- 21 Ağustos 2015
- 32.233
- 97.866
- 798
- 38
Bizimki ilk 3 sene ,8 mart dünya kadınlar gunumu bile senliklerle kutladıbu tip şeyler hayata renk katan konular
çok çok haklısın
zamanla değişri dönüşür yapar bence
masrf gibi düşünüyor olabilir
ama buna msrf olmayacaksa kime olacak
Biz de küssek unutuyoruz artık.Kaçan kovalanır sözüne çok inanırım. Ben de hiç taviz vermem tıpış tıpış eve geri dönergerçi çocuktan sonra kavga etmeye fırsat da bulamıyoruz da
resmen kıskanmışlarBizimki ilk 3 sene ,8 mart dünya kadınlar gunumu bile senliklerle kutladı
Balonlar ,masalar ,hediyeler
Söyleye söyleye annesi tarafi adama bıraktırdılar
Yok cok romantiksin
Yokk oo neler yapcan derken
Selam kızlar bugün eşimin hala oğlunun eşi aradı.Berenciğim bu namus işi onlar çok namuslarına düşkünlerdir senin böyle konuşman onları çok kırmıştır falan dedi. 10 yıldır bu ailenin içindeyim iyi tanıyorum öyle birşey olmasına olasılık yok diyor.Eşin kardeşine çok düşkündür hep onu korumak kollamak istiyor hep böyleydi diyor.Ben de anlattım kırıldığım noktaları falan.
Bugün ev sahibini aradım.Eşim anlatmış biraz neden böyle oldunuz çok güzel bir yuva kurmuştunuz heyecanınızı hatırlıyorum dedi.Yenge mi birisiyle uyuşamamışsınız falan dedi.Eşim ona demişki Beren kirayı yatıramazsan falan bana hemen haber verin ben yatırayım demiş.(niye yatıramayım zaten ben yatırıyorum da neyse )Ev sahibi de eşine anlatmış kadın da üzülmüş bunlar birbirini seviyor adamın dediğine bak karısını düşünüyor niye ayrılıyor bunlar demiş.Baktım adam ucundan biliyor ben de dedim ki abi durum şu eşim eltimi işe götürüyordu yiğenini kreşe götürüp getiriyordu ben de kızdım sorun burdan çıktı hatta ben ilişkiniz mi var falan baya bişeyler dedim dedim.O da gurur yaptı dedim.Öyle şey olmaz niye kendi gitmiyor diye bana hak verdi.Eşine evlendiğinde kardeş eşleri ne derse takma demiş.Eşin yanlış yapmış o yengeden çok çeker dedi. Adamın oteli var eşimin iş yerine yakın şu an binayı görüyorum bugün ya da yarın gider konuşurum öyle şey olmaz dedi kiraya da 100₺ zam yaptı iyi oldu.Aidat 100 diye girdik abi ilk aydan 150 yaptılar dedim ona göre zam yapsın diye TÜFE 17 falan ama 100₺ arttır yeter dedi.1350 ₺ oldu yani iyi 1 yıl daha buradayım sorunun birini çözdüm rahatladım
Bizzat eşimden biliyorum seninki kadar olmasa da. neler yapardı alırdı yegenlerine şahidim kendi yavrusu olana kadar öyle oluyor o işler
Kızlar kusura bakmayın dertlerimle sizi sıkıyorum amma uzadı bu konu ama düşündükçe aklıma geliyor.Eşim bir gün kızı oturttu kucağına kızım ben evlenmeyim mi yuvam olmasın mı diye evlenmek için kızdan izin istemişti
Bugun sulu kofte pilav yaptim.
esimle markete gittik 153tl harcadik.
aiy 2 poset sey aldik yaw.
Esim maca yetiscekti ben bisiler seciyorum geliyo yanima son 7dk sonra bir tur atiyo son 5.5 dakika.
son 3dk sırf maca yetismek icin bogalttu beni darladi.
bas git allasen ben servisiyle giderim eve dedim.
Hep de acelem varken bunu dayiyosun bana diyo.
Evet dedin ozellikle tum hafta bekliyorum bakiyorum hangi gün senin acelen var o gune denk getiriyorum.
