- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
Beren senin için çok rahat artık.Kızlar gittim 1 saat oturdum önce kapıyı açmadı eşim sonra zincirden baktı açmadı aç dedim güzellikle konuşalım dedim. ben annenden özür dileyeceğim dedim anneme sorayım dedi sonra annesi geldi açmadılar kapıyı sonra açtı.Annesinden özür diledim konuştuk siz iftira attınız bilmem ne eşim kararlı boşanmak için.Annesi ben seni diğer gelinimden daha meyseniyordum dedi annesi ben seni külfet olarak görmüyorum dedi görürsün dedim baya ikna etmeye çalıştım yok kim kararlı bir de çok şey söylediler baya ağır konuştular eşim dedi biz barışsak ya sen beni öldürürsün ya ben seni dedi.Avukatlara sormuş çekişmeli aç ne borcu ödeyeceksin hatta eşyaları da alırsın demişler bir de köydeki kadınlar şahit olur iftira attınız bilmem ne adam beni tehdit ediyor.Yüzleştim rahatladım olmayacağını anladım en iyisi anlaşmalı boşanmak ailesiyle de yaşamıcakmış ayrı eve çıkçakmış kızlar sonuçta kafamda bitti.Nefret ettim söylediklerinden şu an çok rahat içim
Öyle canım sağolasınBeren senin için çok rahat artık.
Çünkü elinden geleni yaptın, yüzünü gözünü görüp karşına aldın.
Keşke demiiceksin.
Çünkü konuşmayı denedin.
Bundan sonra önüne bakacaksin canım hayirlisi olsun, Herşeyde bir hayir vardir.
Benimde yok.
Koyacak yerim yok diye alamadim malesef
Anneminkine koyuyorum fazla olunca
Canım hakkında hayirlisi olsun.
Ben olsam gitmezdim.
Cok acik ve net soyluyorum gitmedimde zaten.
Hele annesinden özur dilicem.(kaynanamla en son tartistik cunku bizde susmamistim o reddede o bana ben ona)
Sen cok cok buyukluk yaptin oysa.
Umarim anlamislardir.
Umarim vicdan azabi cekerler.
Umarım icleri sızlar.
Rabbim yolunu açık etsin.
Kötü,vicsansiz,merhametsiz insanlarla bir daha karsilastirmasin.
Bende aynı şeyi düşündüm
Gitmezdim be özür dilemezdim
Burnum düşse almam tabiri caizse
Selam kızlar
Günü 35₺ açıyorum:)
Çay ağacı serumu ve kremi aldım netten
Çay ağacına taktım ben:)
Sivilce izlerine lekeye vs. iyi geliyor yazmışlar.
Bende bir umut aldım bakalım.
Sağol canımCanım sen dene iyiyse ben de alayım güle güle kullan
Esim yuzunden sadece 2 defa ayni ortamda bulundum annesiyle evliligimin son 8.senesi icinde.Bende aynı şeyi düşündüm
Gitmezdim be özür dilemezdim
Burnum düşse almam tabiri caizse
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah Allah'tan ona ihtiyacıniz yok ayaklarınız yere sağlam basıyor ekonomik özgürlüğünüz var onlar kavga ettiğiniz gün bitirmisler zaten evet duygusal olarak zor bir süreç ama olsun en azından zararın neresinden donseniz kardir belki daha kötü durumda da ayrilabilirdiniz şiddet uygulayabilirdi neler görüyoruz haberlerde bazen her serde bir hayır var diye düşünmeliAmin cmm gittiğime memnunum gerçek yüzlerini gördüm söylediklerine şok oldum.Eltimin engelimi açmıştım ya bana diyorki onunla mı konuşuyorum whatspatan bakmak için açtın diyor şok oldum ya zaten o benim engelimi kaldırmıştı ben zaten onun son görülmesini görüyorum neden onun için açayım dedim.Herşeyi yanlış anlamış şok oldum ithamları çok acıydı ama gözümden düştü
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah Allah'tan ona ihtiyacıniz yok ayaklarınız yere sağlam basıyor ekonomik özgürlüğünüz var onlar kavga ettiğiniz gün bitirmisler zaten evet duygusal olarak zor bir süreç ama olsun en azından zararın neresinden donseniz kardir belki daha kötü durumda da ayrilabilirdiniz şiddet uygulayabilirdi neler görüyoruz haberlerde bazen her serde bir hayır var diye düşünmeli
Oh canim kilo verip bakımlı olursan moral olucak sanada iyi yapmışsın gitmekte eşine gördüm pişmanlığın olmaz esin yola gelmez seninle konuşmak için bile annesinden izin istemesine çok şaşırdım böyle bütün emir insanlar evlenmemeliBu arada 75.700 e düşmüşüm daha da vereceğim inşallah
Oh canim kilo verip bakımlı olursan moral olucak sanada iyi yapmışsın gitmekte eşine gördüm pişmanlığın olmaz esin yola gelmez seninle konuşmak için bile annesinden izin istemesine çok şaşırdım böyle bütün emir insanlar evlenmemeli
Aynen canım ileride pişman olacak o
Umrumda değil artık hayırlısı ile boşanma bitsin protokolü yapalım sınavı atlatayım bu evden de çıkarım belki sonrası Allah kerim önüme bakarım
Kadın ve kızı yüzünden bir keresinde boynuma yapışmıştı aileme bile söylemedim bugün anneme söyledim.Gizlemiştim.Eşyalarını topladım odaya yığdım bi de eşyalar giderse ferahlarım
Görünen köy kılavuz istemezEsim yuzunden sadece 2 defa ayni ortamda bulundum annesiyle evliligimin son 8.senesi icinde.
Zerre degismemis gorusmemekle en iyisini yaptigimi daha iyi anladim.
Sonra aman yapar yapar gelir derAynen ben de öyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?