Annen gidince kafanı dinle canim hemen kira kontratını evi bosaltmayi düşünme öfkeyle hareket etme 10 düşün 1 yap hakkında hayırlısı artık canim tüm yüreğime söylüyorum kötü niyetli değilsin rabbim kalbine göre versinEvet cnm varsa evlenmeseydin bilmiyorum artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
Annen gidince kafanı dinle canim hemen kira kontratını evi bosaltmayi düşünme öfkeyle hareket etme 10 düşün 1 yap hakkında hayırlısı artık canim tüm yüreğime söylüyorum kötü niyetli değilsin rabbim kalbine göre versin
Teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı inşberen_naz cnm okudum mesajlarini.
Fevri ve öfkeli davranip evi birakip gitme.
Aile terapisi önerebilirim faydali olabilir.
Birde ilk yillarda hepimiz bazi sorunlar yaşadık, tüm kalbimle hayirlisini diliyorum hakkinizda, umarim düzelir.
Onu bilemiyosın iste
Kimsee bosancm diye evlenmezki
Madem kafan karıısık elin kızını ne yakıyosun be adam
Barısacagınıza inanıyorm
Kolay gele canim böyle işte yanlızsin hazir kafanı meşgul edersin bu hırsını doğru yönlendir canim en büyük ceza olur terfinAmin canım sağolasın ders çalışmaya çalışıyorum sınava hazırlanayım bari evde tekken kafamı verebilirsem düşmanlara inat terfi etmeliyim almalıyım bu sınavı geçen sen 3 soru ile kaçırdım basit hatalar yaptım bu yık bitmeli bu iş
Kolay gele canim böyle işte yanlızsin hazir kafanı meşgul edersin bu hırsını doğru yönlendir canim en büyük ceza olur terfin
Sen süpürme ben süpürcem dedi
Saat 17.00 den beri süpürge böyle
Sadece koltuk altlarını alacak bide
Suan uyuyor sanırm gece uykusuna gecti
Sonra is yapma gel de yapmaEki Görüntüle 2291063
Seninle mi yaşıyordu canim kayınvaliden. Valla şok icinde okuyorum ya. Neler var insanlar neden kötülük yapiyo nasi kötü olmanızı istiyo hayret bisey. Kapali olmayıp namaz kılmak günah mi ayıp mi ne kadar sacma. Allah ıslah etsinBenim basim acik diye namaz kilmiyorum diye k.v bana gevur bile dedi.
(kendi cocuklarida kilmiyordi, o gorumcemde acikti ustelik)
Noldu biliyomusun (10 sene sonra oldu ama oldu) kapali kizi acildi.
Kocasindan bosaniyor suan.
kizi kocaya kacti.
taytlar,saclar sari 45 yasindaki kadin dovme yaptirmis kollarina) Allah cok buyuk.
Ben hep Rabbime sigindim
İslah et dedim.
Simdi nekadar arkamdan soylensede k.v eminimki benim evimdeki rahatligini ariyor.
Allah cok buyuk
Saçmalama canım ya ilişkileri yoktur.eşin anlattığın kadarıyla seni seviyor.bak bizimde aramız ramazanda çok kötüydü kendi tarafına verdiği para mevzularından işk defa boşanalım dedi ailesi ile konuştum benim amacım bu kimseye saygısızlığım yok onlarda kızdılar eşime hoş hala alıyorlarEltim beni engellemiş whatsaptan haberler gitmiş demekki boşanma haberi şimdi ciddi ciddi düşünüyorum aralarındaki ilişkiyi
Sakın öyle dusue ya gün gelir uzulutsun düzelir sakın o bosancam lafını unut hepsi geride kalacak fevri davranma bir insan için kocani hiçe atma onlar evinde mutlu sen başkasının yüzünden mutsuz oluyorsun bak bizde geçirdik baktım ki herkes halinden memnun sen yipraniyosun demek öyle hiç umursamadim öyle bellide etmem kavga etsemde biri gelsedeDün ben temizlik yapıyorum lavabo akmış dedim ıslanmış alt dolap, akşam bakarım dedi benim iş bitti adam yiğen sevmeye gitti Yiğen daha önemli lavabodan
cahil işteSeninle mi yaşıyordu canim kayınvaliden. Valla şok icinde okuyorum ya. Neler var insanlar neden kötülük yapiyo nasi kötü olmanızı istiyo hayret bisey. Kapali olmayıp namaz kılmak günah mi ayıp mi ne kadar sacma. Allah ıslah etsin
Saçmalama canım ya ilişkileri yoktur.eşin anlattığın kadarıyla seni seviyor.bak bizimde aramız ramazanda çok kötüydü kendi tarafına verdiği para mevzularından işk defa boşanalım dedi ailesi ile konuştum benim amacım bu kimseye saygısızlığım yok onlarda kızdılar eşime hoş hala alıyorlarsinirlerim hopluyor o ayrı sabret biraz sonra daha çok üzülürsün danışmana gidin 3.şahıs dinlesin boşanalım en kolay laf srn çabala gene dün kavga ettik daha doğrusu trip konışmuyoruz kayınpederlerle halasına gittik ne olursa olsun laf ettirmem oğulları düşünsün bana yaptığı terbiyesizliği
Böyle yıpranacağıma en iyisi ayrılmak her hafta ben iş yapıyorum oturuyor okey oynuyor.Tam işim bitiyor annelere gidiyorum diyor girsin gitmesine de bişey demedim ama dün nispet yapar gibi kızı özlemiş de görecekmiş 1 gün önce anası bana neler yazmış ruh hastası yazmış sen niye beni tutmuyorsun kadın geriye yazar tabi bu fırsatı veriyor onlara
Aynen canım her kadının bi güvencesi olmalı kenarda
Benimki beni tutmadığından başladı tüm olaylar zaten.Bir gün önce kadın bana ruh hastası yazmış ertesi günü kızını özledim diye beyfendi görmeye gidiyor.Git annene gidiyorsun zaten bana niye diyorsun nispet yapr gibi git gör gel haberim yokken inat yapıyor
Selam
Dün aksam esim 7000adım daha yapmam lazim dedi(10bin adim sayiyor gunluk) eyvah dedim gorumcemlere bulastircak beni.
Onlardan ses yok dedi.
Aman aman geri kalsinlar dedim icimden.
Yakin sahilleri sevmiyorum biraz uzak bir sahil var orayi sevdigimi biliyor hadi seni oraya gotirim dedi.
Trafigi goze aldi gittik.
Allahim orasida kalabalik malum haftasonu
Ama canli muzik cafeleri var bol bol seviyorum orayi.
Hadi sana ayvalik tostu ismarlim dedi .
yuruduklerimiz bosa gitti
Ayvalik tostu,patates kizartmasi,mesrubat aldik 25tl verdik.
Denizin kenarinda azicik nefes aldim valla.
Aksam cok severim deniz kenarinda oturmayi.
Bugun yemegim var.
Evi toparlarim anneme cikarim.
Buranin pazari bugun marketlerde indirim oluyor yerel bir market var oradan sosluk domates istedin esimden 5kg daha.
Dernege gidecek gelirken alir.
Aksam kaynatirim.
Dedeme erik kaynaticam.
Mesrubat iciemiyoruz.
Ayran, komposto falan.
Ya kiyamam cok icmim wc cok cikarim ozaman diyo kiyamam.
Genleri rahat bunlarınDün ben temizlik yapıyorum lavabo akmış dedim ıslanmış alt dolap, akşam bakarım dedi benim iş bitti adam yiğen sevmeye gitti Yiğen daha önemli lavabodan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?