- 27 Şubat 2013
- 14.932
- 42.642
- 798
Ay bide kıza uyku egitimi veremiyorum canım sıkkın
Kucakta uyuyo
Asla besikte yatmıyo
Boylu boyunca üstümde yasıyor resmmen
Kuzenin eltisi var 5 yıllık evliler çok güzel bir kadın.5 yıldır çocukları olmuyordu yapmıyoruz diyorlarmış ama artık ne kadar doğru.Kadın 5 aylık hamile şimdi hastahanede imiş hayati tehlikesi varmış.Bebek iyiymiş annenin durumu kritik eşi eşimi kurtarın demiş.Bebek var diye müdahale edemiyormuş doktorlar.Çok üzüldüm inş iyileşir.Demekki 5 yıl olmamasında bir hayır varmış bazı şeyleri çok da istememek lazım galiba ben hep Bebek Bebek diye evlendim.Şimdi herşeyi hayırlısı diyorum.Bunları yazarak hamile arkadaşlar inş sizi tedirgin etmemişimdir. Bugün daha iyi anlıyorum bazı şeyleri ayrıldım diye üzülmeyeceğim çünkü hayat mucizelere gebe belki birisi çıkacak ve ben çok aşık olup aşk evliliği yapacağım .Arkadasım çok üzülüyor bebeği olmuyor diye ona da anlattım bak her şerde bir hayır var üzülme dedim.Kızlar dua edin inşallah iyi olur gebe kadın
Canım en azından mutfağını yerleştirmeye gelsinler hamilesin yaMarkete ugradik donuste esimle.
fasulye,patlican,meyve,patates,sogan kahvaltilik falan aldik.
120tl baydik.
Evde yemek yok.
Fasulyeyi pisirim bari.
Koliler ortalikda hurclar ortalikda eve girmek istemiyorum basıyo
Bu ay sonu cok masrafimiz olur
Allah yardimcimiz olsun.
Agrilarim devam ediyor.
Ama arkadaslarim ve bi ablam var Allah razi olsun bugun bile aradilar.
Sen hic bisi yapma biz yapariz.
Sen evi tutuncada haber ver temizleriz bile dediler.
Ahh kiyamam ya kimseye külfet olmak istemiyorum
O ablam esyan gittigi gun ben yaninda olim geleni yerlestiririm dedi.
Eside keza öyle zaten yillardir gorusuruz.
Etrafimda böyle guzel insanlar biriktirdigimi görmek okadar duygulandiriyor ki.
Bana sunlari demeleri yetiyor inanin.
Ben zaten kimseyi yormam yormak istemem.
Yavas yavas yerlesir acelem yok.
Evi supurmem gerek.
Oglan aciktim der simdi yemegi ocaga atim kalk lelli kalk.
Toplantiyada gittik bi de sinifta kolejden gelen fazlaymis ve cok simariklarmis ögretmen sikayetci biraz.
Vallahi genclik nereye gidiyor bilmiyorum
Esim bosaltti iclerini ben oturdugum yerde paketledim canim.Canım en azından mutfağını yerleştirmeye gelsinler hamilesin yaay ben hamileyken bulasik makinasını bosaltiyodum anam çit diye bi ses duydum ( kendi hayal dünyam tamamen ) 21 yaşındaydım tabi cahil bi ağlıyorum doktora gidelim bisey oldu kesin diye doktor güldü bana anlaşıldı sen yapacan bundan sonra işleri demişti eşime
Allah yardımcın olsun canim bi an once ev bulursunuz insallah eşyalar oyleyken insan evi benimseyemiyo yemek bile yapası gelmiyo valla bi an once hallolur inşallahEsim bosaltti iclerini ben oturdugum yerde paketledim canim.
Acarkende esime yerlestirtirim.
Ama o ablam birakmaz beni Allah razi olsun.
Bugun daha bi telase ettik malum hava sogudu istanbulda yagmur falan.
Cok soguklara kalmadan cikalim diyorum.
Usutmekden korkuyorum bi de griple ugrasmim agir geciriyorum ben cunku
yaa vallahi beni okadar iyi anliyosun ki.Allah yardımcın olsun canim bi an once ev bulursunuz insallah eşyalar oyleyken insan evi benimseyemiyo yemek bile yapası gelmiyo valla bi an once hallolur inşallah
Evet evet o koliler hurçlar tasinacagin gune kadar acik durur. Insallah yarın hallolur havalar soğumadan gerçekten ama tekrar taşınırken kolay olur eşyalarını yenileyeceğin icinyaa vallahi beni okadar iyi anliyosun ki.
Mutfaga giriyorum koli
y.odasinda hurc
cocugun odasi hurc.
Bi de ortada birakiyorum ki yavas yavas icine koyuyorum gidip gelip.
Yarin yine bakicaz annem babam esim falan
Yarin buluruz diye dusunuyorum esim evde detayli gezeriz
Önce bir şampuanı var yıkıyorlarKeratin bakımını nasıl yapıyorlar canım
Ne güzel bir annesin canım maşallahKucağında uykuya dalsın canım boşver. Zaten ilerde kendi istemeyecek kucağında uyumak.
Ben ilk zamanlar çok istşyordum kucağımda yatsın uyusun. Ama beşikte uyuyordu.bazen telefondan müzik eşliğinde uyuturdum. Sonra hareketlenince başedemedim kucağa alıştırdım zaten istşyordum da çok güzel bir duygu ya.
Bu aralar kucağımda uyumayı her zaman istemiyor.
Allah razi olsun.Evet evet o koliler hurçlar tasinacagin gune kadar acik durur. Insallah yarın hallolur havalar soğumadan gerçekten ama tekrar taşınırken kolay olur eşyalarını yenileyeceğin icin
Evet canim Evi bulsak esya gitse inan gerisini hic dert etmiyorum.Kolay gelsin lelli Benim bir sene oldu tasinali çok zor hele küçük çocukla Allah razı olsun kardesimlerle evi temizledik eltim büyük eltimin oğlu diğerinin kızı taşınmaya yardım ettiler yardıma gelenin çocukları oglusun oynattı büyük eltimde aksama bi çocuğun odası kalmıştı yerlescek bıraktık aksam eltime geçtik yemek yapmış saolsun insana ne iyi geliyor yardım eden olunca zaten taşınırken eve eşyalar girdimi kolay geliyo yatağın hazır olsa yetiyo sen yinede çok yorma canim kendini daha yeni bebis
Normal suan kokmasıBu ara hersey tutuyor beni.
Herseyi yikiyorum kokuyo bana
Yemek yaparken kokusu tutuyor.
Yatiyorum misal koluk,ortu hepsi kokuyor oysa koku yok koltuklari zaten yeni sildim
2 kilo vermisim.
Hic bisi yiyemiyorum 1 haftadir sadece meyveyle besleniyorum.
Armut,uzum,muz.
Midem almiyor yemek.
Karnim gurulduyo resmen kaziniyor ama meyve yiyorum onu midem aliyo.
Degisigim bu ara Allah hayir etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?