• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Beren ailesi de arayıp sormuyor mu? Kayinbaban var değil mi ? Bizim gelinle kardeşim kavga ettiğinde babam soluğu onların yanında alıyor. Bunların inadına yuvana sahip çık canım.

Canım köyde ailesiyle kötü olduk zaten.Olanlar ondan sonra oldu.Ailesi buna demiş oğlum borç falan düşünme ödenir hasta olursun yani ayrılacaksan ayrıl arkandayız diye vermişler gazı.Eşim anlatmıştı.Zaten ailesi bozdu ararlar mı hiç hem Pazartesi ilk boşanma konuşmasından sonra sinirle aradım anasını babasını açmadılar adamlar kurtulmaya çalışıyor benden eşim de onlardan destek alıyor zaten arada kaldı.

Bu konuda özendim perdeyi attım hep eşim asıyordu gittim uyumuş sesimi çıkatmadım zaten tüm hün tv başındaydı sonra kalkarım dedi aldım merdiveni taktım onla mı uğraşcam ama kasıklarım agrıyor bugün bir daha asla yapmam neyse arkadaşların doğumları olcak ebebeğe geldik onlara hediye aldık bebek arabası vs baktı sadece bunlar bile çok pahalı diye dolaşıyor arada bir getirmek gerek😁her yeri gezdi fiyatlarına bakıyor çok güldüm ben onun kadar ayrıntılı bakmadım
Benim esimde hic yapmaz ama gorumcemlere gore esim ne istersem yapar/yapıyor öyle saniyorlar sanirim.
Esim gecen gorumcemlerle ciktigimizda benim canta posetimi yakti.
Semaveri onunla tuttu eridi.
Bende aiyyy ev sevdigimdi yaa falan diye soylendim.
Gorumcem diyorki ordan atlayip o aynisindan alir bulur hatta sabaha kadar arar bulur dedi.
Eskiden olsa takardim simdi hic umursamiyorum.
Evet bulur hic kiyamaz bana dedim. 😂
Zannediyorlar ki yuzumu asicam takicam esimle tartiscam hiç tınmiyorum artik.
Zaten mecburi ayda yilda bir gorusuyorum en iyisi kendi laflariyla vurmak

Bi de buyuk gorumcem yine gozlugumun bana yakismadigini soyledi.
ele dum dük yuzume 😂
onun zaten hobisi laf sokmak, insanlarin moralini bozmak falan.
Ben gayet memnunum kendimede yakistirdim aldim dedim.
Sanki zevki takiyorum miyopum yahu.

Ya eltimin kizi yenge ben se kullaniyorum bana yakismiyor sana cok yakisiyor dedi.
Mah. bi abla gecen aksam ya sana soylicem soylicem yakalayamadim seni cok yakismis dedi.
Kadin enerji dusmani

Benim esimde hic yapmaz ama gorumcemlere gore esim ne istersem yapar/yapıyor öyle saniyorlar sanirim.
Gorumcem diyorki ordan atlayip o aynisindan alir bulur hatta sabaha kadar arar bulur dedi.
İyi demişsin cnm eşinin her istediğini yaptığını sansınlar daha iyi 😂

Bi de buyuk gorumcem yine gozlugumun bana yakismadigini soyledi.
ele dum dük yuzume 😂
onun zaten hobisi laf sokmak, insanlarin moralini bozmak falan.
Ben gayet memnunum kendimede yakistirdim aldim dedim.
Sanki zevki takiyorum miyopum yahu.

Ya eltimin kizi yenge ben se kullaniyorum bana yakismiyor sana cok yakisiyor dedi.
Mah. bi abla gecen aksam ya sana soylicem soylicem yakalayamadim seni cok yakismis dedi.
Kadin enerji dusmani
Bazı insanlar kötülükle besleniyor maalesef
Boşver sen onu
Bende çok yakıştırdım sana
Sana herşey yakışır kuzuu..

Canım köyde ailesiyle kötü olduk zaten.Olanlar ondan sonra oldu.Ailesi buna demiş oğlum borç falan düşünme ödenir hasta olursun yani ayrılacaksan ayrıl arkandayız diye vermişler gazı.Eşim anlatmıştı.Zaten ailesi bozdu ararlar mı hiç hem Pazartesi ilk boşanma konuşmasından sonra sinirle aradım anasını babasını açmadılar adamlar kurtulmaya çalışıyor benden eşim de onlardan destek alıyor zaten arada kaldı.
Inş hakkınızda hayırlısı olur. Aile desteği çok önemli. Bence bu yuvaya siz ikiniz sahip çıkacaksınız. Benden sana bir tavsiye eşinle barışırsan ailesiyle de konuş. Dost olma ama kus de kalma. Iyi gelin rolu yap. Eşin mutlu olsun diye. Biz de yeni evliyken çok sıkıntı yaşadık Iki aylık gelirken kaynanam esime benim yanimda dedi ki: Her biriniz bir yılan almışsınız koynunuza ...Ben o kadar sinirlendim ki kalktim evinden. Ama eşim arkamdan bile gelmedi eve geldik ağlıyorum bana dedi ki annem benim için her şeydir. Hata yapsa bile atmam laf söyletmem. Sineye çektim sonra konuştum ama soğukluğu içimden atamıyorum

