- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Yaa teşekkür ederimBereketli olsun zula dolup taşsin![]()
Hepimizinki dolup dolup taşsın inşAllah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa teşekkür ederimBereketli olsun zula dolup taşsin![]()
Amin cnm ben çıktım oğluma aldim 20 usd bugun kendimde 10 usd alacaktım eşim acele ettirdi çıkacaktık demedim onada sonra üflüyo paralarıYaa teşekkür ederim
Hepimizinki dolup dolup taşsın inşAllah..
Çok isteyince rabbim bir kapı açıyor inş tüm isteyenlere ev sahibi olmayı nasip etsinKuzu olsun guzel dusunelim.
Burada bi abla giris kat evde oturuyordu.
Kendi eviydi(yani kaynansinin bina) kira falan vermiyordu ama evinide sevmiyordu.
Kadinin babasindan miras kalmis.
Koydeki arsalari satmis adam parayi ölmeden pay etmis.
250bin dusmus kadina.
Hemen mah. yeni yapilan eve girdi toprakdan
gerisi kredi seklinde.
Valla Rabbim ol derse olur.
Oğluşunun birikimide bereketli olsun canım.Altın da pahalı toplu olcak para toplanana kadar harcanıyor çoğu zaman böyle üç beş eşimden gizli biriktirdigimi dolar euro yapıyorum olduğu kadar çalışsam daha çok olur hasliklarla bu kadar oluyo hayat pahali![]()
Selam kızlar bugün kalktım güzel fırında salçalı soslu ekmek kızarttım kahvaltıya , bulaşık makinesini çalıştırdım boşattım ,evi süpürdüm balkonu yıkadım çamaşır astım yatak odamın camını sildim mutfak dolaplarını sildim banyonun lavabosunu ovdum kuşumu yıkadım.Çaydanlığı limon tuzuyla kaynattım içi ter temiz oldu.Benimki oturuyor tabi.Sonra duşa gidecekken annesigilin uydu tamirdeymiş 1 Aydır onu alacağım sonra kardeşimle görüşürüm yiğenimi de özledim dedi.Bişey demedim tamam dedim ben de annemlere giderim ya da onları çağırırım dedim.Annenler gelemez onlar gelirse ben eve gelmem dedi benim ailem gelemiyor seninkiler de gelmesin dedi.Ben de gelsinler senin ailen de dedim.Nasıl gelecekler o kadar olaydan sonra dedi gelemezler bizi kovdular köydeki evlerinden dedim keşke gece yollasalardı dedi.O ara ben eltime saydım hemen düzgün konuş dedi bir tutuyor sevgimden şüphen var mıydı bu olaylardan önce dedi.Vardı dedim sen benle niye evli duruyorsun dedi sen de mide olsa bana o kadar laf ettin bir de evli kalıyorsun yüzüme iyi bakıyorsun dedi.Tamam bitti dedim sazını alıyordu vazgeçti gitti.Ağladım annemi aradım Kardeşim geldi beni ve kuşu aldı annemlere gittik.Babam da vardı akşam yemeğini yedik oturduk konuştuk ayrılacağım karar verdim adamın bana saygısı yok.Sevgisi yok.Annemle kardeşimle bana geldik şimdi aradım benimki açmadı.Mesaj attım annemler bizde eve gelme pazartesi anlaşmalı dava açalım ben de seni istemiyorum, eşyalarını toplar veririm dedim.Tamam yazmış.Numarasını da sildim.Hakkımda hayırlısı
Altın da pahalı toplu olcak para toplanana kadar harcanıyor çoğu zaman böyle üç beş eşimden gizli biriktirdigimi dolar euro yapıyorum olduğu kadar çalışsam daha çok olur hasliklarla bu kadar oluyo hayat pahali![]()
