ya ben seyi anlamadim.
Herkes sever yegenini neticede amca baba yarisi.
Ama bukadar abarti ya.
Babasimi boyle her an her anı falan.
Ben hic gormedim duymadim böyle bukadarini.
Degisik
ya ben seyi anlamadim.
Herkes sever yegenini neticede amca baba yarisi.
Ama bukadar abarti ya.
Babasimi boyle her an her anı falan.
Ben hic gormedim duymadim böyle bukadarini.
Degisik
yok artik ne munasebet.Aynen canım abartı bunun
Aynen canım abartı bununki artık.insanın da aklına herşey geliyor.Nişanlıyken bana güneş gözlüğü aldı eltimler ve annesigil teyzesindelermiş bizi de çağırdılar gittik.Giderken bana diyorki eltim Ayşe olsun.Ayşeye benim sana gözlük aldığımı söyleme diyor o zaman kuşkulanmadım kıskanmasın falan diye düşündüm ama şimdi bakıyorum normal değil babam bile dün diyor benim anlamadığım bu adam gözlük aldığını bu kadından niye gizliyor sonuçta benim nişanlım tabiki alabilir
yok artik ne munasebet.
Sey kese ortak falan mi? Hani kardesler ayni isimi yapiyor öyle olsa belki anlarim.
Hani ortak para cok pahali hediye vs alinca belki laf olur diyeyse anlarimda
Nisanlina hediye alirken eltiyemi sorulacak.
hımm anladim simdi alismislar bunlar hazır yemeye.Yok cnm eşim adliyede memur kardeşi özel sektörde kese ortak değil.Ama bunlar benimkinin parasını yemeğe alışmışlar bunları işe götürmüş kreşe götürmüş getirmiş eşi mesaide olduğunda falan kıza kayınvalide bakmış kreş öncesi ve kreş tatilken bunlar eve geliyor kızı alıyor yemek yeyip gidiyor benimkinin de 4500 maaşı var evi dolduruyormuş bunların keyfi yerinde kıza oyunca almalar kıyafet almalar şimdi rahatları bozuldu hazmedemiyorlar çocuk bile biz evlenince zayıfladıeşim et yer gergin evde de pişirtiyormuş kız erlerle besleniyordu sürekli
Onun eşi kahvaltıya geldi 1 ekmek bile getirmedi.Güzel kahvaltı setimi çıkarttım patatesler kızarttım sofrada herşey vardı börek aldı poğaça aldı eşim eltim gelmedi kıskançlıktan.Hastaymış eşiyle kızı yollamış .Bir ekmek getirmemiş adam biz 1 kere evlendiğimizde gittik kahvaltıya börekler pogacalar doldurdu eşim ,eşimin eli çok aşırı açık.Yedirmeyi sever her onlara gidince kıza yaş pastalar aldık.Ben de kadın gelemedi diye paket yaptım evdekilerden benim kalbim temiz fesat değilimhımm anladim simdi alismislar bunlar hazır yemeye.
Onu bunu aldirmaya.
Kesilecek korkusundan tutusmuslar.
