- 21 Ağustos 2015
- 32.225
- 97.849
- 798
- 38
Gunaydınn cnmGünaydın kızlar
Ben olsaam bende 2.el alirdim bir daha giyilmiyor dantel falan.babyloading87 2. el elbise baksan daha ucuz olur mu ki? 
Tam uyurum az dedim eltimin kizi bugun evdeymis yenge sana gelcem musaitsen dedi iyi dedim gel.
Ama hic is yapacak dermanim yoktu.
Öyle böyle evi supurdum sildim.
Mutfak almis basini gidiyordu mutfagi topladim.
Toz aldim.
wc yikadim.
Makarna attim ocaga.
kiyma cikardim kofte patates kizarticam malum oglan seviyo ben biktim o ayri dava.
Vallahi yufka var börek yaparim ancak.
Ya da makarna falan yesin hic bisi yapamam.
[/QU
elti kızı hiç sektirmiyor
Bence güzel canim ama hemen karar verme bakın biraz daha benceSunu alabilirim bulamazsam
Ayh aramazam 100 tane cıkar karsıma
hepsini denedim.. şuan fairly kullanıyorum ama benimki deterjandan kaynaklanmıyor. makinam kötü.. ahh bozulsa da değiştirsem.. ama bu gidişle bozulmasını beklemeden alabilirim. vestel alırım eltim de kv de vestel kullanıyorlar çok memnunlar.. zaten onlarda da görüyorum iyi yanii. bulaşık makinam kötü olunca her gittiğim evde dert yanıyorum ve fikir soruyorum ama yok çare bulamadım..Deterjan ne kullanıyorsunuz finiş se o hiç iyi yıkamıyor.Fair çok güzel
ben 2 ay önce değiştimhepsini denedim.. şuan fairly kullanıyorum ama benimki deterjandan kaynaklanmıyor. makinam kötü.. ahh bozulsa da değiştirsem.. ama bu gidişle bozulmasını beklemeden alabilirim. vestel alırım eltim de kv de vestel kullanıyorlar çok memnunlar.. zaten onlarda da görüyorum iyi yanii. bulaşık makinam kötü olunca her gittiğim evde dert yanıyorum ve fikir soruyorum ama yok çare bulamadım..
Korkuyorum 4ay izin 6ayda ucretsiz kullanacakmis eder 10 ay.çok gıcık bir durum
kendine yer arıyor
gezsin gezsin şurda 4 ay snr ayağı bağlacak :)
Anamm bu kızda o ışığı gördüm yenge yorgunum deyip atar çocuğu yatarmis anam bizde hamile olduk dogurduk biz yapamadık kocamiza bile böyle nazKorkuyorum 4ay izin 6ayda ucretsiz kullanacakmis eder 10 ay.
Cocugu kapar kapar gelirse sabahdan oyy ben nerelere gidem.
Ay sormaAnamm bu kızda o ışığı gördüm yenge yorgunum deyip atar çocuğu yatarmis anam bizde hamile olduk dogurduk biz yapamadık kocamiza bile böyle naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?