Günaydın canim nerelerdesin ?Günaydın hanimlar
Canım okul çocuk uygulama materyal dört dönüyorum fazla yazamıyorumGünaydın canim nerelerdesin ?
Nasilsin ?
En son bi altin davasi vardi naptin?
Haydaaa ne ara borcları ödemisdeCanım okul çocuk uygulama materyal dört dönüyorum fazla yazamıyorum
Altınlar için farklı cozum buldum.
Bugün 11 bin lira kadarını atâ lira alıp anneanneme vericem.
Esimle çok sıkıntı var.
Beni aldattığını öğrendim yine.
Haberi yok.
Sürek li hakaret kaba konuşma şeklinde benimle..
Bende sabrediyorum. Düzeleceğine dair umudum yok.
Tek sikintim çocuk
Babam sana vermezler diyor.
Haydaaa ne ara borcları ödemisde
Aldatmaya zman bulmus
Kumar borcu vardı kpderin ödemisti yanılmıyorsam
Borç durumu hala var
Ve hapis kağıdı çıkmış telefonunda gördüm.
Eve geç geliyor zaten.
Geçen atm ye para yatırıcam diye gitti 11 buçukta döndü.
Aradığımda oradaydı. Dün mesajlara bqkinfw farkettim.
Kapıyı aç gelcem demiş.
Bana karşı zaten uzak.
Tek korkum bu uzaklık beni başka şeyler yapmaya sevketmesin
Sanırım bir sıkıntısı yok maddi acıdan düzlüğe çıkmış olabilirYuh okadr skıntının arasında ne isler ceviriyo
Hayat enerjisine masallah ne diyim.
Biz olsak okadr borcla evden cıkamayız aglamaktan
Sakin kal cnm
Cocugun var
Onun icin sakin kal
Bebeğin hayırlı olsun,sağlıkla dünyaya gelmesi nasip olsun inşallahBende garibim ot bulsam oturur kavurur yerim.
Hic ben onu yemem ben onu sevmem demem.
Şans yeminle.
Yetistirmeylede alakasi yokmus iyi anladim.
Cocuk buyudukce kendi secimini kendi yapiyor
Genlerlede alakasi olabilir esimde yemek seciyor malum ama oglum kadar uzmuyor darlamiyor beni.
Ben bu hamisligimi kimseye soylemek istemiyorum ama masallah yayiliyor.
Babam soyluyor
Simdi halam geldi illa ogrenecek
Sonra kuzenler duyacak bla bla.
Teyzeye soyledim o cok dua ediyordu bana 2. icin.
Cok sevindi.
Nazari falan gectimde sonra birseyler yolunda gitmeyince ve insanlar bana bebegi sorunca geriliyorum.
Esime dahi soyletmedim kimseye.
pöff.
Onu dusun bunu dusun saldim çayıra yaw
Zaten evsiz barksiz kaldik
Adam ay sonu kapiya atacak bizi.
Hahhah muteahhit geliyo tamam mi aksamlari arada,dunde oglu gelmis(mimar) birilerine evin etrafini gezdiriyor
Neticede vekalet verildi ev adamin.
Annem diyo bu adam yine geldi kizim sus ev adamin sanane bak bizi kapiya atar diyorum
Babam diyo bunlar kim acaba diyo ee ev adamin artik biz ne karisiriz diyoruz.
Surekli bi espri donuyo evde.
Evin asil sahibi geldi akilli olun falan cay verin guzel abime
Adamda erzurumlu cok tatli biri guluyo bize.
Allahım töbe töbe evlerden ırakSanırım bir sıkıntısı yok maddi acıdan düzlüğe çıkmış olabilir
Zaten çıkamasa bile babası destek ise gidiyor geliyor eve geliyor. Geç olsada.
Sosyal medyadan herkese yazmış bir dönüş alamamış.
Parayla yapmış.
Ama birine gerçekten gittiığının kanıtı var.
Mesaj ve bana atm ye gidiyorum dedi. Düşün.
Gündüzünden de bana birini ayarla demiş akşama.
O kadar marfeti var keşke bizde gorebilseydik. Ama nerde..
Birde şu hakaretler başladı.
Mesela değişiklik olsun diye akşam yemeğine börek yapmışımdır.Allahım töbe töbe evlerden ırak
Ne yapacaksın peki
Hayır hakaret neye ediyo?