Bizimki akıllı diyelim annemlere gidelim hemen sofrayı toplar yardım eder puanları toplar kuzenlerinin eşleri bile ne kadar düşünceli sana karşı diyor gel bana sor.milletin nazarınada çok geliyoruz.görümcelerinde ne fena kız kardesini kıskanıyor😁millet içinde hiç sallamam çok laf edenlerle görüşmüyorum bile yaşlı kadınlar gibi başlıyorum oram agırıyor buram agrıyor gitmiyorum evimede cagırmıyorum

Inş hakkınızda hayırlısı olur. Aile desteği çok önemli. Bence bu yuvaya siz ikiniz sahip çıkacaksınız. Benden sana bir tavsiye eşinle barışırsan ailesiyle de konuş. Dost olma ama kus de kalma. Iyi gelin rolu yap. Eşin mutlu olsun diye. Biz de yeni evliyken çok sıkıntı yaşadık Iki aylık gelirken kaynanam esime benim yanimda dedi ki: Her biriniz bir yılan almışsınız koynunuza ...Ben o kadar sinirlendim ki kalktim evinden. Ama eşim arkamdan bile gelmedi eve geldik ağlıyorum bana dedi ki annem benim için her şeydir. Hata yapsa bile atmam laf söyletmem. Sineye çektim sonra konuştum ama soğukluğu içimden atamıyorum

Aynen cnm politik olmak lazım benim hiç beceremediğim.Ama barışırsam öğrenmem lazım.İşin büyüsü de bozuldu artık tat vermez zaten eşim de bu yüzden ayrılalım demişti hayırlısı bakalım

Aynen cnm politik olmak lazım benim hiç beceremediğim.Ama barışırsam öğrenmem lazım.İşin büyüsü de bozuldu artık tat vermez zaten eşim de bu yüzden ayrılalım demişti hayırlısı bakalım
Büyü bozulmuş gibi olsada barışınca çok tatlı oluyorsunuz
Yeter ki tekrarlamayın
Ama ailesi bu kadar tepkiliylen biraz zorlanırsın
Etraflarında aklı başında kimse yok mu
Yani oturup derdini ne konuşalım diye
Anne baba tamam ama dede veya daha sözü geçen büyük
Hayatta her şey bizler için
Evlilik ayrılık hastalık
Benim bir tanıdığım
5. Kez evleniyor bu iyi bir örnek değil ama kızın rahatlığı kimsede yok
1. Salaktı ilk hafta ayrıldı
2. Bir yıl sürdü
3. Nişandan döndü
4. Evlendi üç aylık hamileyken ayrıldı
5. Nişanlandı bir aya düğünü varmış
Yani bu örnek kötü ama Kadın hep mutlu peşinden koşuyor hiç takılmıyor
Kucağında çocuk ile nişanı taktı
Aile bu kadar rahatsa barışınca uzak tut.
Bence eşin bir şeyi bahane ederek konuşacak ve barışacaksınız
Ama sonrası için her iki aile içinde süreç sıkıntılı olabilir
Siz isterseniz çok güzel yönetirsiniz
Mutsuzluk ve huzursuzluk çok zor
Alkah tez zamanda ağız tadınızı versin canım

Demekki bu erkeklerin hepsi aynı.

Aynı aynı biz nişanlıyken bana ne demişti hiç unutmuyorum geldiklerinde şu eşyayı şuraya koy derlerse hatır için yapacakmışım onlar gidince değiştirecekmişim. Ahahahaaa gülüyorum şimdi yaaa. O zaman bayağı çene yapmıştım. Annen dese yapmazmısın dedi yapmam demiştim. Hey gidi günler. Hala bazı sorunlar oluyor tabi o zamanki kadar değil ama olanları da ikimiZde tınlamıyoruz sanırım.

