Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun canım.Rabbim bir avazda hayırlısı ile doğurmanı nasip etsin

Selam kızlar memleketten döndüm 45 gün olmuş ohh ohh. Ev harap tabi
Çamaşır temizlik bitmedi bugün arkadaşımın doğum günüydü ona uğradım hediyesini verdim. Geldim temizlik iş güç devam.
Lelli okulunuz hayırlı olsun
Akşamları dua okuyacaktık
Yarın başlıyacağım kısmetse.
Esmalarımada kaldığım yerden devam edicem. Memlekette çok aksattım okumaya çalışsam da istediğim gibi okuyamadım çok kalabalıktı.

Bayramda stok yaptık.
Pirinç bulgur salça ( kendimde yapıcam)
Şampuan yağ zeytin temizlik ürünleri deterjan finish şehriye kahve nescafe çay şeker hepsi tamamdır geri kışlık hazırlık kaldı haftaya başlıcam kısmetse.

Geçmiş olsun canım

Ben de ancak yazabildim. Bu bayramı annemlerde geçirdik. Nete giremedim bile. Onlarla vakit geçirdim genelde. Benim kociye de kızdım her gidişimizde bir şeyine ayar oluyorum. Babam sabah bayram namazına gidecek ona dedi kardeşlerle birlikte gidiyorlar.neymiş köydeki camiye gitmeyecekmil benim koci. Tabi namaza da kalkmadı. Burada da bana derki ay dayıyla namaza gitmek istiyorum bayram namazına onlarda kalalımmı der. İşte tarafçılık.bir de sürekli eleştirir hayatı eleştirmekten ibaret. Bir de kardeşlerle bayram kutlamasına gezeriz bayramlarda akraba komşu. Gelmeyeceğim dedi baştan. Sonra halana gelirim dedi. Tabi komşuya gideceğiz niye gidiyruzki dedi. Ben de dedim iyi o zaman ben de gitmeyeyim senin teyzenin komşusuna ziyarete her gittiğimde götürüyor teyzen dedim. Birşey diyemedi kuzu kuzu geldi.her konuda lafımı soktum. Ahh şu erkekler uyuz ediyorlar ben de biraz kocişi çekiştireyim dedim

Adli tatilin bitiş tarihini öğrendiğim iyi oldu. Bizim kızımın isim davasını 1 nisanda açmıştık hala duruşma günü belli olmadı. Demekki adli tatilden kaynaklı. (Evlat edinerek anne baba olduk ondan dolayı)
Eşinin o konuda bilgisi çoktur belki de evden çekip gitti izlenimini vermek istemiyor da olabilir. Haksız konuma düşmemek için. Aman boşver ne zaman alırsa alsın evi değiştirirsen de söyle gel al diye. Evi eşyayı topladı gitti izlenimi verme sende

Ay kızlar biz eve dönerken bizim kız bir ağladı arabaya zor bindirdik. Yırttı ortalığı. Ben kucağıma alıyorum istemiyor beni anneannesine gidiyor orada kalmak için. Tabi sonra biz yola çıkınca annem de ağlamış. Kardeşim söyledi. Hepsi çok seviyor onu. Her aileme gidip dönerken hüzünleniyorum

Günaydın hanımlar Cumalarımız mübarek olsun. Bütün güzellikler iyilikler bizlere sağlıkla gelsin. Hayırlı bereketli günlerimiz olsun. Bende kış hazırlıklarına başlicam Pazartesi günü izini bitti eşimin yazlıktan döndük. İlk iş salça ile başlamak istiyorum. Çünkü yarım kavanoz salçam kaldı. Sonra biraz menemen yaparım 5-6 kavanoz kadar sıcakta çok zor oluyor. Neyse hepimize kolay gelsin. Babyloading hayırlı doğumlar isteyen herkese bebek nasip etsin rabbim.

Slms canlar
39+3 te hala gezen bi hamis bırakıyorm suraya
Sabah kardesime geldim
Kahvaltıya gittik
2 cocukla 15 dk da ne kadr yenirse artık
Kociyi ise yolladm
Aksm üzeri eve gecerim
Aksam iciin et kavurum dedim
Biraz da makarna tmm
Kahvaltıyı kardesim ısmarladı
Eve dönüste market yaprım bakalım

Amin cnmmm
Saolasınnn
Kolay gelsin sanada

Hayırlı cumalar kizlar.
Valizleri cikardim bisiler koyuyorum tüm hafta karadeniz yagmurlu şansa gel.
Semsiye mont bot falan koymak daha akillica sanirim.
Ne koyacagimida sasirdim zaten.
Doktum biraktim.
Kombin yapip koyucam hamallik etmeye luzum yok.
2 de ceket tarzi bisi koyarim.

Hala esofman bulamadim.
Avm kesin kaziktir bi sekilde halledicem.
indirimde olanlara bakarim falan.
Marka istiyorum surekli giyebilim diye.

Oglum 1 saatlik sinav icin memleketden donecek mecbur sinava girip esimle gelecek.
Çok ters oldu bu sene hersey.
Bunda da vardir bir hayır
Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler.

Dünden yemegim var.
Evi supurdum.
2 mak. camasir astim.
Baskada bisi yaptigim yok
katla yerlestir ugrasip duruyorum.
yap-boz.

İyi geceler kızlar yine gece bakanildim :) tabi gündüz havuz ev toplama telaşı akşam yemek kızı uyut vs. Bugün dolap ta iki tane bebek ayakkabısı satışa koydum yarı fiyata. Biri ilk adım ayakkabısı hiç kullanmadık diyebilirim hemen ayağı büyüdü.diğeri de yine marka ışıklı ayakkabı onu da az kullandım ikisini satıp ışıklı ayakkabının büyük numarasını almayı düşünüyorum. Kıyafetleri de zaten arkadaşlarla biribirimize veriyoruz. Bayağı ekonomik çocuk büyütüyoruz

Selamm
Ne var ne yok yikayarak basladim yine gune bismillah.
Hortum takip evi yikayasim var bu ara.
Sanki hersey yikanmali kirli gibi geliyor bana
Ayakkabilar,nevresimler, yastiklar ip bos kalmiyor.
elektrik fat. 150tl gelmis.
Her zaman kullandigimiz elektrikli aletler falan oysa.
30-40tl fazla gelmis neredeyse.

Yemegim yok bugun.
ciger sote yapicam.
Oglan ciger yemiyo ona köfte patates yaparim.
Aksam avm gidicez.
Işleri biritim ben

Slm kızlar koşturan citl geldi anam bu yazdan bisey anlamadım barbunya aldım 5 tl 3 kilo
5 kilo patlıcan patlıcan patlattim
3 kilo kırmızı biber patlattim
2 kilo dolmalık biber dolaba attım
2 kilo domates aldım onuda ateşte patlayıp kabuklarını soyup attım
Tek oturtma kaldi

Bende bisi anlamadim.
Hem pek bisi koyamadim.
Hem sanki himhizli geçti.
Kışa girdik gibi oldu.
Bir yerede pek gidemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…