İnşallah cnm yiğenini kokuna kurban olurum diye seviyor.Annem gıcık olmuşberen_naz eltin ve kaynin aksam olunca giderler evlerine.
O yegen de buyuyunce daha babannesine ugramaz bile
Yalniz kalinca anlar esinde.
Millet yuvasinda keyfinde onunda bir dikili agaci olmaz kazandigini onlara yedirir.
Yarin obur gun de tanimazlar onu.
Aynen katılıyorum cnm derler sonra bizim mani olduk geçinseydin niye boşandın berende o elti kocasındada eşine sahip çıkma olmassa evlensede tekrar geçimi olmazberen_naz eltin ve kaynin aksam olunca giderler evlerine.
O yegen de buyuyunce daha babannesine ugramaz bile
Yalniz kalinca anlar esinde.
Millet yuvasinda keyfinde onunda bir dikili agaci olmaz kazandigini onlara yedirir.
Yarin obur gun de tanimazlar onu.
Bizzat eşimden biliyorum seninki kadar olmasa da. neler yapardı alırdı yegenlerine şahidim kendi yavrusu olana kadar öyle oluyor o işlerİnşallah cnm yiğenini kokuna kurban olurum diye seviyor.Annem gıcık olmuşinsan yiyenine böyle der mi deyip duruyor
Bizzat eşimden biliyorum seninki kadar olmasa da. neler yapardı alırdı yegenlerine şahidim kendi yavrusu olana kadar öyle oluyor o işler
Anamm o çocugunuzuda kıskanır mış bide öyle biseyde ilgi hep yeni bebekte oluyor o şımarık yetiştirilmiş bellikiBen de zaten bizim çocuk olmasını bekliyordum.Biz nişanlandık eltimle kaynımı sancı tutmuş bunların çocuğu olunca biz napacağız kızımız kıskanır falan diyorlardı kız aşırı kıskanç whatsap duruma yeğenimi koydum eltim aradı kızı görmüş kıskanmış Beren , Ayşe olsun adı Ayşe kıskandı odada küstü sen aradın gibi konusur musun dedi.Bak yengen arıyor dedi kızı verdi konuşturdu.Kıza arkadaşımın güzel kedisini gösteriyorum eltim diyorki Beren gösterme Ayşe kıskanır kediyi de mi kısakancak dedim
Kıskanmayı bırak ben bebeği onla yalnız bırakmaya da korkarım çocuğa kıskançlıktan birşey. yapar.Amcasını çok kıskandı paylaşamadı benden.gelinlikli fotoğraflarımıza bakıyor keşke bu Fotoğraflar yok olsa dedi.Keşke ayrılsalar dedi başka zaman kim canım dedim siz dedi.Kızın duaları kabul oldu.Anamm o çocugunuzuda kıskanır mış bide öyle biseyde ilgi hep yeni bebekte oluyor o şımarık yetiştirilmiş belliki
Öyle deme dur bakalımKıskanmayı bırak ben bebeği onla yalnız bırakmaya da korkarım çocuğa kıskançlıktan birşey. yapar.Amcasını çok kıskandı paylaşamadı benden.gelinlikli fotoğraflarımıza bakıyor keşke bu Fotoğraflar yok olsa dedi.Keşke ayrılsalar dedi başka zaman kim canım dedim siz dedi.Kızın duaları kabul oldu.
Balık baştan kokarBen de zaten bizim çocuk olmasını bekliyordum.Biz nişanlandık eltimle kaynımı sancı tutmuş bunların çocuğu olunca biz napacağız kızımız kıskanır falan diyorlardı kız aşırı kıskanç whatsap duruma yeğenimi koydum eltim aradı kızı görmüş kıskanmış Beren , Ayşe olsun adı Ayşe kıskandı odada küstü sen aradın gibi konusur musun dedi.Bak yengen arıyor dedi kızı verdi konuşturdu.Kıza arkadaşımın güzel kedisini gösteriyorum eltim diyorki Beren gösterme Ayşe kıskanır kediyi de mi kısakancak dedim
Öyle deme dur bakalım
Gündoğmadan neler doğar
Eşin düzeni bozulup rahatsız olmaya başlayınca kös kös gelir
Aşırı kıskanç biz nişanlandık 85 kilolardan 70 lere falan düştü( kız diyorki annem hiçbirşey yemiyorBalık baştan kokar
Çocuğun annesi kıskanç
Belki içten içe seni kıskanıyor
Bilemezsin
Kayınvalide oğluna normal zamanda nasıl geçimliler miEvet çok pişman olmasını istiyorum.Ben çok rahatım hazır yemeğim annem yapıyor gelip oturuyorum ben rahata kavuştum
Kayınvalide oğluna normal zamanda nasıl geçimliler mi
Bir süre sonunda anasına da zor gelir
Kompleks yaptı deseneAşırı kıskanç biz nişanlandık 85 kilolardan 70 lere falan düştü( kız diyorki annem hiçbirşey yemiyor) ehliyet almaya kalktı zorla aldı dosya yaktı falan Evi değiştireceğim dedi yarış yapmaya kalktı aklı sıra.Kayınpedere bize kredi çekin evi değiştireceğiz demişler
Üç gün sonra tartışırlarBenim eşim hep et yemek ister sürekli ona et tavuk kızartacaksın.Annesi bıkmıştıevlendi de işi de Gitti diyordu şimdi napıyor bilmiyorum
Kompleks yaptı desene
Oysa ki herkesin evi ayrı yolu ayrı
Bu elti olayını anlamıyorum
Eltim yok gerçi ama saçma
Görünce önünden GülerEltin yoksa çok şanslısın vallagörümce eltiden iyidir.
ne yegenmis arkadaş.İnşallah cnm yiğenini kokuna kurban olurum diye seviyor.Annem gıcık olmuşinsan yiyenine böyle der mi deyip duruyor
Kendi çocuğu gibi bu ne yaKızlar kusura bakmayın dertlerimle sizi sıkıyorum amma uzadı bu konu ama düşündükçe aklıma geliyor.Eşim bir gün kızı oturttu kucağına kızım ben evlenmeyim mi yuvam olmasın mı diye evlenmek için kızdan izin istemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?