Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun kızlar depremi hissetmedim.Allah korusun.
Boşandım bitti tek celse 5 dk.Gayet güleç yüzlüydüm tipsiz geldi bıyık bırakmış neyini sevmişim şunun dedim.
Evin sözleşmesini de yaptık 20000 TL kapora verdim dolar vardı krediyle aldığım onu boZdum gram altınım vardı onu bozdum 3 de bileZik bozdurdum Rabbim hayırlısı ile tapumu almayı da nasip etsin.Sonra bir yemek yedik dışarıda aldığım eve gittik baktık geçen ne aldığımı anlamamıştım dikkatli bakmamıştım

teller kaç saat çekmedi yeni geldi nasıl bir gündü

Gözünaydın diyeyim. İnşallah çok mutlu olursun. Sebep olanlara da Allah sorsun.

cok fena deprem oldu

Ayyy lelli ben bittim bugün. Ya bu kadar panik yapmazdım hiç depremde. Sanki ben ben değildim. Karşı komşum bendeydi. Ayaktaydım. Deprem oluyor dedi koşup kızımı kaptım kucağıma çıkalım çıkalım dedi tel al dedi almışım telefon cüzdan tabi merdivenler in in bitmez 18. Kattayım. Kızım kucağımda bakıyorum 13. Kat bakıyorum 7. Kat. Hala etkisindeyim. Çünkü hep düşünürdüm. Deprem olsa çocukla yüksek katta ne yaparım diye. Son depremi hissetmedim çok şükür. Allah kimseye bir daha yaşatmasın Allahın isimlerini çekin kızlat bol bol

ayy canim yuksekmis sen daha cok hissetmissindir
Allah beterinden korusun

Rabbim odeme kolayligi versin canim.

Attıgın iki adım için de hayırlı uğurlu olsun

GEÇMİŞ OLSUN CANIM

Hadi hayırlı olsunn
Evinde hayırlı olsun cnm
Güle güle otur insss

Hayırlı cumalar kızlar
Cocumm uyumadı gece
Burunlar tıkalı dalamıyor
Agladı durdu
Fizyolojik serumda bulamadık eczanede
Bugun netten aldm
Kendime de nemlendirici aldm
Yesil mercimek attım ocaga
2 makina camasır yıkadım
Kız uyurken dus aldım
Banyoya koydum telsizi
Cıkıp cıkıp baktım
Kek yapcam bugun
60 da takılı kaldım kiloyu da veremedim
Yiyip duruyorm sonum ne olcak acaba

Geçmiş olsun İstanbulda ki deprem hepimizi korkuttu. Cumalarımız mübarek olsun. Kızlar biliyormusunuz kabuklarımı yavaş yavaş kırıyorum. Bu gün ilk defa dışarıda dağıtılan aşureden yedim. Asla almazdım ama bu g ün canım öyle bir çekti ki aldım okulun kenarında dağıtılıyordu. Duvara oturdum keyifle yedim bu yaşıma kadar sayısız aşure yedim ama bunun tadı efsaneydi. Benim gibi oturarak yiyen o kadar çok insan vardıki işte onlarda yiyor dedim kendi kendime. Benim böyle sebepsiz utanmalarım var onun için yemiyordum. Ama en güzeli ve lezzetli tarafı herhalde paylaşmak onun için çok nefis geldi. Size yazdım bir posta da akşama eve gelen hane halkına anlatacağım. Ev temizlendi tüm cuma mesajları atıldı. Annem babam arandı yemekler yapıldı (Etli nohut) ve arpa şehriye pilavı yapıcam akşam için salata yoğurt ve meyve bu gün yeter bize. Beren naz hayırlısı olsun inanıyorum çok daha iyisi çıkacak karşına ve böyle bir evlilik bittiği için belki günü geldiğinde çok şükür bitti gitti diyeceksin. Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. Sizi görmesem bile buraya yazıyorsunuz ya o kadar iyi insanlar olduğunuzu hep düşündüm. İyilere çıksın yollarımız.

Bende de vardir.
Yani yalniz degilsin.
Teksem gidip 1 cafede oturmam.
Teksem girip bi lokantada yemek yemem ac gezerim.
Öyle sokakda bisi alip elimde yiyemem.

Son düzenleme:
Olayları düşününce yaşadıklarımı taşlar yerine oturuyor %99’9 öyle Allah’larından bulsunlar
bana sadece bukadar yegen yenge duskunu olmak abest gelmisti.

Benim esiminde yegenleri var.
2 eltim var hatta 1 eltim esimin teyzesinin torunu.
Ama asla oturup 2li sohbetlerini bile gormedim.
Ki buyuk eltimle ayni evde de yasamislar(gorumcem kaynanam falan birlikde)
yegenleriylede hic vick vick degildir..

Ben böyle gereksiz samimiyetleri sevmiyorum.

kızlar selam
öğlen kuaför işim vardı
oraya gittim hallettirdim 50-TL

iş yerimin yakınında ki bir manav
alacağın ürünleri yıkayıp temizleyip aynı fiyata satıyor,bende siparış verdim
*kıvırıck
*maydonoz
*ıspanak
*havuç
bir sudanda ben geçiriyorum,tertemiz oluyor

akşama balık düşünüyorum
dün köfte patates yapmıştım
bugünde balık atarım fırına
dikkatli gitmeye çalışıyorum,harcama konusunda

haftalık menü çok işe yaradı
bu hafta içinde kafamda bir şeyler var
kuru fasülye düşünüyorum
annem sağolsun almış ,hemen onu atarım
ıspanak aldım onu kavururum
köftem var yine onuda yaparım
oğlana sulu köfte yapmıştım,onuda yaparım

hafta içine kendime kabak yaparım yine
çok rahat oluyor kabak
sabah bir yumurta , peynir, zeytin ve yeşillik
öğlen de yogurtlu kabak
akşamada evdeki yemek ,gerçekten iyi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…