevgimden şüphen var mıydı bu olaylardan önce dedi.Vardı dedim sen benle niye evli duruyorsun dedi sen de mide olsa bana o kadar laf ettin bir de evli kalıyorsun yüzüme iyi bakıyorsun dedi.Tamam bitti dedim sazını alıyordu vazgeçti gitti.Ağladım annemi aradım Kardeşim geldi beni ve kuşu aldı annemlere gittik.Babam da vardı akşam yemeğini yedik oturduk konuştuk ayrılacağım karar verdim adamın bana saygısı yok.Sevgisi yok.Annemle kardeşimle bana geldik şimdi aradım benimki açmadı.Mesaj attım annemler bizde eve gelme pazartesi anlaşmalı dava açalım ben de seni istemiyorum, eşyalarını toplar veririm dedim.Tamam yazmış.Numarasını da sildim.Hakkımda hayırlısı

Canım yaaa hakkınızda hayırlısı olsun. Evliliğin en sevmediğim tarafı da bu. Aileler konusu. Oysa sevgiliyken insan ne güzel de anlaşıyor.peki hazırmısın ayrılığa

Altın da pahalı toplu olcak para toplanana kadar harcanıyor çoğu zaman böyle üç beş eşimden gizli biriktirdigimi dolar euro yapıyorum olduğu kadar çalışsam daha çok olur hasliklarla bu kadar oluyo hayat pahali😥

Benim kafadansın. Ben de çalışırken hep gizli biriktirmiştim. Ve hala da atarım 3-5 kenara. Önceki biriktirdiğşmle evi değiştirdik.o kadar faydası oldu yani eşime kalsaydı oooo. Bir de bir kadının daima kenarda parası olmalı. Hsyatın ne göstereceği belli olmaz

Üzüldüm canım.
Evlenirken yaşadığın tatlı heyecanı mutluluğunu tebessümle okumuştuk.
Keşke böyle olmasaydı.
Rabbim görüyor sana yaptıklarını çıkartır onlardan.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Cnm başkalarına. Neden pay veriyorum evinde geçin gelsinler kv filan boşver ne yapacak sanki hiç aldırma.o kadara şey yaşadım ki asla vazgeçmedi evden gitme filan hiç yapmadım başkalarına taviz veriyorsun kocam için yuvan için mutlu edeceksin düşmanlarını bence vazgeçme derim

iş malesef o raddeye gelince uzlasma cok ama cok zor oluyor.
Senin ailen gelmesin benim ki gelsin ya da benimki gelmiyorsa seninkide gelmesin olayları 2 kisiyi mutlaka yipratiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Son defa uzlasmayı deneyin derim.
Ailelee bir araya gelsin konuşun.
Ya da esinle konus aileleri olaylariniza dahil etmeden deneyin derim.
Zamanla o aile seni zaten kabul etmek zorunda kaliyor tabi esin arkanda olursa.

Benim kaynanam goruncelerim vs hala beni istemez esim onlari dinliyor olsa.
Ama esim benim yanimda oldugundan ancak arkamdan konusabiliyorlar.

Yoksa esim doldurusa gelen biri olsa simdiye kadar ben de bosanmistim.
Cunku bayilirlar sana kiz mi yok diye sirt sivazlamaya.

iş malesef o raddeye gelince uzlasma cok ama cok zor oluyor.
Senin ailen gelmesin benim ki gelsin ya da benimki gelmiyorsa seninkide gelmesin olayları 2 kisiyi mutlaka yipratiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Son defa uzlasmayı deneyin derim.
Ailelee bir araya gelsin konuşun.
Ya da esinle konus aileleri olaylariniza dahil etmeden deneyin derim.
Zamanla o aile seni zaten kabul etmek zorunda kaliyor tabi esin arkanda olursa.

Benim kaynanam goruncelerim vs hala beni istemez esim onlari dinliyor olsa.
Ama esim benim yanimda oldugundan ancak arkamdan konusabiliyorlar.

Yoksa esim doldurusa gelen biri olsa simdiye kadar ben de bosanmistim.
Cunku bayilirlar sana kiz mi yok diye sirt sivazlamaya.

