Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lelli aklıma geldi sizin mutfak dolabı işi ne oldu. Üzerinden yıl geçti ama ancak sorabildim.

Ben de dinlendim hiç bir iş yapmadım. Tabi enerji toplamam lazım uyanınca enerjisine yetişmem için gerekli

Tapu için ödenen güzel harcama huzurla kullanın inş.kuşu salıyor musunuz ben kendi saçlarımdan bıktım eşim kedi istiyor bahçali ev al kedimiz olsun diyorum

Lelli aklıma geldi sizin mutfak dolabı işi ne oldu. Üzerinden yıl geçti ama ancak sorabildim.

Ben de dinlendim hiç bir iş yapmadım. Tabi enerji toplamam lazım uyanınca enerjisine yetişmem için gerekli
Ne yazmistim en son
Gecen nisan ayında yaptirdım canım.
ocagida degistim.
Tencerelerimi falanda degistim.
Böyle daha iyi oldu.

Tapu için ödenen güzel harcama huzurla kullanın inş.kuşu salıyor musunuz ben kendi saçlarımdan bıktım eşim kedi istiyor bahçali ev al kedimiz olsun diyorum
Ben gunduz salmiyorum camlar acik diye esim geldigi an saliyor hic kiyamiyor.
Bi de kusumuz konusuyor.
Surekli babacik babacik esim tav oluyor

Bisi yesek o da istiyor,dokuyor, pisletiyor malum, yemini bile girip kafese yemiyor ac olsun yemligin dibinde bekliyor biz cikarip ona verelim diye.
Doke saca gidiyoruz

Slm kızlar erkekler ailesine çok düşüyor ama en çok kazigda onlardan yiyolar sürekli bir ayırma çalışma asi laf söylemeleri hep bende şöyle böyle ailen diye ama şimdi demiyorum işimi gizlice yapıyorum hiç umursamiyorum ilk başlarda çok salakmisim dedim onlar evinde oh mis gibi bizde kavga ediyorduk deymezmis hiç umrumda değil he he deyip geliyorum dinleniyorum bile
Onlar konuşurken boş geliyor yoksa canımı siikicam bostan yere kimse için deymez

Lelli annemlerden kuşu getirdim geçen haftalarda maşallah çok tatlı çok dilli seni yerim aşkım eşşek tamam aşkım ben gidiyorum gel gel ben gidiyorum aşkım dötünü yerim pokunu yerim tamam aşkım seni seviyorum aşkım diyor

uuu beybi beybi asmis sizinki
Babacik,cicikus,askim,şisko(bunu youtubeden ogrendi aciyordum ona sirayla gidiyordu sesler) paşa diyor.
Hanimis benim oglum u da cikarmaya calisiyor
Ben cok diyorum ama tam soyleyemiyor daha.
5 aylik ama daha ya bizimki.

Bir çocukta onlar olmuş inanki can biraz hava alsın istersinde sizinkiler özgürlüğe alışmışlaracayip halsizim bugün işten geldim yayıldım yemeği hazırlamak bile istemedim zaten her yanım agrıyor eşim ton balıklı sandviç yaptı ben mi yapcam diyor halim yok

Bizimki maşallah 2 yaşında canım zamanla öğreniyorlar

Sonuna kadar katılıyorum sana aynı şeyleri bende yaptım adam beni resmen evden kovdu sabah o işe gidince hazırladım valizi aldım oğlumu ailem bana 1,5 saat uzaklıkta anlaştım taksiyle bindim gittim meğer o beni gidemem sanmış çocuk küçük ailem biraz uzakta diye...
Tam 1,5 ay kaldım sadece çocukla ilgili birşey sorunca arada bir cvp veriyordum topladı ailesini geldi peşime yaklaşık 1 ay sonra kabul etmedim gonderdim...

2 hafta sonra bidaha topladı ailesini getirdi ondan sonra kabul ettim geldim...

Hiç konuşmadım aramalarına cvp vermedim adam pamuk gibi oldu söylediklerini kabul edip otursam hep söyleyecekti şimdi şükür iyi akıllı duruyor

Ne yazmistim en son
Gecen nisan ayında yaptirdım canım.
ocagida degistim.
Tencerelerimi falanda degistim.
Böyle daha iyi oldu.

