Küçük Düşün Büyük Olsun!

geçmiş olsun canım
ama o toz dan sonr hemen toparlıyor

aman dikkat et önüne de bak arada :)
inşallah canım gönlünüze göre olsun herşey.
evin olsun sonra perdeler için gözün evlerde olacak ben öyle yapıyordum

aman dikkat et önüne de bak arada :)
inşallah canım gönlünüze göre olsun herşey.
evin olsun sonra perdeler için gözün evlerde olacak ben öyle yapıyordum
Ayy onlar cok cetrefilli
Ben komple esya degisecegimden dekorasyon inceliyorum hep.
Esime gosteriyorum adam simdiden bezdi.
Bakalım bir yapilsin bitsinde zamanla olur insAllah

Ayy onlar cok cetrefilli
Ben komple esya degisecegimden dekorasyon inceliyorum hep.
Esime gosteriyorum adam simdiden bezdi.
Bakalım bir yapilsin bitsinde zamanla olur insAllah
Heyecanınızı buradan hissediyoruz vallahi ne güzel bende arada şahinden e girip memleketteki evlere bakıp bakıp hayal kuruyorum bura benim olsa şöyle yerlestirirm diye
Sizde biz evi olmayanlara dua edin hamislerin duası çabuk kabul olur derler

Mavişkelebeğim inşallah bundan sonra senin ev gözaydınını duyarız. Ay dışarısı çok sıcak akşama yemekli misafirim var sabah erken kalkıyorum zaten hemen kahvaltı hazırlıyorum sevgili ailemi yolcu ettikten sonra mutlaka kafamda gün içinde ne yapılacaksa yapmaya çalışıyorum ama bu gün öncelik yemekteydi. Yemekteyiz. yarışmasındakiler nasıl yetiştiriyor bilmiyorum. Malzemelerim evde hepsi var ama soğan soy domates doğra etim bile hazır doğranıktı kuşbaşı aman Allahım saat 11.00 olmuş ben mutfakta 6'dan beri uğraşıyorum ortaya çıkan kadayıflı muhallebi-güveç-mercimek çorbası yanına şehriyeli pirinç pilavı yapıcam ısladım bekletiyorum. Patates ve çok az biber kızartıcam çocuklar seviyor. Salata ayran kavun keserim ben yarışmada olsam mümkün değil yetiştiremezdim. Hepsini tebrik ediyorum burdan.

Aminn inşallah zor da olsa umut umuttur rabb herkese ev almayı nasip etsin insallh

Slm kızlar
Annemle is krizi yasıyoruz
2 ay ücretsiz izin kullancaktım
Hayırmıs calısmıcakmısım
Tmm siz bakmayın diyorm
Konu bakıp bakmama degilmis,kücücük bebek bırakılmazmıs
Zevkten bırakıyoruz sanki
Off bide bu kriz var simdi

Rabbim insAllah isteyen herkese nasip etsin.
Rabbim önce olmayana en guzelini versin insAllah.

Annen mi bakacak normalde canim?

kızlar selam,

Dün eşimin doğum günü kutladık, güzel geçti
Gittiğimiz yerin yemekleri çok güzeldi, eşimle çok severiz . özel günlerimizde tercih ederiz genelde
hesap 152-tl cik geldi
ben ödeyecektim , eşim ısrar etti
dedim biz oğlumla seni davet ettik , yok olmaz dedi
pekiii dedik, çok ısrar edince

akşama kıymalı makarna ve yogurt çorbamız var
salata yaparım, turşu var:)
akşam yemekten sonra oğlana alış verişe gideceğiz
boyu uzamış her şey kısa geliyor.

Selam kızlar dün yazamadim arkadaşa gittim hem kahvalti ettik sonra erişte kestik ona 5 yumaktan oldu iki büyük tepsi kurutmaya koydu insallah yer afiyetle bugun kalkip sil supur yaptim banyo temizledim beyazlari actim bi makine bulasik yikanmisti geceden onlari yerlestirdim yemegim yok esim borek istedi kahvalti gibi yapariz kalan peynir vardi kaşarlı börek yaparım karıştırıp disari ciktik oğlumla parka ordan bime ordan yufka kağıt helva ekmek aldim 8 tl verdim yufka indirimdeydi şimdi kahve iciorum oğlana biseler yedirdim az dinleniom kalkip böreği hazirlim aksam pişiririm süt yumurta az eşim alır gelirken az soda koycam mecbur sosuna böregin

Kuş u yıkadim kafesi temizledim öff valla bunaliyorumm bazen salcam diyorum esime artık her gün yerlerden yem topluyorum bide oğlum salıyo pisliyor temizlemek yoruyor artık esime kalsa ne var onun temizliğinde diyor

Kuş u yıkadim kafesi temizledim öff valla bunaliyorumm bazen salcam diyorum esime artık her gün yerlerden yem topluyorum bide oğlum salıyo pisliyor temizlemek yoruyor artık esime kalsa ne var onun temizliğinde diyor
Benimkide cok kirletiyor
Sevmesem bakmam sanirim verirdim.
Ama alistik bi de konusuyo baya kelime
Ama baby olunca anneme vericem ugrasamam hem de hijyen acisindan.
annem bakar kardesim falan.
Ama ciddi kus bakmak zor surekli yem,tüy, pisliyor koltuga haliya uzerimize.
sehpa,uniteden kus pisligi temizlemekden usandim.
tv arkasina bile yapmis.
görmemisim kurumus.
unutsam gozumden kacsa rezillik.
Duvara bile pislemis gecen
Orada aynaya bakiyo bakarken pisliyo duvara yapistirmayida basariyo esek sıpasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…