Üzüldüm canım.Selam kızlar bugün kalktım güzel fırında salçalı soslu ekmek kızarttım kahvaltıya , bulaşık makinesini çalıştırdım boşattım ,evi süpürdüm balkonu yıkadım çamaşır astım yatak odamın camını sildim mutfak dolaplarını sildim banyonun lavabosunu ovdum kuşumu yıkadım.Çaydanlığı limon tuzuyla kaynattım içi ter temiz oldu.Benimki oturuyor tabi.Sonra duşa gidecekken annesigilin uydu tamirdeymiş 1 Aydır onu alacağım sonra kardeşimle görüşürüm yiğenimi de özledim dedi.Bişey demedim tamam dedim ben de annemlere giderim ya da onları çağırırım dedim.Annenler gelemez onlar gelirse ben eve gelmem dedi benim ailem gelemiyor seninkiler de gelmesin dedi.Ben de gelsinler senin ailen de dedim.Nasıl gelecekler o kadar olaydan sonra dedi gelemezler bizi kovdular köydeki evlerinden dedim keşke gece yollasalardı dedi.O ara ben eltime saydım hemen düzgün konuş dedi bir tutuyor sevgimden şüphen var mıydı bu olaylardan önce dedi.Vardı dedim sen benle niye evli duruyorsun dedi sen de mide olsa bana o kadar laf ettin bir de evli kalıyorsun yüzüme iyi bakıyorsun dedi.Tamam bitti dedim sazını alıyordu vazgeçti gitti.Ağladım annemi aradım Kardeşim geldi beni ve kuşu aldı annemlere gittik.Babam da vardı akşam yemeğini yedik oturduk konuştuk ayrılacağım karar verdim adamın bana saygısı yok.Sevgisi yok.Annemle kardeşimle bana geldik şimdi aradım benimki açmadı.Mesaj attım annemler bizde eve gelme pazartesi anlaşmalı dava açalım ben de seni istemiyorum, eşyalarını toplar veririm dedim.Tamam yazmış.Numarasını da sildim.Hakkımda hayırlısı
Cnm başkalarına. Neden pay veriyorum evinde geçin gelsinler kv filan boşver ne yapacak sanki hiç aldırma.o kadara şey yaşadım ki asla vazgeçmedi evden gitme filan hiç yapmadım başkalarına taviz veriyorsun kocam için yuvan için mutlu edeceksin düşmanlarını bence vazgeçme derimSelam kızlar bugün kalktım güzel fırında salçalı soslu ekmek kızarttım kahvaltıya , bulaşık makinesini çalıştırdım boşattım ,evi süpürdüm balkonu yıkadım çamaşır astım yatak odamın camını sildim mutfak dolaplarını sildim banyonun lavabosunu ovdum kuşumu yıkadım.Çaydanlığı limon tuzuyla kaynattım içi ter temiz oldu.Benimki oturuyor tabi.Sonra duşa gidecekken annesigilin uydu tamirdeymiş 1 Aydır onu alacağım sonra kardeşimle görüşürüm yiğenimi de özledim dedi.Bişey demedim tamam dedim ben de annemlere giderim ya da onları çağırırım dedim.Annenler gelemez onlar gelirse ben eve gelmem dedi benim ailem gelemiyor seninkiler de gelmesin dedi.Ben de gelsinler senin ailen de dedim.Nasıl gelecekler o kadar olaydan sonra dedi gelemezler bizi kovdular köydeki evlerinden dedim keşke gece yollasalardı dedi.O ara ben eltime saydım hemen düzgün konuş dedi bir tutuyor sevgimden şüphen var mıydı bu olaylardan önce dedi.Vardı dedim sen benle niye evli duruyorsun dedi sen de mide olsa bana o kadar laf ettin bir de evli kalıyorsun yüzüme iyi bakıyorsun dedi.Tamam bitti dedim sazını alıyordu vazgeçti gitti.Ağladım annemi aradım Kardeşim geldi beni ve kuşu aldı annemlere gittik.Babam da vardı akşam yemeğini yedik oturduk konuştuk ayrılacağım karar verdim adamın bana saygısı yok.Sevgisi yok.Annemle kardeşimle bana geldik şimdi aradım benimki açmadı.Mesaj attım annemler bizde eve gelme pazartesi anlaşmalı dava açalım ben de seni istemiyorum, eşyalarını toplar veririm dedim.Tamam yazmış.Numarasını da sildim.Hakkımda hayırlısı