Hem suclu hem güclü
Yani ne olursa olsun annen canim sen dogurdin dogru düzgün gelmedi bile kaynana o zaman senin kadını napman lazım ama saygıyı bozmuyorsun eşin demiyordur tabi annemde bıdı bıdı etti doldurdu beni diyeAnnemle kardesim üzerine yürüdü annemin diyır
Esim ben kimsenin üzerine yürümedim tmm bagırdım ama yürüme fln yok diyor
Ya valla bilmiyorum nasıl toplucaz.
Annem evime sokmam artk diyor ki haklı.
Kızsan da kocaman kadına bagıramazsın.
Benim o zaman anneni gırtlaklamam lazım bunca Seyden sonra dedim.
Allah fikir versin canim sanada bolca sabır ne akılsız şu adamlar evde namusuyla evinde bekleyen karısı varken böyle şeyler yaparlar herşey müstehak bunlaraMesela değişiklik olsun diye akşam yemeğine börek yapmışımdır.
Yok börek mı yenir diye başlayor( oysa kendi ailesinde de aksam yenilirdi. Farklı hisey yapsam annemin yaptığı şeyleri
Yemek olarak yap der. Ben de öyle yaparım ) karaktersizsin salaksın defol git beni uğraştırma diyor.
Yemek sipariş ediyor herşey 9omasina rağmen ben o arada mesela mutfağı topluyorum.
Çocuk gözünün önünde yerlere biseyler dökmüş.
Bana beddua ediyor. E mahluk mutfakta yesene
Faturamı yatırmamış telefonumun. Dün onu yatırır mısın diyorum. Kapanınca yatırırız diyor mesela.
Bende geçen pzt başka bir kadının faturasını ödediğini gördüğüm için. Başkasının ödeyeceğine benimkini öde dedim kimin odemisim lan
Diye sürekli bir kavga konumunda.
Özür dileme gönül alma zaten yok
2 dondurma almış mesela. 10 gün geçmiş hala yememiş. Bende yemiştim bunun lafını yine hakaretle yapıyor.
Cepte görüyor beni.
tesekkurlerBebeğin hayırlı olsun,sağlıkla dünyaya gelmesi nasip olsun inşallah
Hemen araya atlamış gibi olacağım ama söylemezsem olmazYine ev baktik yine yok
Sonra oglani aldik kursdan
Markete ugradik
Halam burdayken beyaz lahana aldim sarma sarariz dedim guzel sarar.
Az da tursuluk aldim halama kurdururum.
domates, peynir, taze fasulye falan bisiler daha aldik 100tl baydik geldik.
Hic as ermiyorum yani oglumda falanda olmamisti
Dunden beri domates yiyorum.
Hatta evde yoktu aksam 11 falan annemden istedim 1 tane.
Aklima vurdu.
Bugun hem çeri, hem normal domates aldim.
Çerez niyetine yiyorum.
Ayyy valla kafası tava indirmelik tamMesela değişiklik olsun diye akşam yemeğine börek yapmışımdır.
Yok börek mı yenir diye başlayor( oysa kendi ailesinde de aksam yenilirdi. Farklı hisey yapsam annemin yaptığı şeyleri
Yemek olarak yap der. Ben de öyle yaparım ) karaktersizsin salaksın defol git beni uğraştırma diyor.
Yemek sipariş ediyor herşey 9omasina rağmen ben o arada mesela mutfağı topluyorum.
Faturamı yatırmamış telefonumun. Dün onu yatırır mısın diyorum. Kapanınca yatırırız diyor mesela.
Bende geçen pzt başka bir kadının faturasını ödediğini gördüğüm için. Başkasının ödeyeceğine benimkini öde dedim kimin odemisim lan
2 dondurma almış mesela. 10 gün geçmiş hala yememiş. Bende yemiştim bunun lafını yine hakaretle yapıyor.
Cepte görüyor beni.
Hemen araya atlamış gibi olacağım ama söylemezsem olmaz ☺ Annem bana hamileyken canı çok çekermiş, kilo kilo domates yermiş. Sanırım kız geliyor evinizeHayırlısıyla gelsin inşallah sağlıkla, huzurla küçük kuzucuk.
Zıkkım yesin bide yemek mi hazirliyosunMesela değişiklik olsun diye akşam yemeğine börek yapmışımdır.
Cepte görüyor beni.
Zıkkım yesin bide yemek mi hazirliyosunallah yardımcın olsun canim cocugu niye sana vermesinler ki neden öyle düşündün kim vermez ya da esin mi sorun cikarir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?