- 21 Ağustos 2015
- 32.233
- 97.866
- 798
- 38
Ay bende aksm yaptımAlemsin biz kadinız her köşeye yeter gücümüz ay dün teyzem e gttim çok iyi geldi teyze kızıda geldi hoş sohbet oldu ama iki vesaik gidip geldim yoruldum çocuk gece 11 bucuktu uyudu sabah 7 değildi kalkti hala uyanık kahvaltiya arkadaşa gitcektim hava yagio bide erken uyandik orayada bir vesaik gitces öglen o binada başka komşuya diger komşularla toplancas öglen ogluş uyur uyanır insallah gitces hava arada yağacak gibi o komsu kactir çağırıyor eşim hava yagio ddi amagitcem pogaca yapasim var benimkini begeniyorlar gitcegimiz kizinda bi benim oglanla bide 10 aylık kızı var iki çocukla çok ugrasmasin ddik
katiliyorum.Merhabalar hanımlar güzel ve bereketli günler hepimize nasip olsun inşallah. Babyloading iyi ki varsın ve iyi ki yazıyorsun enerjin bana çok iyi geliyor. Sizlerde hanımlar kadınlar kulübü ekonomi finansı takip ediyorum. Beren naz zor günler geçiriyorsun. Yaranı kanatmak asla istemem. Böyle bir konuda tavsiye verecek belki de son kişiyim ama naçize önerim lütfen artık muhatab olma avukatın muhatap olsun. Çünkü sana telefon açıp hemen ulaşabilme lüksüne hemen sahip olmasın. Benim de iki kızım var ve annenin seni korumak adına yaptıklarını takdir ediyorum. Annen bu saatten sonra bir Beren naz daha doğuramaz sana ulaşması biraz zor ve zahmetli olması hususunda azami kararlılık göster. Kıymet bilmiyorsa öğrenicek. Senin gibi altın yumurtlayan piliç bulmuş kaybetmenin acısını da dibine kadar yaşasın. Gaddar biri değilim asla da olmadım ama kadir kıymet bilmiyorsa da öğretmek lazım. Canım benim ne olur yanlış anlama ben de bir anneyim hiç bir anne istemez ama üçüncü kişiler olunca bunlar maalesef yaşanıyor. Ama en az hasarla atlatırısın inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun.
MerhabaMerhabalar hanımlar güzel ve bereketli günler hepimize nasip olsun inşallah. Babyloading iyi ki varsın ve iyi ki yazıyorsun enerjin bana çok iyi geliyor. Sizlerde hanımlar kadınlar kulübü ekonomi finansı takip ediyorum. Beren naz zor günler geçiriyorsun. Yaranı kanatmak asla istemem. Böyle bir konuda tavsiye verecek belki de son kişiyim ama naçize önerim lütfen artık muhatab olma avukatın muhatap olsun. Çünkü sana telefon açıp hemen ulaşabilme lüksüne hemen sahip olmasın. Benim de iki kızım var ve annenin seni korumak adına yaptıklarını takdir ediyorum. Annen bu saatten sonra bir Beren naz daha doğuramaz sana ulaşması biraz zor ve zahmetli olması hususunda azami kararlılık göster. Kıymet bilmiyorsa öğrenicek. Senin gibi altın yumurtlayan piliç bulmuş kaybetmenin acısını da dibine kadar yaşasın. Gaddar biri değilim asla da olmadım ama kadir kıymet bilmiyorsa da öğretmek lazım. Canım benim ne olur yanlış anlama ben de bir anneyim hiç bir anne istemez ama üçüncü kişiler olunca bunlar maalesef yaşanıyor. Ama en az hasarla atlatırısın inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun.
Yaa kızlar saolun:)Merhaba
Bende @Baybyloding arkadaşın mesajlarını okumayı çok seviyorum, hergün bakarım bişey yazmış mı diye
Boş bırakma buraları :))Yaa kızlar saolun:)
Vala bende sizinkileri okumayı cok seviyorm.
Telefondan gircem yine gircem izne çıkınca
sen benim idolümsün ya:)katiliyorum.beren_naz
sunu kapattir soyle yap vs diye arama.
Kacan kovalanir mantigiyla hareket et.
Napiyorsun ne ediyorsun bilmesin.
Ben kaynanam yuzunden bosanma raddesine geldigimde annemlerde 1 ay kaldim.
Telf. dahi yanima almadim.
cocugumm anaokula gidiyordu ona kiyafet bile almadan ciktim.
Bana ulasamadi hic bir sekilde.
Cocuguma da gittim magzadan falan aldim bisiler.
Okula gidemez sandi (uzak kaldi okulu anneme) verdim servise.
yani burnu surtsun donsun hesabi yapti hic birseyimi getirmedi bana uzerine kapinin kilidini degistirmis ben gidip evi bosaltmim diye.
Erkekler gurur yapiyor ama hemen ayrilmak istediklerini sanmiyorum.
Sen dik konusursan sivrilir.
Bende telf. olmadigindan esim o donem benden hic haber alamadi.
Bir kac defa kapinin önune gelip ev telf. aradi gel diye bende gitmedim.
Bana ulasamayinca anladiki kaybedecek ben kararliyim aradan da 1 ay gecti kendi geldi ne istiyorsan okey dedi.
Yani sana ulasamamasi onda merak uyandirir.
Bir de sunu kapattir, dava ac, esyani al vs hic bisi deme.
