Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün çok yorucu gündü yetkili servis geldi dondurucuya açtı keşke önce alaydım
Biktim artık misafirden artık kal geldi yani bir sure misafir filan istemiyorum sikildim ev topla et bi rahat olamiyorum kışlık yapicam yapmıyorum gelen gidenden bunaldim ciddi ciddi her gün gelen uç haftadır her gün biri geliyo

Ay dün plan yaptilar okadar gittik bi de 20tl giris ucreti verdik araba basi 2 saat oturdular hadi gidelim.
Amaclari ne ben anlamadim.
Gitmek istiyorlar gidince oturmuyorlar degisikler ya.
Esime dedim beni bulastirma artık.
Gittigime degmiyo zaten zoraki gidiyorum.
hafta sonuna kadar gitselerde kurtulsam sevimsiz şeyler

Allah kolaylık versin yatılı mı gelenler

Bence ne istediklerini bilmiyorlargezince bari tadını çıkar dimi?laf arası demiyorlar mı şu zaman gidicez diyw

Yatılı gelende var hep başka kişiler yildim artık kendime yemeği zor yapıyor valla akşama hiç cnmda bisey istemiyor
Bir süre uydurun bişeyler hastayım,evimi böcek sarmış ilaçlatcam vs süreklide bu sıcakta çekilmezki birde o kadar görüşmek isteyen kişiler niye kendilerine çagırmazlar

Bence ne istediklerini bilmiyorlargezince bari tadını çıkar dimi?laf arası demiyorlar mı şu zaman gidicez diyw
ay sorma
Sorunlular ya.
bu hafta ici demislerdi crs. perş. falan.
Bugunde haftasonu dediler.
Almanci eniste iyi ama ya.
Ben genelde onunla sohbet ediyorum.
Gorumcemlerle pek konusmuyorum.

ay sorma
Sorunlular ya.
bu hafta ici demislerdi crs. perş. falan.
Bugunde haftasonu dediler.
Almanci eniste iyi ama ya.
Ben genelde onunla sohbet ediyorum.
Gorumcemlerle pek konusmuyorum.
Yurtdışındakilerin sohbet konularıda çok sınırlı orda kapalı bir yaşam sürüyorlar diye mi acaba neyse bikaç gün kalmış dayan bacım şükür görümce y8k eski elti bile yetiyor

Yarından itibaren kilo veriyorum kendime çekidüzen vermeliyim evlendim çok kilo aldım.Karşılarında güzel bir hatun görüp ne kaybettiklerini görsünler bu sınavı da geçeceğim aman kim sevinirse de sevinsin Yıkılmadım ayaktayım kızlar.Öncelikle ev sahibini arayıp kira zammını konuşmalıyım zaten herşeyi ben ödüyordum burdan çıkmam bir süre şimdi taşın vs. Uğraşmayım abonelikler eski eş adına devir daim edelim dedi bir ara onu da yaparım hakkımda hayırlısı

Kendini salma tabiki senin güçlü olman gerek taşınmak bazen daha pahalıya geliyor ama hatıra dolu bir evde kalabilecek misin kendini çok kasıyorsun ağla bagır yoksa sonradan çıkıyor acıların eşine ben bile çok kızdım insan hiç emek harcamaz mı

Kızlar eşim olacak bugün mesaj attı.Konuşalım dedi eve gel dedim yok dışarıda konuşalım dedi.İş çıkışı konuştuk anlaşmalı boşanalım dedi boşanıyoruz
Berencim hakkınızda hayırlısı olsun
Esin belliki daha buyumemis
Liseli sevgili sanıyor evlilik isini
İlk kavgada boşanalım nedır ya?
Sıkma canını,Allah buyuk..
O kvden de sorar bunların hesabını.

bebek büyüdükçe organlara baskısı artıyor. miden çok sıkışmış olabilir son haftalarında ondan olmuştur. benim ilk hamileliğimde gece uyandırıyordu midem.bir soda içip affedersin çıkarıyordum öyle rahatlatıyordu midemi. gerçi ben doğumhanede bile kustum orası ayrı mesele :)

Bugün zor kalktim derin dondurucuya silip oburlerini normal dolaptan alican dolapta çok sıcak buzdolabının ustu bir bozulcak diye korkuyorum yeminle para yok zati kredi kartı habire icerdeyiz bide kurban geli hepten biz inişe geçtik kışlık yapıyorum bi yandan pek alamadım vişne bezelye kayısı fasulye bu kadar

Bide ortalıkta hastalık dolanıyor kusma ishal mide bulantısı dikkat et

Son evreler bence daha zor
insan nefes bile alamiyor baskidan.
saga sola donemiyor yatakda.
Miden agzinda geziyosun sanki baskidan.

Yurtdışındakilerin sohbet konularıda çok sınırlı orda kapalı bir yaşam sürüyorlar diye mi acaba neyse bikaç gün kalmış dayan bacım şükür görümce y8k eski elti bile yetiyor
Bilmem buradaki gorumcem daha soguk nevale..
Zaten uzun yillardır gorusmuyordum suanda da zoraki görusuyorum.
yurtdisindan gelen zaten ist cok kalmiyor o daha iyi digerine göre.
Kotunun iyisi yani
Yurtdisindan gelenle takilsak sıkılmam digeri suratsiz o da pesimize takiliyor eksik kalmaz hic.

beren_naz tabiki öncelikle kendin icin yap bunu.
Kendini daha iyi hissetmen icin sana iyi gelecektir.
Bazi duzenlerini degistirmeye calis.
Kendini kucuk suprizler yap.
Zayifla, sac modelini rengini degis, kiyafet stil degisebilirsin.
Degisik renkler modeller.
Insana iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…