Canim ev mi aliyosun? her şerde bir hayır vardir.
kotu komsu akraba adami mal sahibi edermis.
senin ex de seni ev sahibi etti bosver
tabiki cok mantikli simdi calisiyorken odersin.Kısmetse canım almayı düşünüyorum boşa kira vereceğime ayda kira aidat 1500 veriyorum sıcak su ayrı.Kredi öderim daha iyi inş olur da
Esim maca gitti.
Mutfagi topladim
Zaman gecmiyo daha aksamlari ya
Dizilerde sarmıyo
Hepimiz konumumuzdan sıkılıyoruz niye böyle olduk acaba ya.Keşke ben de öyle otursam canım.Ders çalışmak zorundayım içimden gelmiyor
O nerden cıktı"Evlenmeyip, turşu gibi evde oturmak, ele karışamamak" . Üzüldüm. Biz bekarlar dışarıdan böyle mi görünüyoruz?
Berencim hayırlısı olsunKızlar selam yarın boşanma davam var inş tek celsede biter.Kendime ev buldum alacağım kapora da verdim yarın boşanmam lazım
Haftaya izne ayrılıyorum sınav çalışağım.Şu aralar işler karışık.Şimdi boşanmadan ev alamıyorum boşanmam laZım.Boşanınca kimliğim değişecek kimliği değiştirince yükselme sınava giremiyorum sınav kağıdım şimdiki soyadımla çıkmış.İk kimliği değiştirme sınav sonrası değiştir dedi.Kimliği değiştirmeden tapuda devir işlemi olmuyor satıcı Almanya’da imiş emlakçıdan bulduk evi.Bir de evden çıkacağımı ev sahibine söylemek işi vardı neyse bugün aradım söyledim durumumuzu biliyor ayrılacağımıza üzülüyordu zaten.Abi dedim böyle böyle yarın boşanıyoruz bu evde kalamam anılar var 2 aya çıkacağım dedim tamam dedi.Sonra beni aradı berenciğim dedi ben diğer daireyi sattım oradaki kiracı senin eve geçebilir ev arıyorlardı dedi gelip baksınlar mı eve dedi.Tabi dedim geldi baktılar çok iyi oldu üzülüyordum adamın evi boşa çıkacak diyeHayırlısı ile şu boşanma bitse sınav bitse geçsem ev de alsam yerleşsem rahatlıcam 
selam"Evlenmeyip, turşu gibi evde oturmak, ele karışamamak" . Üzüldüm. Biz bekarlar dışarıdan böyle mi görünüyoruz?
hakkında en güzeli ne ise o olsun canım benimKeşke ben de öyle otursam canım.Ders çalışmak zorundayım içimden gelmiyor
çok gecmis olsunSelam kızlar
Yeni hastaneden geldim
Bel agrısı çekiyorum ya 2-3 gündür
Çok kötü ya insanı etkiliyor
Moralim yok negatifim o yüzden
İşede gitmedim bugün evde dinleniyorum
Emar verdiler ama emardada görünmüyor şimdilik birşey
Ben fıtıktan şüpheleniyorum acaba başlangıcımı diye
Agır kaldırdığım an anında giriyor agrı akşama kadar sürüyor
Teşekkür ederimçok gecmis olsun
geçmiş olsunSelam kızlar
Yeni hastaneden geldim
Bel agrısı çekiyorum ya 2-3 gündür
Çok kötü ya insanı etkiliyor
Moralim yok negatifim o yüzden
İşede gitmedim bugün evde dinleniyorum
Emar verdiler ama emardada görünmüyor şimdilik birşey
Ben fıtıktan şüpheleniyorum acaba başlangıcımı diye
Agır kaldırdığım an anında giriyor agrı akşama kadar sürüyor
1+1 eve özenir oldum yeminle.selam kızlar
geldik yine kürkçü dükkanına ,neyse yarın cuma
sabah evden çıkmadan dondurucundan köfte çıkardım
akşam izmir köfte salata yaparım diye düşündüm
erken kalkınca çamaşır attım ve bulaşık makinesini boşalttım
evde de hiç iş bitmiyor ya
ben bu çamaşırdan yıldım yaa
hiç arkası kesilmiyor
yıka as kurut ütüle , tekrar yıka as :)
Sağol canım inşhakkında en güzeli ne ise o olsun canım benim
Berencim hayırlısı olsun
Her serde bi hayır var bak
Sınavıda kazaanırsın sen ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?