- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eskiden hep kızardım içten içe 3,4 kilo fazlalığı nasıl veremezler keşke benim de o kadarlık olsa diye ne zamanki zayıfladım arada 1,2 kilo aldığım oluyor o zaman farkettim ki az kiloyu vermek daha zor çünkü insan pek önemsemiyor.Gerçekten tebrik ederim.
Benim çok kilo problemim yok ama Bi 4-5 kilo versem de fena olmaz hani.
Spora da gidiyorum. Ama yemeden pek kısmıyorum. Boğaz'ıma düşkünüm De birazcık.
Ayy ne güzel ya maşallah teyzeye nasıl hafif hissediyordur o 10 kilo da bile kendinimaşallah, harikasın!k.validemin de kilo sorunu var. o da ben nişanlıyken benim ve eşimin teşvikleriyle kilo vermeye karar verdi. 5 ayda 10 kilo verdi bile maşallah. 100 kg dan 75 hedef koydu. yürüyüş de yapıyor. iradesine çok hakim, hayran oluyorum. tezgahının üzerinde sürekli hamur olan kadın gitti, dolabı sürekli yeşillik dolu bir kadın geldi.
![]()
hem de nasılAyy ne güzel ya maşallah teyzeye nasıl hafif hissediyordur o 10 kilo da bile kendini
Çok teşekkür ederim.su321 evet gerçekten de pek önemsemiyorum. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Bir gün kardio, bir gün ağırlık çalışıyorum. Biraz da yememe dikkat etsem gider eminim ama dediğin gibi verilmesi gereken kilo az olunca aman bunu da yiyeyim, aman şunun tadına da bakayım diyor insan.
Tekrar tebrik ediyorum
Yaaaa çoookkk tatlıııhem de nasıldiz ağrıları hemen hemen geçmiş, giydiği yakışıyor. kilosu olsa da zaten vücut oranı güzel bir kadındı. boylu poslu. şimdi giydikleri daha yakışıyor ve çok mutlu oluyor. kaç yaşında olursa olsun kadın işte
bu yılki hedefi 75 miş, önümüzdeki yıl da 65 diyor. orda kiltleyecekmiş. biz de o kiloya indiğinde giysi dolabını yenilemen için sana destek oluruz anne diyoruz, gaza geliyor.
her gittiğimizde hemen beni odaya çekip bak bu da bollaşmış diyor, çok tatlı ya
![]()
Evet doğru hatırlıyorsun. Eve işlenmiş gıda almamaya özen gösteriyorum. Dılarıda çok az yiyoruz. Genelde yemeğimiz evde pişiyor.Çok teşekkür ederim.
Ama sizin mesajlardan hatırladığım kadarıyla fazla işlenmiş gıda almıyorsunuz eve zaten yemeği evde pişiriyorsunuz doğal yağlar tüketiyorsunuz bundan da kısmaya gerek yok.
Hem çalışıp hem anne olup hem de spora vakit ayırabildiğiniz için asıl ben sizi tebrik eerim
Ben de sizin gibi olabilirim evlenince inşallah
oo kuzu bu sıra ıyı alışveriş yapıyorsunBende bugun kizimin kuculen kiyafetlerini ayirdim
Duruma gore kiyafet alicam
Kendimede birseyler almak istiyorum
Tarzimdan sıkıldim
Allahim yerim onu ben kucuk hanim buyumuste kucukleri ayriliyoBende bugun kizimin kuculen kiyafetlerini ayirdim
Duruma gore kiyafet alicam
Kendimede birseyler almak istiyorum
Tarzimdan sıkıldim
Benim de kızım 5 aylık hamilelik kilosu kalmadı hiç ama biraz göbek ve yanlarım bana miras kaldı giden kilolardan ne hikmetseHamilelikten önce 55 kiloydum. Boyum 160. Doğuma giderken 75 kiloydum. Hastaneden eve gelince ilk işim tartılmak oldu. 70 kilo olmuşum. Şuan bebeğimiz tam 3,5 aylık. Ben de 59 kiloya düştüm. Spor yapamıyorum çünkü sezeryan bölgesi hala inceden ağrıyo biraz zorlayınca. Kalan fazlalık 4 kilo şuan. İnşallah o da gider kalan göbekte gider..