Bizimki akıllı diyelim annemlere gidelim hemen sofrayı toplar yardım eder puanları toplar kuzenlerinin eşleri bile ne kadar düşünceli sana karşı diyor gel bana sor.milletin nazarınada çok geliyoruz.görümcelerinde ne fena kız kardesini kıskanıyor😁millet içinde hiç sallamam çok laf edenlerle görüşmüyorum bile yaşlı kadınlar gibi başlıyorum oram agırıyor buram agrıyor gitmiyorum evimede cagırmıyorum
Bende hic demezdim oram agriyo buram agriyo ya da isim var falan.
Baktim milletin enayisi benim.
Benden 8 yas kucuk eltimin kizi surekli oram agriyo buram agriyi halsizim yorgunum hic bi is yapmiyor artik bende yogunum,isim var, halsizim, hastaneye gidicem falan olsada olmasada soyluyorum.
Arkamdan konusurlar kesin hic umrum degil.
Resmen kullaniliyordum herseyi yapan heryere kosan yetisen rahatligini vermiceksin kimseye.

Yeter ki tekrarlamayın
Evlilik ayrılık hastalık
Benim bir tanıdığım
2. Bir yıl sürdü
3. Nişandan döndü
Mutluluguda böyle farkli farkli kisilerde aramak ne derece dogru bilemedim.🙄

Esim ablasini otobuse birakti koye gidecekler ben gormeye gitmedim.
Donduklerinde de görmeyecegim.
Karadeniz turunuda soylemis orada ben kimseye soylememistim onada tembih ettim soyleme diye.
ee ögrencekler zaten dedi.
onlar 19unda dinecekmis 28inde de yurt disina doneceklermis
Ben de siz geleceksiniz biz gidecegiz dedim dedi.
Onlarin gozu goturmuyor hasetlenmislerdir hemen.
Bi de lelli donunce köye gidecek demis.
siz gecen senede oyle yapmistiniz tatilden donunce lelli koye girmisti demis hemen gorumcem.
Resimlerden yani durumsan takip etmis.
Bu sene hepsini durumdan engelledim.
Anlayacaklar engelledigimide anlasinlar insAllah.

Biz de bugün oturup hesap yaptık minnoşumuz uyuyunca. Ya yapıyoruz yaoıyoruz yetiştiremiyoruz. Sonra düşündüm kenarda 5 bine yakın param var evin ara ödemesine onu da mı katsam diye düşündüm. Kafam balon gibi. Hatta aklıma şu geldi. Eşime taksitleri 28 aya düşürüyorum deyip 22 aya mı düşürsem o parayı da katıp diye düşündüm. Sonra da 22 ay bitince kredi gününü bana sorduğunda bitti kredi desem 6 ay sürpriz olsa ona dedim😂😂😂😅😅😅 nasıl sevinir ama 🙄hesaplıyorum 22 ay aylık 1500 tl kalıyor tüm ödemeleri düştüğümde. 200 tl bebek bezi ve süt masrafımız var standart. Yetermi bilemedim. Ya da 22 ay kendimizi sıkacağız herşeyde o biçim pahalı. Bir an önce de bitsin ev kredisi istiyorum. Eşim de diyor tabi kredi senin üzerine olunca bitsin diye acele edersin🤣🤣🤣

Yeter ki tekrarlamayın
Evlilik ayrılık hastalık
Benim bir tanıdığım
2. Bir yıl sürdü
3. Nişandan döndü
Amin canım inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız
Bende bir halsizlik yorgunluk var ki sormayın :KK43: hastaneye gittim sabah 7 de saat 3 gibide işe gidicem hayat çok zor şimdiden akşam olsada dinlensem diyorum :kızgın:

Selamlar kızlar

Geçen pazartesi 8 poşet fasülye koymuştuk buzluğa.
Bugünde annem vişne almış.
7 kilo kilosu 5₺dan.

Saplarını ayıklayıp çok azını reçel yapalım.
Kalanınıda dolaba komposto yapmak için koyalım dedik.

Vişneler bana bakıyor ben vişnelere:))
Haydi bana kolay gele:))

20190729_122048.webp

Bende hic demezdim oram agriyo buram agriyo ya da isim var falan.
Baktim milletin enayisi benim.
Benden 8 yas kucuk eltimin kizi surekli oram agriyo buram agriyi halsizim yorgunum hic bi is yapmiyor artik bende yogunum,isim var, halsizim, hastaneye gidicem falan olsada olmasada soyluyorum.
Arkamdan konusurlar kesin hic umrum degil.
Resmen kullaniliyordum herseyi yapan heryere kosan yetisen rahatligini vermiceksin kimseye.
İşten hiç üşenmem ama insanlar kötü niyete sevkediyor o kadar özeniyorumki imece usulu işlerini halledip birbirlerinin yüklerini alan ailelere

Back
X