Benimki beni tutmadığından başladı tüm olaylar zaten.Bir gün önce kadın bana ruh hastası yazmış ertesi günü kızını özledim diye beyfendi görmeye gidiyor.Git annene gidiyorsun zaten bana niye diyorsun nispet yapr gibi git gör gel haberim yokken inat yapıyor

Cnm başkalarına. Neden pay veriyorum evinde geçin gelsinler kv filan boşver ne yapacak sanki hiç aldırma.o kadara şey yaşadım ki asla vazgeçmedi evden gitme filan hiç yapmadım başkalarına taviz veriyorsun kocam için yuvan için mutlu edeceksin düşmanlarını bence vazgeçme derim
Deniyorum 1,5 ay oldu adam triplerde millet sevinmesin diye yıkmayım yuvayı dedim.Ama adam diyorki böyle olduğunu düşünüyorsan sen midesizsin yüzüme nasıl bakıyorsun diyo çok zoruma gitti.Kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor üstüne gittikçe ben ne oldum delisi oldu.Kaçan kovalanır.Bitsin gitsin onlarla olsun rahatlasın salak kardeşin yuvasını kurmuş çocuğunu yapmış sen kendi yuvana baksana.Evdeki gelinlikli fotoları kaldırdım gelsin alsın eşyalarını ne oluyorsa olsun bir an evvel.

Selam
Dün aksam esim 7000adım daha yapmam lazim dedi(10bin adim sayiyor gunluk) eyvah dedim gorumcemlere bulastircak beni.
Onlardan ses yok dedi.
Aman aman geri kalsinlar dedim icimden.
Yakin sahilleri sevmiyorum biraz uzak bir sahil var orayi sevdigimi biliyor hadi seni oraya gotirim dedi.
Trafigi goze aldi gittik.
Allahim orasida kalabalik malum haftasonu
Ama canli muzik cafeleri var bol bol seviyorum orayi.
Hadi sana ayvalik tostu ismarlim dedi .
yuruduklerimiz bosa gitti🙈
Ayvalik tostu,patates kizartmasi,mesrubat aldik 25tl verdik.

Denizin kenarinda azicik nefes aldim valla.
Aksam cok severim deniz kenarinda oturmayi.

Bugun yemegim var.
Evi toparlarim anneme cikarim.

Buranin pazari bugun marketlerde indirim oluyor yerel bir market var oradan sosluk domates istedin esimden 5kg daha.
Dernege gidecek gelirken alir.
Aksam kaynatirim.

Dedeme erik kaynaticam.
Mesrubat iciemiyoruz.
Ayran, komposto falan.

Ya kiyamam cok icmim wc cok cikarim ozaman diyo kiyamam.

Canım yaaa hakkınızda hayırlısı olsun. Evliliğin en sevmediğim tarafı da bu. Aileler konusu. Oysa sevgiliyken insan ne güzel de anlaşıyor.peki hazırmısın ayrılığa

Böyle yıpranacağıma en iyisi ayrılmak her hafta ben iş yapıyorum oturuyor okey oynuyor.Tam işim bitiyor annelere gidiyorum diyor girsin gitmesine de bişey demedim ama dün nispet yapar gibi kızı özlemiş de görecekmiş 1 gün önce anası bana neler yazmış ruh hastası yazmış sen niye beni tutmuyorsun kadın geriye yazar tabi bu fırsatı veriyor onlara

Benimki beni tutmadığından başladı tüm olaylar zaten.Bir gün önce kadın bana ruh hastası yazmış ertesi günü kızını özledim diye beyfendi görmeye gidiyor.Git annene gidiyorsun zaten bana niye diyorsun nispet yapr gibi git gör gel haberim yokken inat yapıyor
Onlara bu kadar bagli olmasini anlayamadim.
Niye acaba.
Herkes ailesini sever tabiki ama misal benim kardesim esimi hakaret edecek ben kardesime hops! derim.

Babam bile bazen geliyo canı sıkiliyor malum emekli esimle sohbet edim diye ben istemiyorum.
Adam isten geliyor giyip sortunu uzanmak dinlenmek istiyor.
Mecbur degil babami dinlemeye.
Bos bos konusuyo yani kendi aksama kadar oturup bi de esimin basini agritiyor.
Esim yine bisi demiyor ama ben esime diyorum.
askim huyunu biliyon idare et he de napim seni seviyor ondan diyorum.
ki sever esimi yani benden cok sevdigi kesin.

Back
X