• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gerçekten tebrik ederim.
Benim çok kilo problemim yok ama Bi 4-5 kilo versem de fena olmaz hani.
Spora da gidiyorum. Ama yemeden pek kısmıyorum. Boğaz'ıma düşkünüm De birazcık.
Ben eskiden hep kızardım içten içe 3,4 kilo fazlalığı nasıl veremezler keşke benim de o kadarlık olsa diye ne zamanki zayıfladım arada 1,2 kilo aldığım oluyor o zaman farkettim ki az kiloyu vermek daha zor çünkü insan pek önemsemiyor.
Benim gibi kilo problemi çok fazla olan kişiler artık bi yerden sonra hırs yapıyor çevre baskısı bi taraftan psikolojin bozuluyor bi taraftan o azimle 20,30 kilolar verilebiliyor.
Tartıdan ziyade görüntünden memnunsan sorun yok. Düzenli spor yapıyorsan kas oranın fazladır zayıf görülürsün ama tartıda artı gibi görülür belki sende de öyledir

maşallah, harikasın!:nazar::nazar: k.validemin de kilo sorunu var. o da ben nişanlıyken benim ve eşimin teşvikleriyle kilo vermeye karar verdi. 5 ayda 10 kilo verdi bile maşallah. 100 kg dan 75 hedef koydu. yürüyüş de yapıyor. iradesine çok hakim, hayran oluyorum. tezgahının üzerinde sürekli hamur olan kadın gitti, dolabı sürekli yeşillik dolu bir kadın geldi.:KK48:
Ayy ne güzel ya maşallah teyzeye nasıl hafif hissediyordur o 10 kilo da bile kendini

Ayy ne güzel ya maşallah teyzeye nasıl hafif hissediyordur o 10 kilo da bile kendini
hem de nasıl :nazar: diz ağrıları hemen hemen geçmiş, giydiği yakışıyor. kilosu olsa da zaten vücut oranı güzel bir kadındı. boylu poslu. şimdi giydikleri daha yakışıyor ve çok mutlu oluyor. kaç yaşında olursa olsun kadın işte:KK48: bu yılki hedefi 75 miş, önümüzdeki yıl da 65 diyor. orda kiltleyecekmiş. biz de o kiloya indiğinde giysi dolabını yenilemen için sana destek oluruz anne diyoruz, gaza geliyor. :KK48: her gittiğimizde hemen beni odaya çekip bak bu da bollaşmış diyor, çok tatlı ya:KK200:

su321 su321 evet gerçekten de pek önemsemiyorum. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Bir gün kardio, bir gün ağırlık çalışıyorum. Biraz da yememe dikkat etsem gider eminim ama dediğin gibi verilmesi gereken kilo az olunca aman bunu da yiyeyim, aman şunun tadına da bakayım diyor insan.
Tekrar tebrik ediyorum

Merhaba Hanımlar,
Dün bir komşumun bebeğini görmeye gittim. 120TL'ye gram altın almıştım. Ben gitmeden önce başka bir komşum grama ortak olmak istedi. 60 TL verdi. Ben de direk kumbaraya attım.
Ben de 33 yaşındayım. Boy 1.74 Kilo 67.
Kilo hedefi 58. Haftaiçi spor ve yeme içme konusunda gayet istikrarlı olmakla birlikte haftasonu fena salıyorum:KK12:

su321 su321 evet gerçekten de pek önemsemiyorum. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Bir gün kardio, bir gün ağırlık çalışıyorum. Biraz da yememe dikkat etsem gider eminim ama dediğin gibi verilmesi gereken kilo az olunca aman bunu da yiyeyim, aman şunun tadına da bakayım diyor insan.
Tekrar tebrik ediyorum
Çok teşekkür ederim.
Ama sizin mesajlardan hatırladığım kadarıyla fazla işlenmiş gıda almıyorsunuz eve zaten yemeği evde pişiriyorsunuz doğal yağlar tüketiyorsunuz bundan da kısmaya gerek yok.
Hem çalışıp hem anne olup hem de spora vakit ayırabildiğiniz için asıl ben sizi tebrik eerim
Ben de sizin gibi olabilirim evlenince inşallah

