Günaydın lelli nasılsın çok uzun zamandır giremedim buraya, yoğun bir iş almıştım onu bitirdim çok şükür özledim sizleri vallahi.Günaydınn..
Ben yine erken uyandim telf. sarj olmamis.
Cayi aticam ocaga.
Yine sessizlige yetistim bugunde erkenden uyanıp
Amanın yanlış mı anladım hamile misinKiracinin 3 cocugu var bezmis kadin.
Lelli sen en iyisini yapiyosun 1 tane yeter valla bezdim o baska bisi ister bu baska bisi hic birinin derdi bitmiyor dedi.
Keske böyle isyan etmeseydin be ablacım diyemedim
Kimseye soylemiyorum malum mahalle dedikodu kazani.
o diilde ben mah. gidicem ay sonu kimse beni hamile bilmiyo.
Denkde gelmeyiz sanirim mah.dekilere.
Ben 1 yasinda bebeyle buraya gelince herkes şok
evlatlik derim olmadi napim
cunku inanmayacaklar muhtemelen dogurduguma
Ev yapılıyor mu baban ikna oldu mu çok sevindim çok ben topiğe girmeyeli neler neler olmuş haberler süper maşallahBizim is yilan hikayesiydi.
Ev 40 senelik.
40 senedir imar izni yoktu tapumuz oldugu halde.
Tapusu olmayan gecekondular yuzunden mahkemesi surekli devam ediyordu.
Gecen sene imar izni cikti.
Nasip hersey.
Kombiyi klimayı biz de müteahhit koymuştu belki klimanız içindedir ev içindekilerin anlaşması yapıldı mı?Esimle aksam hesap yaptik azicik.
Ben tv arkasi taş ve niş istiyorum yeni ev icin.
balkonuna dolap vs.
Yani kabataslak biz 20diyorduk ama esim diyor ki sen ona 40 bin de
o taslar pahali diyo.
ee klimasi difrizi kurutma mak. falan falan.
Bize fena patlicak bu yeni ev.
Gitti paraciklar.
Telli sakın kendini yoracak iş yapma nolur ayıklama işi temizleme işi taşınma işi hepsi yapılır hiçbiri senin içindeki canlıdan önemli değil güzelim, sakın diyeyim.ayy ben yine dikkat etmiyorum ettigimi sanip dimi
Kimse yoktu evde
Canim tez bacim
Kombi icin bizimkiler kotu marka diil.Kombiyi klimayı biz de müteahhit koymuştu belki klimanız içindedir ev içindekilerin anlaşması yapıldı mı?
Canim dikkat etmeye calisiyorum ama evin halini gorseniz.Telli sakın kendini yoracak iş yapma nolur ayıklama işi temizleme işi taşınma işi hepsi yapılır hiçbiri senin içindeki canlıdan önemli değil güzelim, sakın diyeyim.
Evet kuzum(ben geri dogru okuyorumEv yapılıyor mu baban ikna oldu mu çok sevindim çok ben topiğe girmeyeli neler neler olmuş haberler süper maşallah
evet baby 2 aylik olcak hafta sonuAmanın yanlış mı anladım hamile misin
Canım sağlıkla kucağına al yavrunu. evde değilim de ve bol bol dinlenmeye çalış.ve bugun sifir yemek
Siz de benim ailem gibisiniz bir süre daha yazmicaktim ama durumumu en iyi siz anlarsiniz ve duaya gercekden cok ihtiyacim var.
7 haftalık hamisim
Kalp atislarini duyduk cok sukur gelisimi suan iyi.
Ama dusugumu biliyorsunuz korkularim var.
Ve bunu bildikleri halde ben suan genelde uzaniyorum kasık agrim var cunku nasil dusuncesizler ben buna deli oldum aksam.
Ben kimseye soylemedim cevremde.
Onlarada soylemicektim karnim cikana kadar kimse bilmicekti fakat ayaklarini kessinler beni rahatsiz etmesinler anlasinlar diye soyledim.
Agrim var dedim.
Ama bukadar mi anlayissiz olur insan.
Bana dua edermisiniz Rabbim sağlıcakla kucağıma almayi nasip eder insAllah.
İnsanin basindan uzucu seyler gecince zaten gergin,tedirgin oluyor.
Ben dinlenemiyorum.
Henuz oglum dahil kimse bilmiyor.
sadece annemler ve onlar.
