- 21 Ağustos 2015
- 32.233
- 97.866
- 798
- 38
Aynen soda içtim 5 dk ya geldibebek büyüdükçe organlara baskısı artıyor. miden çok sıkışmış olabilir son haftalarında ondan olmuştur. benim ilk hamileliğimde gece uyandırıyordu midem.bir soda içip affedersin çıkarıyordum öyle rahatlatıyordu midemi. gerçi ben doğumhanede bile kustum orası ayrı mesele :)
Aynen kuzu ya cok fenaydıSon evreler bence daha zor
insan nefes bile alamiyor baskidan.
saga sola donemiyor yatakda.
Miden agzinda geziyosun sanki baskidan.
Ay bide mikrop gelmesin valla Allah korusnBide ortalıkta hastalık dolanıyor kusma ishal mide bulantısı dikkat et
Sargın var ve her sene oluyor nedense geçen sene uç kere oldu ben çocuklar eşim çok kötü yiyecekleri iyibyikayinAy bide mikrop gelmesin valla Allah korusn
Bende eve gittim sabahSargın var ve her sene oluyor nedense geçen sene uç kere oldu ben çocuklar eşim çok kötü yiyecekleri iyibyikayin
Şimdi de buzdolabının arkasını buzlugunu sildim pamukçuk olmuş kaç haftadır nasıl gormediysem herhalde ondan ısınma yaptı hava alamayınca evi temizliycem bugün artık misafirden kabul etmiyorum valla eve vakit ayiramiyorum çocuklara ev işine apar topar topla hop kaldır
Buzluktakileri derin dondurucuya aldım dolapta az dinlendim iki saat çalıştırın hiç dinlemiyordu yazık sürekli diyoki büyük almisim vesteli ufakti iki çekmece dolu dün sutcudn sütü alıp yarısında koydum her zaman alamiyorum
Ben inat etsem gitmem.Leli kocanın hattına insan katlaniyo iste insan mecbur kalıyor gitmeye bende öyle yoksa kavga etmek yerine gidiyoruz insan bunalıyorum resmen evrim geçiriyor onların yanında sinirden
Domates falan cabuk kotu oluyor disarida.Bende eve gittim sabah
dısarda bırakmış koci salatalıkları,onun da öyle bi takıntısı var domates salatalık dolba girmez diyo.
Ben koyuyorm o cıkarıyo
Kuflenmis,attım.
1 hafta oldu gerçi norml küflenmesi.
Annem aksm hayvanlarda salgın var dedi köyde.
Antibiyotk veriyolar dedi,sıcaktan enfeksiyon mu kaptılar nolduysa.
2 dir sütler kötü,yoğurt yapıyoruz su gibi oluyo
Almıcaz yaz bitene kadr.
Burusuyomus dolapta,gecen tvde de dolaba koymayın dediler ama cidden.Domates falan cabuk kotu oluyor disarida.
Niye dolaba koydurmuyor ki
sagol kuzumgecmis olsun canım
tşk ederimOfff geçmiş olsuuuun çok şükür atlatmış. Bayağı ağır kaza olmuş. Allah beterinden korusun
Aman dikkat et cnm son haftaların ortalıkta hep hastalık oğlum 2 gün ateş çekti bende dün gece ateşlendim sabaha anca gecti heryer mikrop kaynıyor sık sık yıka ellerini disaridanda yememeye çalış bu aralar..Ay bide mikrop gelmesin valla Allah korusn
Cok geçmiş olsunnnAman dikkat et cnm son haftaların ortalıkta hep hastalık oğlum 2 gün ateş çekti bende dün gece ateşlendim sabaha anca gecti heryer mikrop kaynıyor sık sık yıka ellerini disaridanda yememeye çalış bu aralar..
Oğlumun doktoru ataevlerde götürdük oda dedi bu ara salgın var
afiyetle insAllahKızlar 10 kg erik aldım 5 buzluga 5 kaynattim marmelat olacak inş
beren_naz Canım hakkında hayırlısı olsun ben de dışarıdan okuyorum topiği , üzüldüm gerçekten.Geçen yıl tatlı telaşlarını yazmıştın buraya.O eski eş kişiside pişman olur umarım .Bir kere o elti ,kv gibi evin dış mandalları neden bu kadar aile ilişkilerine dahil oluyor anlamadım.Oğlan yuvasını kurmuş ,aile edinmiş diye sevineceğine böyle yapmaları çok tuhaf.Benim evli abim de var 2 çocuklu yengeme asla karışmayız ne annem ne ben.Gelmiyorlarsa onlar adına bir yere gitme planları vs. yapmayız çünkü onlar bir aile .Şimdi küçük abim de sözlenecek onunda yaşı biraz geçti yuvasını kuracak diye nasıl seviniyoruz.Hatta para istemek vs. dursun annem daha beyaz eşyalarını hediye alıp destek olmak istiyor.Eltine de sinir oldum zaten ,yaptıklarını bir gün bulsunlar .Ha eş kişisi de çocuk mu Allah aşkına ,benim kurulu düzenim var diyemiyor mu milletin yönlendirmelerine geliyor.Daha büyüyememiş böyleleri evlenmesin yaa .Senin gibisini kaybettim diye üzülecek hem eğitimli ,hem görgülü bir kızı kaçırdığına yanacak.Ailesinin yönlendirmesiyle nereye kadar gidecek sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?