Mutfakta ufak defek değişiklik demiştim canım. Tabi geçen yıl nisandan bu yana çok yazamadım okuyamadım kaçırmışım Hayırlı olsun güle güle kullan

Bende hafta sonu yaptığını hiç sineme çekmedim
Cumartesi Pazar Pazartesi hiç konuşmadım
Salı Çarşamba burun ucu öyle
Bugün geldi kapıdan girince öptü
Laf vuruyor konuşmak için.
Bende Sakince dedim
Sen bunu bunu yaptın ,hiç yakışmadı sana.
Şuan içim öyle rahat ki
Zerre umrumda değil , içimde kalmadı....
Girdim yatağa, oğluşum babaaaa
anneyi yine öp dedi
Fırsatçı geldi öptü
Yine pas yok
Gönülden kırıldım o farkında değil
Şu haftaya olan program geçsin daha iyi günleri yakında
İnce ince dokunacağım

Benimkidr kavga edince annemlere gitmeye bayılıyor onların yanında surat asamıyorum ve her seferinde kendi annesinede uğramak istiyor ben senin ailenle 10 saat geçirdim hiç tepki göstermedim benimkilerde özlemiştir diye ve ailesi dallas gibi boşananlar aile içi olanlar çok garip görüşmek hiç istemiyorum onları anlattıklarında yoksa aktivite olarak eglenceli ben en büyük kavgamızda baba evine gidersem dönmem dedim kayınvalidemde kavga ettik en nefret ettiğim şey 3. şahıslara sorunlatımızdan bahsetmek ama haketti annesinde bıraktı arkadşlarının yanına gitti döndüm eve geldim eve gelmeseydi gercekten almazdım bir daha hala çok kırgınım düzeldi hep aklıma geliyor nasıl unutuyorsunuz kalbinizi kırınca sevgimden şüpheleniyorum bazen

Sevginden şüphe etme
Önce kendini seveceksin sonra onu
Kalbin kırıldıysa bilmeli
Sonra ona olan sevgini düşün
Sen değerlisin öyle düşün

Kızlar kafayı yemek üzereyim.Akşam kuzenimle eşi geldi annem tüm gün temizlik yapmış evimde oturduk konuştuk falan anlatıyorum olaylar annem susmuyor öyle anlatıyorki ilişkilerinden çok emin çok kızgın susmadı.Zatem bugün ayakkabılığımı düzeltmiş içine sermek için örtü almıştı hala ben onları sermemiştim onları da sermiş.Eşimin ayakkabıları da kaldırmış odasına koymuş bardaklarımın fazlalıklarını ayırmış falan Beren gelirse kızar ayakkabıları ayırdım demiş kardeşime de.öyle bir anlatıyorki kuzenim ve eşi de dedi bu kadar fazla bu kadar olamaz falan .onlar kalkarken anneme sen de git dedim yalnız kalmak istiyorum hatta çok sert dedim konuşup duruyor sen barışacaksın da böyle yumuşamışsın da gittiler babam aradı bağırdı çağırdı bizi unut artık dedi.Annem barışacak falan demiş Kardeşim yazdı annemi ağlatmışsın diye.Ne düşüneceğimi bilmiyorum sahi cidden annem haklı mı ben kör mü olmuşum bunca ay ilişkileri varmış da anlamamış mıyım.Cidden bu kadar Yiğen sevgisi olur mu yoksa onun kızı mı.Aklıma geliyor düğün salonumdan çıktık gelin arabasına bindik elimi tutacağına kıza bakmış arabanın önündeymiş annesigile işaret yaptı şu tarafa Gitti diye o ara kaybetmişler bu korktu kaç gün o bakışları gitmedi gözümden dedi.Kuzenim de dedi senin yanında olmalıydı onu tercih etmiş dedi.Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.Tabletten girdim şimdi paZartesi mailinin şifresini değiştirmiş.

Yarın sorarsa kararın ne diye anlaşmalı ayrılalım bitsin hemen dicem.Gelsin eşyalarını da alsın gitsin hiçbirşeyini görmek istemiyorum.Aptallığıma kızıyorum neydi bu başıma gelenler

Canım sen böyle anlatınca aklıma aynı şey geliyor
Ancak ailenin bu kadar sert olması seni üzmesinden
Ama ne olursa olsun sen karar ver
Bu hayat senin
Sen yaşayacaksın
Büyük sözü dinlemek güzel ama yarın herkes kapısını kapatınca sen üzüleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…