Canim cok sagolCanım sağlıkla kucağına al yavrunu. evde değilim de ve bol bol dinlenmeye çalış.
doktor kontrolü altında gebe kaldın değil mi
seni çok iyi anlıyorum bende bir düşük yaptım ve ikinci bebek için hazır hissedemiyorum kendimi
bol bol dinlenmeye çalış , ev süpürme , halı yorgan battaniye silkeleme
gerekirse özellikle bu ilk trimestirde yardımcı bir abla al.
sağlıkla kavuş canım tekrardan. birde soğanlık titanik otelin oraya bir klinik açıldı benim kadın doğum dr um çok güvenilir ve işinin ehlidir. kafan karışır veya destek istersen isim verebilirim.
bu arada kalp için holter işlemin vardı onu da ihmal etme olur mu :)
Canım sağ sağlim alacaksın kucağına bebeğini inş. Panik yapma güzel düşün güzel olsunCanim cok sagol
Klinigin ismini alim senden ozelden belki lazim olur.
Ama doktorumdan memnunum suan Vera hast. gidiyorum.
Doktor kontrolunde hamile kalmadim malesef olagan gelisti.
Ama suanlik cok sukur risk bisi yok.
Gelisimi guzel.
Rabbim korur insallah.
öncesinde kan sulandirici kullanmam gerekirmiydi bilmiyorum.
Bu dr. kurtajimi yapan dr. degil.
Ama onada anlattim.
Ikili testimi dahi yaptirdigimi guzel ciktigini aniden kalbi durdugunu vs vs.
Dediki disaridan bakinca hersey guzel gorunuyor olabilir gelisimi,boyu,boyutlari ama genetik illa birseyi vardir o aylarda beyin gelisimi vs gormek güc.
Kalbinin durmasinin sebebi mutlaka organlarin gelisimde bir sikinti genetik bisiydir dedi.
Tabiki kucuktu sadece 2li test yapilmisti ozaman.
Rabbim insAllah saglikli sag salim kucagima almayi nasip eder.
Disaridan bakinca belki panik duruyorumdur.
Su iltihabi bile öyle buyuttum ki bu sabah esimide endise ettirdim arayip adam gelmek istedi ben engelledim.
Bu kaybimdan dolayi oluyor.
O da hep iyi gidiyordu falan ya.
sağol kuzu insAllah. ozellikle 3 .4. aylarim yaklastikca hep aklima geliyoCanım sağ sağlim alacaksın kucağına bebeğini inş. Panik yapma güzel düşün güzel olsun
Canım benim sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına. endişe duyman korkularının olması çok normal ama rica ediyorum güzel düşünelim güzel olsun.. bizim elimizde olan bir durum değildi ki muhakak bir sorun vardı ki böyle oldu ve böyle olması hayırlısıydı.. ben kendim için en azından böyle düşünüyorum.Canim cok sagol
Klinigin ismini alim senden ozelden belki lazim olur.
Ama doktorumdan memnunum suan Vera hast. gidiyorum.
Doktor kontrolunde hamile kalmadim malesef olagan gelisti.
Ama suanlik cok sukur risk bisi yok.
Gelisimi guzel.
Rabbim korur insallah.
öncesinde kan sulandirici kullanmam gerekirmiydi bilmiyorum.
Bu dr. kurtajimi yapan dr. degil.
Ama onada anlattim.
Ikili testimi dahi yaptirdigimi guzel ciktigini aniden kalbi durdugunu vs vs.
Dediki disaridan bakinca hersey guzel gorunuyor olabilir gelisimi,boyu,boyutlari ama genetik illa birseyi vardir o aylarda beyin gelisimi vs gormek güc.
Kalbinin durmasinin sebebi mutlaka organlarin gelisimde bir sikinti genetik bisiydir dedi.
Tabiki kucuktu sadece 2li test yapilmisti ozaman.
Rabbim insAllah saglikli sag salim kucagima almayi nasip eder.
Disaridan bakinca belki panik duruyorumdur.
Su iltihabi bile öyle buyuttum ki bu sabah esimide endise ettirdim arayip adam gelmek istedi ben engelledim.
Bu kaybimdan dolayi oluyor.
O da hep iyi gidiyordu falan ya.
yaa canim Allah razi olsun.Canım benim sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına. endişe duyman korkularının olması çok normal ama rica ediyorum güzel düşünelim güzel olsun.. bizim elimizde olan bir durum değildi ki muhakak bir sorun vardı ki böyle oldu ve böyle olması hayırlısıydı.. ben kendim için en azından böyle düşünüyorum.
verayı biliyorum evet.
hayır kesinlikle panik görünmüyorsun gayet bilinçli inançli iyi bir eş iyi bir anne iyi bir arkadaşsın
maşallah size..
ayrıca eviniz içinde hayırlı uğurlu olsun rabbim ailecek minik kızınız demek istedim nedense minik yavrunuzla sağlıklı huzurlu ömürler geçirmeyi nasip etsin:)
ben yazarım özelden sana dr bilgilerini
Çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahevet baby 2 aylik olcak hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?