Aynisini sen onun esinden beklesen olaylar olaylar
Ayy hatirliyorum ya onu.Onun eşi kahvaltıya geldi 1 ekmek bile getirmedi.Güzel kahvaltı setimi çıkarttım patatesler kızarttım sofrada herşey vardı börek aldı poğaça aldı eşim eltim gelmedi kıskançlıktan.Hastaymış eşiyle kızı yollamış .Bir ekmek getirmemiş adam biz 1 kere evlendiğimizde gittik kahvaltıya börekler pogacalar doldurdu eşim ,eşimin eli çok aşırı açık.Yedirmeyi sever her onlara gidince kıza yaş pastalar aldık.Ben de kadın gelemedi diye paket yaptım evdekilerden benim kalbim temiz fesat değilim
Çok karisik ya.4 gün sonra kira kontratının yenilenmesi lazım eşim adına kira kontratı kirayı ben ödüyorum ama .Faturalar da onun adına.Acaba diyorum işe yakın bir yer mi tutsam buranın kirası 1250 aidat 150 kiraya zam gelecek gerçi ben ödüyorum farkeden bişey yok da.Uygun işe yakın ev mi tutsam burası insanlardan uzak iş yerim çarşı ortası ama orda da kiralar pahalı evler kötü burası 180 metrekare 12.kat site içi ferah tam da bugünlere denk geldi.Ağustosta da tatile gidecektik benim kk mdan ödemiştik eşim ayırt ettirdi onu da iptal ettirmem lazım 50 ₺ ye sigorta yaptırmıştık 36 saate kadar iptal ettirme hakkımız var.4000₺ geri yatar kk kartıma
Sakince dusun canım.Ailemle yaşamam eşyalar bende kalır ben ödedim zaten daha borcu var ayrı otururum ailem gelir gider yanıma kardeşimle annem gece yanımda kaldı.Kardeşim sabah gitti annem yanımda şimdi yemek yaptı çamaşır yıkıyor felan o da gidecek akşama doğru biraz yalnız kalayım.Onların yanında ağlayamıyorum da
Sakince dusun canım.
Karar verince ne olacagina yani ayrılma vs gibi bisi daha kucuk bir evde duzen kurarsin.
Ama suan tek basina karar verme.
Bana sormadan evi bosaltti falan onlarida mahkemede kullanır.
Kendini hakli cikarir..
Ay böyle seyler konusmak istemiyorum duzelecegine inaniyorum cunku ama aklinda bulunsun.
O sinirle ani karar verme.
bu kadar şeyden sonra kayninin demesi lazım uzak dur diye eltine araları bozuluyor mesafe koy diye senin esin mesafeli olcakti sen anormal bisey istemiyorsunkiŞimdi bu eşim kaldıramıyor iftira attınız diyor eee biz boşansak millet demicek mi demekki gerçekten aralarında birşey varki bunlar boşandı dicekler.Beni haklı bulacaklar bir de bunlar eskisi gibi arabasına binip işe gidecek mi. Millet laf etmez mi bu olaylardan sonra.Halbuki eşim akıllı olsaydı boşanmazsak barışsak bir süre sonra kadın kıskançlığı elti kıskançlığı diye millet düşünüp olay kapanacaktı
bu kadar şeyden sonra kayninin demesi lazım uzak dur diye eltine araları bozuluyor mesafe koy diye senin esin mesafeli olcakti sen anormal bisey istemiyorsunki
CanımsınTeşekkür ediyorum canım Sağol cvp verdiğin için. Inşallah kuzucugunu sağlıkla kucağına alırsın
Ay beren cok üzüldümmBenimki beni tutmuyor canım o tutmazsa ailesi tutar mı.Ben elimden geleni yaptım iyi olalım diye dün bile kalktım saçından öptüm yumuşak davranıyorum adamın yaptığına bak bir de nasıl yüzüme bakıyorsun diyor sanki biriyle basmış beni terbiyesiz.Ben dedim ona senin onla ilişkin olduğunu düşünmüyorum kızgınlıkla dedim zaten öyle düşünsem 1 dk evli durmam dedim ama söylediklerine bak çok zoruma gitti.Eltim olacak cadı sabah engelimi kaldırmış şimdi baktım geri koymuş napmaya çalışıyorsa ben engelledim onu geçenki mesajdan sonra.Acaba ona mesajla bulaşmamı mı istiyor asla öyle birşey yapmıcam benden uzak cehenneme direk olsun.Allahım onu evladıyla sınasın.Günaha giriyorum beddua ediyorum ama şu an tek istediğim bu
Ay beren cok üzüldümm
Cidden bunların arasında baska bisey mi var nedir
Bukadr yengeyi tutmak neymis ya
Hakkınızda hayırlısıı olsun
Evlenmesinler ozman ya
Elin günahsız kızını yakmasınlar
Onu bilemiyosın isteEvet cnm varsa evlenmeseydin bilmiyorum artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?