• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

İlk adımı atan yok.Ben atmak istemiyorum o zaman hiç beni saymaz istiyorsa kendi adım atar.Yok istemiyorsa da yeni duruma alışmaya çalışırım
Sende haklısın ama evliliğiniz çok yeni severken ayrılmak çok acı inş adım atar onuda ailesi sürekli dolduruyordur

Doldurdukları kesin hayırlısı napalım sevenin önünde dağ durmaz derler demekki sevmiyorki uzak kalabiliyor
Erkekler bizden daha aileci hele evlendikten sonra eşim nişanlıyken kayınvalideme bizim evimiz bizim kararımız diyodu eşyalar veya başka konuda alt katını teklif etti direk olmaz demiş ama şu bikaç aydır büyülenmiş gibi artık nasıl ağlaşıyorsa eşim görmüyor gerçekleri

Erkekler bizden daha aileci hele evlendikten sonra eşim nişanlıyken kayınvalideme bizim evimiz bizim kararımız diyodu eşyalar veya başka konuda alt katını teklif etti direk olmaz demiş ama şu bikaç aydır büyülenmiş gibi artık nasıl ağlaşıyorsa eşim görmüyor gerçekleri

Demekki bu erkeklerin hepsi aynı.

Demekki bu erkeklerin hepsi aynı.
Öyle gercekten bazen düşünüyorum gecen yıl ağlasam kıyamazdı şu an kızınca asla konuşmuyor tepkileri aşırılaştı ben hep füşükten sonra psikolojim bozuktu sürekli kendimi onu suçladım ona bağlıyprum kayınvalidem gecen yılda istiyomuş şimdi tepki gösteriyorum sinirleniyorlar

İlk adımı atan yok.Ben atmak istemiyorum o zaman hiç beni saymaz istiyorsa kendi adım atar.Yok istemiyorsa da yeni duruma alışmaya çalışırım
Siniri kuvvetli olan kazanır
Kim daha çok dayanırsa olay o
Sakin kal oda senin onu hiç saymana deli oluyor
Bilerek durumu kapatmış gıcık olup arasın diye
Sakin kal o arayacak
Pişan ama gurur yapıyor

Onu ben de yasadim.
Yani sonradan ogrendim.
Esim bizim nisanlilik donemlerimizde annesine falan ben sevdim benim karim oluyor kimse karismayacak demis susturmus hepsini.
Ama sonradan annem annem olmustu.
Eee ozaman dinleseydin anneni diyesi geliyor insanin.
istiyorlarki kendi aileleri ne yaparsa yapsin biz susalım.
Öyle bir dünya yok kimse kusura bakmasin.
Benim annem babam her gun esime hakaret etse, karissa, nere gittin, nerden geldin, ne aldin, nereye harcadin dese acaba ne yaparlar.
1 gun evli kalmazlar cekmezler.

Hep kiz ailesi alttan aliyor, hep yapici olan kız tarafı oluyor.

Bir evlilik varsa ortada 2 yetiskinin karari esitlik olmasi gerek.

Dedoşla neseli gunler izledik netten.
Ben baya dedemle takılmaya alistim yaw.
is guc saldım dedemle haber izliyorum film izliyorum.

Simdi eve geldim ocaga tavuk attim sote yapicam.
pilav yaptim.
Adam gelir dernekden evde yemek yok.
Oglanada annemden yemek bisiler getiriyorum.
Ay esim olmasa ben annemden yerim bisi pisirmem heralde🤣
Hazir guzel oluyor.

Is de yaptim denmez yan gel yat günü oldu bugün

Onu ben de yasadim.
Yani sonradan ogrendim.
Esim bizim nisanlilik donemlerimizde annesine falan ben sevdim benim karim oluyor kimse karismayacak demis susturmus hepsini.
Ama sonradan annem annem olmustu.
Eee ozaman dinleseydin anneni diyesi geliyor insanin.
istiyorlarki kendi aileleri ne yaparsa yapsin biz susalım.
Öyle bir dünya yok kimse kusura bakmasin.
Benim annem babam her gun esime hakaret etse, karissa, nere gittin, nerden geldin, ne aldin, nereye harcadin dese acaba ne yaparlar.
1 gun evli kalmazlar cekmezler.

Hep kiz ailesi alttan aliyor, hep yapici olan kız tarafı oluyor.

Bir evlilik varsa ortada 2 yetiskinin karari esitlik olmasi gerek.
Doğru söylüyosun kaynımın eltimin çocuklarının derdinden maddi manevi bıktım sürekli söyleniyor kayınvalidem ve eski eltimin dediğini yapıyorlar 5 vakit namaz kılan insanlarız oluyor yaptığın kendine sürekli eltimin namussuzluğu vs anlatılıyor acaba eşim benim ailem böyle olsa kabul edermiydi kimse bana karışamaz

Dedoşla neseli gunler izledik netten.
Ben baya dedemle takılmaya alistim yaw.
is guc saldım dedemle haber izliyorum film izliyorum.

Simdi eve geldim ocaga tavuk attim sote yapicam.
pilav yaptim.
Adam gelir dernekden evde yemek yok.
Oglanada annemden yemek bisiler getiriyorum.
Ay esim olmasa ben annemden yerim bisi pisirmem heralde🤣
Hazir guzel oluyor.

Is de yaptim denmez yan gel yat günü oldu bugün

Evde erkek olmayınca iş de olmuyor benim çamaşırlar dolmadı daha geçen yıkamıştık çöp bile çıkmıyor doğru dürüst ev batmıyor bulaşık makinesi kaç gündür dolmuyor

Bugün biraz Türkçe çalıştım canım ders çalışmak istemiyor bari Türkçe Mat bildiklerimden başlayım dedim daha sonra alan konuları çalışırım.

1 saat koşu bandında yürüdüm kah ağlayarak kah neşeli parçalar dinleyerek 200 kalori verdim duş aldım.Hergün çıkarım inş.Ocağa tavuk koydum haşlansın da yemek yiyeyim .4 saattir girmedim whatsaba biraz merak uyandırayım

Evde erkek olmayınca iş de olmuyor benim çamaşırlar dolmadı daha geçen yıkamıştık çöp bile çıkmıyor doğru dürüst ev batmıyor bulaşık makinesi kaç gündür dolmuyor
Bu konuda özendim perdeyi attım hep eşim asıyordu gittim uyumuş sesimi çıkatmadım zaten tüm hün tv başındaydı sonra kalkarım dedi aldım merdiveni taktım onla mı uğraşcam ama kasıklarım agrıyor bugün bir daha asla yapmam neyse arkadaşların doğumları olcak ebebeğe geldik onlara hediye aldık bebek arabası vs baktı sadece bunlar bile çok pahalı diye dolaşıyor arada bir getirmek gerek😁her yeri gezdi fiyatlarına bakıyor çok güldüm ben onun kadar ayrıntılı bakmadım

Back
X