Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet cnm varsa evlenmeseydin bilmiyorum artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
Annen gidince kafanı dinle canim hemen kira kontratını evi bosaltmayi düşünme öfkeyle hareket etme 10 düşün 1 yap hakkında hayırlısı artık canim tüm yüreğime söylüyorum kötü niyetli değilsin rabbim kalbine göre versin

Amin canım sağolasın ders çalışmaya çalışıyorum sınava hazırlanayım bari evde tekken kafamı verebilirsem düşmanlara inat terfi etmeliyim almalıyım bu sınavı geçen sen 3 soru ile kaçırdım basit hatalar yaptım bu yık bitmeli bu iş

Onu bilemiyosın iste
Kimsee bosancm diye evlenmezki
Madem kafan karıısık elin kızını ne yakıyosun be adam
Barısacagınıza inanıyorm

Ya aslında onda kardeşinin karısına karşı kötü niyet olmadığını biliyorum kızınca diyorum ben de işte inanmasam da o aşırı düşkün yanlışı burda farkında değil hatasının

Kolay gele canim böyle işte yanlızsin hazir kafanı meşgul edersin bu hırsını doğru yönlendir canim en büyük ceza olur terfin

Kolay gele canim böyle işte yanlızsin hazir kafanı meşgul edersin bu hırsını doğru yönlendir canim en büyük ceza olur terfin

Aynen canım derse vereyim aklımı.
Kardeşim benimkinin arabasını annesine uzak bir yere park halinde görmüş tesadüf.Fotoğraf attı demekki milletten utandı bu niye evinde değil de burda kalıyor diye düşünmesinler diye mi nedir evin önüne park etmemiş

Sen süpürme ben süpürcem dedi
Saat 17.00 den beri süpürge böyle
Sadece koltuk altlarını alacak bide
Suan uyuyor sanırm gece uykusuna gecti
Sonra is yapma gel de yapmaEki Görüntüle 2291063

Dün ben temizlik yapıyorum lavabo akmış dedim ıslanmış alt dolap, akşam bakarım dedi benim iş bitti adam yiğen sevmeye gitti Yiğen daha önemli lavabodan

Seninle mi yaşıyordu canim kayınvaliden. Valla şok icinde okuyorum ya. Neler var insanlar neden kötülük yapiyo nasi kötü olmanızı istiyo hayret bisey. Kapali olmayıp namaz kılmak günah mi ayıp mi ne kadar sacma. Allah ıslah etsin

Eltim beni engellemiş whatsaptan haberler gitmiş demekki boşanma haberi şimdi ciddi ciddi düşünüyorum aralarındaki ilişkiyi
Saçmalama canım ya ilişkileri yoktur.eşin anlattığın kadarıyla seni seviyor.bak bizimde aramız ramazanda çok kötüydü kendi tarafına verdiği para mevzularından işk defa boşanalım dedi ailesi ile konuştum benim amacım bu kimseye saygısızlığım yok onlarda kızdılar eşime hoş hala alıyorlarsinirlerim hopluyor o ayrı sabret biraz sonra daha çok üzülürsün danışmana gidin 3.şahıs dinlesin boşanalım en kolay laf srn çabala gene dün kavga ettik daha doğrusu trip konışmuyoruz kayınpederlerle halasına gittik ne olursa olsun laf ettirmem oğulları düşünsün bana yaptığı terbiyesizliği

Dün ben temizlik yapıyorum lavabo akmış dedim ıslanmış alt dolap, akşam bakarım dedi benim iş bitti adam yiğen sevmeye gitti Yiğen daha önemli lavabodan
Sakın öyle dusue ya gün gelir uzulutsun düzelir sakın o bosancam lafını unut hepsi geride kalacak fevri davranma bir insan için kocani hiçe atma onlar evinde mutlu sen başkasının yüzünden mutsuz oluyorsun bak bizde geçirdik baktım ki herkes halinden memnun sen yipraniyosun demek öyle hiç umursamadim öyle bellide etmem kavga etsemde biri gelsede

cahil işte
Hayır önce kendi dogurduklarina bak.
cocuklarinda kaliyordu kışın esi yok.
Maasi yok geliri yok evi yok.
Bende kalamiyor 8 senedir falan. Gorusmuyorum
Kizlarida istemiyor cunku çene hic susmuyor.
diger 2 oglunda kaliyor bi ona bir digerine.
Bu kış onlarada gelmedi köyde kaldi
Cunku onlarda istemiyor.
Huysuz aksi bir kadin iste.

