Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım ben bu halde depresyona girmeyip temizlik yapmaya çalışıyorum sana ne oluyor kalk toparlan nazar mı değdi ne sana.Tüm evi sirkeli suyla sildik artık duş alırken de sirkeyle yıkanacağım

Ben enerjik eski lellimi geri istiyorum
Güzel şeyler düşün kuzu motive ol
Ve biran önce enerjik lelli ol:)

İnşAllah biran evvel çıkarsın bu durumdan.

İyi günlerde yemeği nasip etsin rabbim

Slms canlar
Annemdeyim
Harcamasız günlerde olurum herhalde
Cuma incem kısmetse
Bu dogum parası dogum olunca yatıyo ya
Simdi rapor param bu ay yatar mı?
23ne kadr raporluyym sonra yeniden mi rapor verilcek?Bilen var mı?
Rapor parası da bildiğim kadarı ile işe dönünce yatıyor bir arkadaş öyle demişti. Tekrar rapor almıyorsun, doğum olunca hastane doğum raporu veriyor onu çalıştığın iş yerine veriyorsun , SGK ya falan veriyorsun işte. Hastanedekiler anlatıyor nereye vermen gerektiğini
Bir de sen geçen dondurucuya patates atmıştım onları kızartım dedin, nasıl yapıyorsun onu?

peynirli patatesli kol. boregi yaptim 4 yufkaya yakin verdim firina esimin gelmesi gec olabilir ozaman oglusla yiyces yanina ayran ve domates karpuz dograrim sıcak yemekte istemio insan iç cok kalmadi 4 tane de gül böreği attım buzluga kaldi yufka yarin çıkınca lor alcam sigara böreği sararim belki gül boregide atarim

Patlicanli gözleme hic yapmadım ben Farkli biri olmasın
Bu başlıktaki konudandi, ben sen diye hatirliyorum ama hmm.. Ekran görüntüsü almisim tarif icin, senin yazina-anlatisina benziyor. Neyse olsun :) Cok lezzetli oldu :)

Arkadaşlar merhaba..eşim konut ben ihtiyaç çekip ev almak istiyoruz..bu şekilde elimize de 4 bin kalıyor..4 bin ile geçinebilir miyiz? Herkes yapamazsın diyor, çok arada kaldım..bana görüşlerinizi rica etsem belirtir misiniz

Merhaba
Ben olsam maaş alınca 4 bini ayırırım kalanını kredi ödemiş gibi kabul edip ayırdığım o 4 binle bir ay geçinmeye çalışırım.

Biz çocuk olduğu halde ev kredisi ödediğimiz halde 5400 tl ile geçiniyoruz. İstanbulda eşimin yol parası 200 işe giderken. Biz de ilk evimizi öyle almıştık. Bir şekilde başlayın fedakarlıkta bulunmadan ev alınmıyor.

O hal bende de var temizlil ve ütü beni bekliyor. Bugün de bir hayli yoğundum. Havuza inmedik bugün ama evde takıldık arkadaş geldi. Sonra o gitti karşı komşum çağırdı birkaç kişi toplsnmışlar sende gel dedi, öylelikle akşam oldu kaldı işler yine

Saolasın cnmm
Küp küp dogradım yıkayıp kurutup attım cnm

Günaydın kızlar akşam bende zorla ütü yaptım artık 2 haftadır bekliolardi sıcakta hiç istemiyorum valla 9 olmamıştı kalktik kahvalti ettik topladim cay keyfi yapiom az sonra kalkcam ev toplanip camlari silcem benim bura ögleye dogru günes alıyo güneş gelmeden sileyim perde atcam kalkip ilk iş makineye kapılarında silcem kalkinca kuru fasulye isladim gece unuttum yatmadan aksama kuru pilav yapcam

kızlar merhaba,
derin dondurucuya akşam baktım koyduklarıma
5 paket barbunya
4 paket bamya
2 paket börülce
1 paket taze fasülye (daha ekleyeceğim )
1 paket bezelye

aklımdakiler 5 paket daha fasülye , köz kırmızı biber ve domates koymayı düşünüyorum
çilek reçeli yapmıştım bitti , tekrar yine dün yaptım koydum
vişne , çilek, gül ve kayısı var kışın ayva yapmayı düşünüyorum,annemde pekmez yapıp gönderiyor, bal alırız çok şükür yeter allahın izniyle

annem ile Antepten kuru alacağız ,birde tarhanamız gelecek
kuru fasülye eşimin memleketten geliyor, nohutu babam ekiyor
bulguru annem kendi köyden hazırlayıp gönderiyor
ben pirinç ve mercimek alırsam yeterli olur diye düşünüyorum
soganı almıştık eylüle biter tekrar yenisini alırız
kışlık yufka ekmeği annem yapıp gönderiyor
allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin çok şükür yeter diye düşünüyorum

Annenler nerde canım sanki adana gibi hissettim

Bu başlıktaki konudandi, ben sen diye hatirliyorum ama hmm.. Ekran görüntüsü almisim tarif icin, senin yazina-anlatisina benziyor. Neyse olsun :) Cok lezzetli oldu :)

Eki Görüntüle 2295893 Eki Görüntüle 2295894
evet ben yazmisim ama ic harcini ablayla yapmistik zaten ilk onda yemistim bende. onun tarifiydi.
Sonrada hic denemedim.
O ablada tasindi 2 sene oldu.
Neyse sen begenmissen sikinti yok.
Bende kendim denim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…