- 21 Ağustos 2015
- 32.221
- 97.841
- 798
- 38
Yok sacplusemma mı yoksa
bu fiyatlara anca orası yapar :)
Sordm cnm tamamı yatcak dedi rapor bitimiMuhasebeci ile konuşup ara onay yapmasını isteyebilirsin rapor için, çok zor bir islem değil. İki dakikasıni almaz
Kuzum ben de ilk görür görmez yaZını kız dedim içime öyle doğduya kızlar tabiki saglikla gelsin bunu en iyi ozellikle ben bilirim.
Ama ogrenen bir kac kisi hep direk kizin olacak dedi.
Ya oglum var ya da kiz istedigimi bildiklerinden mi diyorlar bilmiyorum.
Ama hislerine guvenen var mi ya.
Asiri merak ediyorum.
ancak ekim sonu kasim basi ogrenirim 12.haftam biter ozamana.
Ayy Allahim sen gunah yazma am
ay evet sen öyle demistin kuzu aminKuzum ben de ilk görür görmez yaZını kız dedim içime öyle doğdusağlıklı olsun da kız da olursa daha iyi olur bir kıZ bir erkek
43 günlükMerhaba canım, karışmak gibi algılamazsan bir şey dicemiçin rahat olsun diye diyorum 2 aydan sonra azalır bu durum.senin kız daha yeni 40 günlük olumucak mı? 3 aydan önce uyku eğitimi verilmez genelde.ve ilk 3 ay bebekler daha dünyaya geldiklerini yeni kavrıyorlar hep kucak istemeleri normal.hiç canını sıkma yani 2 aydan sonra rutin oluşturmaya başlarsın bırak kucağında uyusun , ben o yüzden gündüz evde hep single gezdim, o uyudu ben yemek yaptım, tv izledim, oturdum yatakta 15 dk uyumayan çocuk slingte 3 saati geçiyordu ben uyandırıyordum emzirmek için sağlıklı güzel ömrü olsun bebeğinin.
tr_lelli lhayırlı olsun, çok sevindim hem bebek hem ev haberine
Öyle beşikte uyuyorsa süper, öyle gitsin ama bazen kucağında durmak isterse de ay bu çocukkucağa alıştı napacağım ben deme geçici bir dönem43 günlük☺
Ben erken basladım desene
Besiğe koyuyorum
Klasik müzik acıyorm bazen özge öz den ninni dinletiyorm .Sesi beni bile etkiliyor
Allah sifa versin insAllah.Kuzenin eltisi var 5 yıllık evliler çok güzel bir kadın.5 yıldır çocukları olmuyordu yapmıyoruz diyorlarmış ama artık ne kadar doğru.Kadın 5 aylık hamile şimdi hastahanede imiş hayati tehlikesi varmış.Bebek iyiymiş annenin durumu kritik eşi eşimi kurtarın demiş.Bebek var diye müdahale edemiyormuş doktorlar.Çok üzüldüm inş iyileşir.Demekki 5 yıl olmamasında bir hayır varmış bazı şeyleri çok da istememek lazım galiba ben hep Bebek Bebek diye evlendim.Şimdi herşeyi hayırlısı diyorum.Bunları yazarak hamile arkadaşlar inş sizi tedirgin etmemişimdir. Bugün daha iyi anlıyorum bazı şeyleri ayrıldım diye üzülmeyeceğim çünkü hayat mucizelere gebe belki birisi çıkacak ve ben çok aşık olup aşk evliliği yapacağım .Arkadasım çok üzülüyor bebeği olmuyor diye ona da anlattım bak her şerde bir hayır var üzülme dedim.Kızlar dua edin inşallah iyi olur gebe kadın
Ayyy Rabbim sifa versin insallahKuzenin eltisi var 5 yıllık evliler çok güzel bir kadın.5 yıldır çocukları olmuyordu yapmıyoruz diyorlarmış ama artık ne kadar doğru.Kadın 5 aylık hamile şimdi hastahanede imiş hayati tehlikesi varmış.Bebek iyiymiş annenin durumu kritik eşi eşimi kurtarın demiş.Bebek var diye müdahale edemiyormuş doktorlar.Çok üzüldüm inş iyileşir.Demekki 5 yıl olmamasında bir hayır varmış bazı şeyleri çok da istememek lazım galiba ben hep Bebek Bebek diye evlendim.Şimdi herşeyi hayırlısı diyorum.Bunları yazarak hamile arkadaşlar inş sizi tedirgin etmemişimdir. Bugün daha iyi anlıyorum bazı şeyleri ayrıldım diye üzülmeyeceğim çünkü hayat mucizelere gebe belki birisi çıkacak ve ben çok aşık olup aşk evliliği yapacağım .Arkadasım çok üzülüyor bebeği olmuyor diye ona da anlattım bak her şerde bir hayır var üzülme dedim.Kızlar dua edin inşallah iyi olur gebe kadın
Allah sifa versin insAllah.
Zor ya.
Ben dusukden sonra okadar korktum ki hem acisi, hem kaybetme duygusu, hem endiselerim ama kendimi hazir hissediyorum.
