ya herkes rahatına düşkün olurda canim ne bilim ben rahat olamam böyle gidicem yengeme yaticam kendi annemlere bile gidiodym hamile yine kalkıp yardım ediyordum he ben kolay kolay kimseye var kapı gitmem gelinmesinede çok sıcak bakmıyorumAy sorma
Geldi battaniyenin altina girdi ben yine aciktim diyo kardesi yemek isitti tepsiyle getirdi
Herkes nasil rahatina duskun
ayağına hazır bekleyen kimseye misafir gitmesinUykum kacti
Ayy geldiler yine gitmek bilmediler
sehir disindaki kardeside burada hala.
Bi de karnimiz ac diye geldiler direk.
Kahvalti sofrasi kurduk.
Baktim sulu yemek yetmicek sulukofte yaptik.
Yani hamile olmayan sagolsun mutfakdan cikmadi topladi yapti.
Öburu zaten peripadisahinin cocugunu doguracak ayagina bekliyor herseyi.
Ya olabilir hazır bekleyebilir ama herkes sana hazir sunmak zorunda degil.
Git kocana anana nazlan.
Kardesinden bekledi istedi hep bende de.
Kaynanam gelecekmis.
Normalde bu sehir disindan gelen kizin gitmesi gerek yani kocasini bekliyo ama kocasinin izni olmadi.
Dönmesi lazim 2 aydir burda.
Kocam gelcek diye bekliyo hala.
Bi de kaynanam gelirse onun annesinde kalirsa falan konusuluyordu bana dediki yenge ben sende kalirimben böyle 
Daha neler..
Banane gitsin ablasinda kalsin..
Bisi demedim bende kal falan demedim.
Herkes kaynanamdan kaciyor
Gelicekmis galiba dedikodu gırla gider artik.
Kaynanam 2 eltim 1 gorumcem gezer durur.
Birbirleriylede kusler elti gorumce tayfasi.
Ondan ona laf tasir ondan ona.
Cekirdekleri hazir edim ben
çocuk ayağına bag olacakKorkuyorum 4ay izin 6ayda ucretsiz kullanacakmis eder 10 ay.
Cocugu kapar kapar gelirse sabahdan oyy ben nerelere gidem.
ay bir biz yapamadıkAy sorma
Geldi battaniyenin altina girdi ben yine aciktim diyo kardesi yemek isitti tepsiyle getirdi
aynı fikirdeyimya herkes rahatına düşkün olurda canim ne bilim ben rahat olamam böyle gidicem yengeme yaticam kendi annemlere bile gidiodym hamile yine kalkıp yardım ediyordum he ben kolay kolay kimseye var kapı gitmem gelinmesinede çok sıcak bakmıyorum
Baktım ama 100 den asagı yok okadr verince sıfır alırım dedimBen olsaam bende 2.el alirdim bir daha giyilmiyor dantel falan.
2 tane var bende dolapda bekliyorlar öyle
Dugunde giydim sadece
almis zaten daha 6 aylik ama kocaman karni varlelli böyle yata yata ayağa hizmet beklerse
çok afedersin kilo alır başını gider
d... gibi olur
ama sok oldu anladi ayaginin kesileceginiha
ayağına hazır bekleyen kimseye misafir gitmesin
yani gezmeye gitmesini biliyorsa , kalkıp akmasınıda bilsin
en gıcık olduğum insan tipi
o cok tembel annesinede kaynanasinada gidiyor öyleya herkes rahatına düşkün olurda canim ne bilim ben rahat olamam böyle gidicem yengeme yaticam kendi annemlere bile gidiodym hamile yine kalkıp yardım ediyordum he ben kolay kolay kimseye var kapı gitmem gelinmesinede çok sıcak bakmıyorum
Kdvye 2ser puan zam gelcekmiskızlar selam
dün kartım kesildi
3.580-TL cik
geçtiğimiz aya göre tabi düşüş var
ama bu aydan sonra biraz daha düşmesini bekliyorum
taksitliler bitince , daha rahat olur
herşey çok pahalı
bu ay dip boyası yaptırmam gerekiyor 200-TL
eşimin doğum günü onu kebapçıya götürmeyi düşünüyorum orası da 150-Tl rahat tutar
hem evlilik yıl dönümümüz hem dogum günü birlikte çıkar aradan
başka büyük harcamam yok gibi
amacım KK daki taksitleri bitirmek
o zaman elim rahatlıyor
Acıktım diye sizin evde mi söylüyor vallahi benim yüzüm kızarır gittiğim evde bir bardak su bile isteyemem hastalık psikolojisine sokmuş kendini resmen oysa sadece her kadın gibi hamile inşallah bebek olunca ayağı kesilir sizdenAy sorma
Anam anasıdamı demiyor kızım ellere karıştın dışarda yapma fln diye bide ben kaynanamda böyle yapsam eşim soylenir koca da bise demiyor demeko cok tembel annesinede kaynanasinada gidiyor öyle
Hemen yatiyor onlar hizmet ediyorlar.
yok be kocasi kilibigin biri.Anam anasıdamı demiyor kızım ellere karıştın dışarda yapma fln diye bide ben kaynanamda böyle yapsam eşim soylenir koca da bise demiyor demek
açız diye girdiler eve.Acıktım diye sizin evde mi söylüyor vallahi benim yüzüm kızarır gittiğim evde bir bardak su bile isteyemem hastalık psikolojisine sokmuş kendini resmen oysa sadece her kadın gibi hamile inşallah bebek olunca ayağı kesilir sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?