Biliyorum zor insan o sinirle tutamiyor kendini ama sakinlik herzaman iyidir.
Sinirle soylenecek sozdense susmak daha iyi cevapdir.
Birak o napicaz diye sana gelsin.
Boş bırakma buraları :))
yaaasen benim idolümsün ya:)
karadeniz kadinindan öğrenck cok seyimiz varr:)
Kesinlikle.yaaakuzu sagolasin.
Fevri olmak bu gibi olaylarda itiyor erkekleri.
Gurur yapiyorlar.
Sakin kalmak kafalarini karistiriyor.
Dusunsene sana hayirda demiyor evet de.
ayrilalimda demiyor devam edelimde.
Ama sansin var hala..
Yani hersey senin elinde algisi olusturuyorsun.
Sen baby olunca bizi unutma durteriz seni gelir buluruz bak topikcek.
KesinlikleYasla da cok alakalı aynen.
Bende misal hatalar yaptm.
Simdiki aklım olsa hic ailesini kötülemezdim kociye.
İse yaramıyormuş cunku.
O zaten görüyormuş olanı biteni,benim söylemem sadece huzursuzluk yaratıyormuş.
Artk mumkun olduğu kadar sinsi gelinim:)
Annesinden yanaymışım gibi konusuyrm valla Allah affetsin:)
Aa diyrm annen yoruluyor ,alsınlar artk babaannesi tabi diyorm
Gercekte ins bu kıs basına kalır da kapı disarı çıkamaz diye dua ettğimi bilmiyor tabi
Merhabalar hanımlar güzel ve bereketli günler hepimize nasip olsun inşallah. Babyloading iyi ki varsın ve iyi ki yazıyorsun enerjin bana çok iyi geliyor. Sizlerde hanımlar kadınlar kulübü ekonomi finansı takip ediyorum. Beren naz zor günler geçiriyorsun. Yaranı kanatmak asla istemem. Böyle bir konuda tavsiye verecek belki de son kişiyim ama naçize önerim lütfen artık muhatab olma avukatın muhatap olsun. Çünkü sana telefon açıp hemen ulaşabilme lüksüne hemen sahip olmasın. Benim de iki kızım var ve annenin seni korumak adına yaptıklarını takdir ediyorum. Annen bu saatten sonra bir Beren naz daha doğuramaz sana ulaşması biraz zor ve zahmetli olması hususunda azami kararlılık göster. Kıymet bilmiyorsa öğrenicek. Senin gibi altın yumurtlayan piliç bulmuş kaybetmenin acısını da dibine kadar yaşasın. Gaddar biri değilim asla da olmadım ama kadir kıymet bilmiyorsa da öğretmek lazım. Canım benim ne olur yanlış anlama ben de bir anneyim hiç bir anne istemez ama üçüncü kişiler olunca bunlar maalesef yaşanıyor. Ama en az hasarla atlatırısın inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun.
Anlaşmalı boşanalım diyen sendin diyorsa halen umut vardırBilmiyorum canım ben yazmıyorum bakalım o da yazmıyor bana iftira atan biriyle bir ömür geçiremem yazmıştı en son.Kardeşimin eşiyle beni dost tuttun dedi.Cumartesi anlaşmalı boşanalım diyen sendin dedi gurur da yapıyor bakalım sonumuz ne olacak
İşi namusa getirmek saçma olmuşSelam kızlar bugün eşimin hala oğlunun eşi aradı.Berenciğim bu namus işi onlar çok namuslarına düşkünlerdir senin böyle konuşman onları çok kırmıştır falan dedi. 10 yıldır bu ailenin içindeyim iyi tanıyorum öyle birşey olmasına olasılık yok diyor.Eşin kardeşine çok düşkündür hep onu korumak kollamak istiyor hep böyleydi diyor.Ben de anlattım kırıldığım noktaları falan.
Bugün ev sahibini aradım.Eşim anlatmış biraz neden böyle oldunuz çok güzel bir yuva kurmuştunuz heyecanınızı hatırlıyorum dedi.Yenge mi birisiyle uyuşamamışsınız falan dedi.Eşim ona demişki Beren kirayı yatıramazsan falan bana hemen haber verin ben yatırayım demiş.(niye yatıramayım zaten ben yatırıyorum da neyse )Ev sahibi de eşine anlatmış kadın da üzülmüş bunlar birbirini seviyor adamın dediğine bak karısını düşünüyor niye ayrılıyor bunlar demiş.Baktım adam ucundan biliyor ben de dedim ki abi durum şu eşim eltimi işe götürüyordu yiğenini kreşe götürüp getiriyordu ben de kızdım sorun burdan çıktı hatta ben ilişkiniz mi var falan baya bişeyler dedim dedim.O da gurur yaptı dedim.Öyle şey olmaz niye kendi gitmiyor diye bana hak verdi.Eşine evlendiğinde kardeş eşleri ne derse takma demiş.Eşin yanlış yapmış o yengeden çok çeker dedi. Adamın oteli var eşimin iş yerine yakın şu an binayı görüyorum bugün ya da yarın gider konuşurum öyle şey olmaz dedi kiraya da 100₺ zam yaptı iyi oldu.Aidat 100 diye girdik abi ilk aydan 150 yaptılar dedim ona göre zam yapsın diye TÜFE 17 falan ama 100₺ arttır yeter dedi.1350 ₺ oldu yani iyi 1 yıl daha buradayım sorunun birini çözdüm rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?