İlişkisi olduğunu düşünmüyorum cnm da kızınca birden söyleniyorum işte.Evlilik yürütmek zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Vallahi benimki iyice tepeme cikmaya basladi
yüz verdikce.
Ama iyi oldu ona kendi kendine söylendi durdu.

Gunduz eltim msj atti yurtdisindan gelen gorumcemi cagirmis sende gel die.
Bende bahane uydurdum gitmedim.

Aksam saat 5 de aradi esim yurtdisindan gelen ablasi aramis hafta ici gidecek memlekete fırsat bulamayiz bir araya gelmeye demis aksam birlikde disari cikalim.
Len ben yalan soyedim annemde misafir var dedim gitmedim oraya ayip olur dedim.
Nerden bilcekler birlikde oldugumuzu dedi.
Bunlar her boku durum yapiyo illa gorurler.
Gormuslerdir de kesin.

Daha 2 gun once gorustuk ne bu ya dedim.
Iste daha goremem de zaten gideceklerde vs vs.
Iyi dedim şileye gectik.
1 semaver 2 kuymak patso falan soyledik.
100tl hesap geldi.
Esim yurtdisindan gelene odetmedi buradaki gorumcemle eside vardi onunla ortak oderiz hesabi yapti(pintinin önde gidenidir) adam elini cebine atmadi tabiki
almanci eniste atti esim izin vermedi.
100tl bize kaydı.

cocuklari bizim arabaya almistik.
Biraktik onlari esim eve gelirken soylendi kendi kendine daha ben bisi demeden
Bukadar da olmaz bu insan degil bu kadar pintilik mi olur ben boyle sey gormedim,
insan 50tl atar ortaya vs vs
Yani kendi kendine dövundu.
Bisi dememe gerek kalmadi.

o degil daha kapinin onunde hemen aksam icin plan yaptilar 2 dakikada 2 gorumcem.
Hic musaitmisiniz diyede sormuyorlar sinir oldum.
yurtdisindakinin kizida oglumla yasit yenge yenge pesimden ayrilmadi.

Esime dedim ki sen iyice zivanadan ciktin.
her gun ben bunlari gormek zorundamiyim dedim.
Ben naaptim onlar yapti plani
Yarin son diyo hala.

Hic bisi yapmam dedim.(gidilecek yer piknik alani) Kendin goturcen.
Cekirdek alir giderim umrum diil.

Gorumce zehirlenmesi yasiyorum acile gitsemmi.

Birden aklıma evliliğimin illk haftaları geldi :) çalışıyordum o zaman ilk hafta pazar günü onun ailesi bize gelmişti ikinci hafta biz gittik 3. Hafta oldu ev temizleyeceğim. 3 hafta evde temizlik yapamadım tabi. Dediki bu akşam gidelim. Valla gelemem işim var dedim. Olsun akşam gideriz dedi. Benim sinirler zıpladı. Sen git gelmeyeceğim dedim. İnsan bir düşünür ya gündüz yorulacak diye. İlk kavgamız öyle o olmuştu. Tabi gitmedim. O gitmişmiydi hiç hatırlamıyorum. Şimdi diyorumki ne günler geçirmişiZ. Çok şey değişti şimdi. Tabi senin eşinin ailesinin saygıyı yok etmeleri çok kötü zaten saygı bittimi gerisi bitiyor. İnsan istiyor eşi desteklesin.

Aynen canım her kadının bi güvencesi olmalı kenarda

Aslında biliyormusun bir miktar da bırakmıştım kenarda da. Güvenceli olmalı diye düşündüğüm içindi. Ama baktım ben çalışmıyorum çocuk var ev kredisi yüksek. Tabi sıkıştık biraz. Yetiştiremeyecrk. Şimdi o parayı ve bes paramı vereceğim onun bir miktarını annemden aldım dedim. Ev kredisini azaltmak için yapıyorum tabi. Biraz rahatlsuınca tabi bana bol harçlık verecek o kullandığımı geriye atacağım yine

Nispet yapar gibi yapıyorsa hiç oralı olmayacaksın. Keyfine bakıyor ve takmıyor gibi davranacaksın. İşini bitir ayaklarını uzat kahveni yap ohh mis. Tabi diyeceksin. O zaman niye evlendim. İnan zamanla çok şey değişiyor. Neler yaşamışım diyor insan. Ama tabi yılların geçiyor. Hee dersen ki ayrılsam daha mutlu olurum. O başka. Ama emin ol boşansan başkasıyla evlensen de onda da başka sorunlar olacak. Hiç daha evlenmem dersen tabi boşanmak mantıklı

Ben bir kilo aldımki evde durduğumdan bu yana fena fenaaa . Ama ayvalık tostuna çok güldüm lelli aynı bizim gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…