iş malesef o raddeye gelince uzlasma cok ama cok zor oluyor.Selam kızlar bugün kalktım güzel fırında salçalı soslu ekmek kızarttım kahvaltıya , bulaşık makinesini çalıştırdım boşattım ,evi süpürdüm balkonu yıkadım çamaşır astım yatak odamın camını sildim mutfak dolaplarını sildim banyonun lavabosunu ovdum kuşumu yıkadım.Çaydanlığı limon tuzuyla kaynattım içi ter temiz oldu.Benimki oturuyor tabi.Sonra duşa gidecekken annesigilin uydu tamirdeymiş 1 Aydır onu alacağım sonra kardeşimle görüşürüm yiğenimi de özledim dedi.Bişey demedim tamam dedim ben de annemlere giderim ya da onları çağırırım dedim.Annenler gelemez onlar gelirse ben eve gelmem dedi benim ailem gelemiyor seninkiler de gelmesin dedi.Ben de gelsinler senin ailen de dedim.Nasıl gelecekler o kadar olaydan sonra dedi gelemezler bizi kovdular köydeki evlerinden dedim keşke gece yollasalardı dedi.O ara ben eltime saydım hemen düzgün konuş dedi bir tutuyor sevgimden şüphen var mıydı bu olaylardan önce dedi.Vardı dedim sen benle niye evli duruyorsun dedi sen de mide olsa bana o kadar laf ettin bir de evli kalıyorsun yüzüme iyi bakıyorsun dedi.Tamam bitti dedim sazını alıyordu vazgeçti gitti.Ağladım annemi aradım Kardeşim geldi beni ve kuşu aldı annemlere gittik.Babam da vardı akşam yemeğini yedik oturduk konuştuk ayrılacağım karar verdim adamın bana saygısı yok.Sevgisi yok.Annemle kardeşimle bana geldik şimdi aradım benimki açmadı.Mesaj attım annemler bizde eve gelme pazartesi anlaşmalı dava açalım ben de seni istemiyorum, eşyalarını toplar veririm dedim.Tamam yazmış.Numarasını da sildim.Hakkımda hayırlısı
Üzüldüm canım.
Evlenirken yaşadığın tatlı heyecanı mutluluğunu tebessümle okumuştuk.
Keşke böyle olmasaydı.
Rabbim görüyor sana yaptıklarını çıkartır onlardan.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
iş malesef o raddeye gelince uzlasma cok ama cok zor oluyor.
Senin ailen gelmesin benim ki gelsin ya da benimki gelmiyorsa seninkide gelmesin olayları 2 kisiyi mutlaka yipratiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Son defa uzlasmayı deneyin derim.
Ailelee bir araya gelsin konuşun.
Ya da esinle konus aileleri olaylariniza dahil etmeden deneyin derim.
Zamanla o aile seni zaten kabul etmek zorunda kaliyor tabi esin arkanda olursa.
Benim kaynanam goruncelerim vs hala beni istemez esim onlari dinliyor olsa.
Ama esim benim yanimda oldugundan ancak arkamdan konusabiliyorlar.
Yoksa esim doldurusa gelen biri olsa simdiye kadar ben de bosanmistim.
Cunku bayilirlar sana kiz mi yok diye sirt sivazlamaya.
Deniyorum 1,5 ay oldu adam triplerde millet sevinmesin diye yıkmayım yuvayı dedim.Ama adam diyorki böyle olduğunu düşünüyorsan sen midesizsin yüzüme nasıl bakıyorsun diyo çok zoruma gitti.Kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor üstüne gittikçe ben ne oldum delisi oldu.Kaçan kovalanır.Bitsin gitsin onlarla olsun rahatlasın salak kardeşin yuvasını kurmuş çocuğunu yapmış sen kendi yuvana baksana.Evdeki gelinlikli fotoları kaldırdım gelsin alsın eşyalarını ne oluyorsa olsun bir an evvel.Cnm başkalarına. Neden pay veriyorum evinde geçin gelsinler kv filan boşver ne yapacak sanki hiç aldırma.o kadara şey yaşadım ki asla vazgeçmedi evden gitme filan hiç yapmadım başkalarına taviz veriyorsun kocam için yuvan için mutlu edeceksin düşmanlarını bence vazgeçme derim
Canım yaaa hakkınızda hayırlısı olsun. Evliliğin en sevmediğim tarafı da bu. Aileler konusu. Oysa sevgiliyken insan ne güzel de anlaşıyor.peki hazırmısın ayrılığa
Onlara bu kadar bagli olmasini anlayamadim.Benimki beni tutmadığından başladı tüm olaylar zaten.Bir gün önce kadın bana ruh hastası yazmış ertesi günü kızını özledim diye beyfendi görmeye gidiyor.Git annene gidiyorsun zaten bana niye diyorsun nispet yapr gibi git gör gel haberim yokken inat yapıyor