Vela havle .
Vallahi ne alcami sasirdim.
Aiyy vallahi bezdum.Ahahahaaa lelli aynı biz işteee. Birden bizim o halimiz gözümde canlandı
Bu arada fiziki 2 gram aldım 245tl 1 tanesi 15 euro aldım 22dolar alıcam ben kumbaradakileri sık sık tümleyip götürüyorum çünkü harcanır gibi geliyor rabbim nasip ederse 3 yıl sonra yeşil pasaportum olcak yurtdışına çıkarız bol bol diye minik minik birikyiriyorum el harçlığım olurbatumdan kalma larilerim var bide
Bizde büyükler onda
Dun gitmes kilolarca meyve almıs
yetmemiş arkadaşlarının bahçeden sarı erık toplamıs
meyve tabağı istedi yaptm 2 dilim anca yiyebildi:)
Erikleri barı kaynatcam aksm.
Curucekler ,al desen almaz :)
Salçalar inanılmaz pahalı ya
Kpder almış gecen bize de .
Valla domates sos yapmak daha ucuz.
Eltim yok gerçekten öyle,ben eltiyle yapamazdım.
Kesin kapısırdm.
Yarıs falan yapcak cat cat söylerdm yüzüne:)
2 görümcem var kırk yılda bir görüşürüz.
Allan için birini sevmem sinsi ama onun bile bi kötülgunu,tek bir lafnı duymadım.
Sadce sinsi yıyor anayı babayı.
Bizimkilerde bakıyor karsıdan.
buyuk görümcemi severim ama.
O da zavallım kocası fena,onla uğraşıyor.
benimde tek takıldığım konu dogum günü
yani insan bekliyor
ama geçerli bir nedeni varsa uzatmam açıkcası
açıkcası oda bu konuda hassas
yani 16 yıldır birlikte kutluyoruz
toplam iki keresinde işelr ters gitti
30. yaşımda tartıştık
onu telafi yapmak için ara ara pasta kesti ve 31. yaşımda çok farklı kutladı
çok güzel bir yere akşam yemeğe götürüp gizlice kalplı bir pasta bırakmış onu kesip yedik
diyeceğim o ki seneye o açığı kapatır :):)
arada erkekler öyle terslikelri oluyor.
Erkekler kardeşlik konusunda zayıf zatenBiz de eltimle hiç öyle diyaloğumuz yoktur. Eşim sevmez eltimi. Yılda sayılıdır giip geldiğimiz. Kopuklar kardeşler. Görümcem yok. Kv yok ölmüş hiç tanışmadım. Ama bekar iki teyzesi vardı yaşlı olan öldü. Çok sorunlar olmuştu biz evlenirken benimle bir masa da bile yemek yememişti. Eşime çok düşkündü o teyzesi. Ama işte dünya kimseye kalmıyor. Diğeri yaşıyor. Eskiden bazı sorunlar olmuştu evlendiğimiz yıllarda. Ama şimdi herkes yerini biliyor. Ama teyzesi benim kızım ve eşimin yeğeni hep en çok onu sevsin istiyor gibi davranışları oluyor. Yani anne babadan çok ona düşkün olsun istiyor. Onu da biraz evli olmadığına sevgilisi ve çocukları olmadığına bağlıyorum biraz.
Büyük param varsa altından yana kullanıyorum euro dolar kumbaradaki haftalık bozukluklar bozdurmayı düşünmüyorum şimdilik türk parası kalmasın diyorum sadece gelecekte tatil olur yada elimiz sıkışır onları bozdururuz altınıda 3 aydır alıyorum.kısmet dediğin gibi arkadaş altını al sat yaparak gramını arttıroyor sürekli takip etmek gerek sağlık olsunda bunlarda bonus olsunYa ben artık dolar eurodan korkuyorum son yıllarda zarar ettim. Aldım düştü bozdurdum arttı ne kısmetsizliktir anlamadım.tabi biraz piyasayı takip etmeye vaktim olmamasından da kaynaklı. Ama olsun yine de şükrediyorum. Ya diyorum kazansaydın yavrun sağlıksız olsaydı. İnsan kısmetimden fazlasını yiyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?