hem de nasıl :nazar: diz ağrıları hemen hemen geçmiş, giydiği yakışıyor. kilosu olsa da zaten vücut oranı güzel bir kadındı. boylu poslu. şimdi giydikleri daha yakışıyor ve çok mutlu oluyor. kaç yaşında olursa olsun kadın işte:KK48: bu yılki hedefi 75 miş, önümüzdeki yıl da 65 diyor. orda kiltleyecekmiş. biz de o kiloya indiğinde giysi dolabını yenilemen için sana destek oluruz anne diyoruz, gaza geliyor. :KK48: her gittiğimizde hemen beni odaya çekip bak bu da bollaşmış diyor, çok tatlı ya:KK200:
Yaaaa çoookkk tatlııı
Kendimi gördüm teyzede:))
Eskiden hep kafam olurdu fotolarda artık gururla ayakta poz veriyorum:))

Çok teşekkür ederim.
Ama sizin mesajlardan hatırladığım kadarıyla fazla işlenmiş gıda almıyorsunuz eve zaten yemeği evde pişiriyorsunuz doğal yağlar tüketiyorsunuz bundan da kısmaya gerek yok.
Hem çalışıp hem anne olup hem de spora vakit ayırabildiğiniz için asıl ben sizi tebrik eerim
Ben de sizin gibi olabilirim evlenince inşallah
Evet doğru hatırlıyorsun. Eve işlenmiş gıda almamaya özen gösteriyorum. Dılarıda çok az yiyoruz. Genelde yemeğimiz evde pişiyor.
Tek kötü yanım hamur işini pek seviyorum ben. Amannnn ne yapalım ya...
Elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum
Çok teşekkürler iltifatlar için

Anneme 2tepsi borek yaptim.
Yufkasi vardi kalan ziyan olmasin dedim.
Saracagi yok baktim.
Elmali kurabuyedende istedi halan falanda varken yenir dedi.
2tepsi daha yaptim.
Sonra evimi supurdum.
Toz aldim.
Aksama annemler bahcede mangal yapcaklarmis yemek yapma dedi.
Bende bisi yapmadim.

Camasir asicam.

2tl harcamayla günü sonlandiricam sanirim.

Hamilelikten önce 55 kiloydum. Boyum 160. Doğuma giderken 75 kiloydum. Hastaneden eve gelince ilk işim tartılmak oldu. 70 kilo olmuşum. Şuan bebeğimiz tam 3,5 aylık. Ben de 59 kiloya düştüm. Spor yapamıyorum çünkü sezeryan bölgesi hala inceden ağrıyo biraz zorlayınca. Kalan fazlalık 4 kilo şuan. İnşallah o da gider kalan göbekte gider..

Hamilelikten önce 55 kiloydum. Boyum 160. Doğuma giderken 75 kiloydum. Hastaneden eve gelince ilk işim tartılmak oldu. 70 kilo olmuşum. Şuan bebeğimiz tam 3,5 aylık. Ben de 59 kiloya düştüm. Spor yapamıyorum çünkü sezeryan bölgesi hala inceden ağrıyo biraz zorlayınca. Kalan fazlalık 4 kilo şuan. İnşallah o da gider kalan göbekte gider..
Benim de kızım 5 aylık hamilelik kilosu kalmadı hiç ama biraz göbek ve yanlarım bana miras kaldı giden kilolardan ne hikmetse :işsiz:
Sezeryanda kesiğine bağlıyorum onu da üstte azıcık göbek olsa pırtlıyo altı dikişli olunca :KK12:

bidee pazara gittim. 2 liradan 3 kilo patlıcan aldım. közleyip buzluğa atacam. 2 liradan 3 kilo yeşil fasulye ve kilosu 7 liraya 1 kilo börülce aldım. o da buzluğa. domates haftaya kaldı çünkü hiç güzel domates bulamadım.
10 lira iç çamaşırı, 5 lira takı, 4 lira dondurma, 6 lira magnet.
43 lira harcamışım. aferin bana :KK53:

Back
X