Tabiki ne olacagimiz bellimi.
Sende hic uzulme
Benim kuzenim evlendi 1 sene evli kaldi bosandi.
1.5 sene sonra baska biriyle tanisti evlendi suan hamile.
Yani Hayat bize neler gosterecek bunu bilemeyiz.
Herzaman hayirlisini istemek en dogrusu
Ayyy Rabbim sifa versin insallah
Canim ben düşünce gücü olumlamalar topiginden arada yazisiyorduk hatirlarsan eski nickim sahra8482' ydi. Bizim topige de yazmışsın hayalim gerçek oldu diye. Geçmişi okuyamadim. Çok çok sevindim canim gözünüz aydınDün 2 arkadasima soyledim kiralik ev mevzusunu Allah razi olsun gelelim yardim edelim dediler hemen.
Hamis oldugumu bilmiyolar bile.
Bilseler hemen gelirlerdi.
Dedim lazim olursa ararim sagolun.
Esim eltimin diger kizi icin yardim etsin diyordu ben istemiyorum.
Onlardan medet ummak istemiyorum.
Bana haklari gecmesin.
Gider parayla birini ayarlarim en kotu.
Ama zaten pek bisi kalmadi.
Baza altlarini, kanepe altlarini paketledim
Gundelik giydigimiz kiyafetler kaldi sadece dolaplarda da
Mutfagin ust rafinda olanlarin hepsini paketledim
Aralarina gazete kagidi koydum bol sıkı sıkı koli bandiylada bantladim iyice.
kolilere yerlestiricem.
tencereler borcamlar bardaklar ve gundelik tabaklar kaldi sadece
Rabbim nasil yardim ediyor kurban oldugum.
Bakiyorum dolaplara hepsi suan kulanilcak olanlar.
Bende 2 gardrop var suan
Buradaki antrem baya buyuktu bende oraya surgulu buyuk beyaz dolap almistim.
Bol askıli rafli esimin tum ceketleri,kabanlarimiz,ayakkabilarimiz, deterjanlar, elektriklo supurgem hepsi icinde.
o y.odamin dolabindan daha buyuk ve genis.
Tutacagim evin odasini olcucem bu dolap uyarsa buni koycam y.odasina.
Zaten buraya donunce ikisinide elicem.
O sebeple bari buyuk olani goturimde isimi gorsun bebeginde kiyafetleri esyalari olacak.
Gittigim yerde bisi almak istemiyorum.
extra masrafa gerek yok
sadece kucukde olsa portmantolu ev bulmam lazim.
Ayakkabilarim acikda kalmamali.
Kafamda kuruyorum ev bakarken portmantoya falan bakicam.
Bir de kira yardimi olarak 1.300tl veriyorlarmis.
biz 300-400 daha ekleyim 1.600tl 3+1bulursak 3+1 tutalim diyoruz.
en azindan o odaya koyarim fazlaliklari kolisinden cikarmam.
en fazla 15ay oturacakmisiz cunku.
utumasami camasirligimi herseyi koyarim mantikli geldi..
Tabi hic oyle ev falan bakmadim netten baktigim kadariyla 2+1 1.400- 1.500
1.600 e 3+1 bulursam direk tutarim.
Hafta sonu bi gezip kolacan edicez bakalim kısmetimize.
Merhaba evet oraya gecmiste evle alakali dilegimi yazmistim detay vermemistim sanirim.Canim ben düşünce gücü olumlamalar topiginden arada yazisiyorduk hatirlarsan eski nickim sahra8482' ydi. Bizim topige de yazmışsın hayalim gerçek oldu diye. Geçmişi okuyamadim. Çok çok sevindim canim gözünüz aydınSağlıkla gelsin kuzun inşallah. Birde taşınma falan yazıyor çok sevindim güle güle huzurla oturun yeni evinizde de
Bende bebis bekliyorum Allah nasip ederse inşallahKonuşuruz yine sevgiler
Günaydın
Vallahi psikolojim bozuldu kizlar su deprem mevzusu ürkütüyor beni korkuyorum uyurken deprem olursa oğlumu göremem yanında olamam diye doğru düzgün uyku kalmadı yeminle
Rabbim sen bizleri doagl afetlerden koru yarabbim
Bir de 99 deprem videosu izledim çok etkiledi beni
Geçmiş olsun enfeksiyonun çok ileri boyutta olması gerekiyor öyle bi şey olması için Allah korusun.Ben bu şaseyi 23.30 da icip yattim.
Sabaha kadar sanirim wc cikmamak gerekiyordu.
Ama midemi bozdu bi ilac wc cikmak zorunda kaldim.
4 saatde etki etmistir umarim.
Ya bu enfeksiyon icin nette erken dogum riski vs yaziyo ama dr. hic öyle bisi demedi.
Acaba beni korkutmamak icin mi demedi
Esimde bana okuma söyle seyleri birazcik rahat ol diyor.
Söyle bir endisesiz, dusuncesiz bir gebelik gecirsem zaten
Hep korkuyla.
Iyi dusunim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?