- 31 Ağustos 2017
- 2.471
- 11.257
- 208
- 35
ss aldim sagol canim eline saglikMerhaba topiğin güzel hanımları ve anneleri kaç gündür bir girip bir çıkıyorum topiğe bu ne yoğunluk diyorum. Zaman yetmiyor bana Pazartesi tüm gün temizlik ve gün için ikramlık yaptım. İnanın duşumu bile akşam 7'de aldım. Ertesi gün arkadaşlarım geldi çok güzel zaman geçti yedik içtik çok şükür. Hazırladıklarımı çok beğendiler sağolsunlar. Bu günde bekar amcam için turşu yaptım. Bugünlerden benim için turşuydu. Önce malzemeleri aldım sonra eve getir lahalanaları ez bidona doldur suyunu ayarla valla mutfağı topla pert olmuşum. Bir kahve yaptım ve sizleri okuyorum ama bitirdim hepsini okudum. Lellim fıstık ezmeli kurabiyemi salı günüm içinde ayrıca yaptım çok beğendiler. Tarifi vereyim inşallah sizlerde beğenirsiniz. 3 yemek kaşığı fıstık ezmesi-3 yk pudra şekeri-3 yemekkaşığı nişasta yarım çay bardağı sıvı yağ-3 yk margarin- 1 yumurta sarısı içine beyazı üstüne bir paket vanilya bir paket kabartma tozu alabilidiğince un yumuşak bir hamur tutulur. Cevizden daha küçük parçalar koparılır elde yuvarlanır önce yumurta beyazına sonra dövülmüş fıstık tozuna batırılır orta ısıda pişirilir.
cok lafcilar cokKız kucagımda
Bende dualarımı okuyorum icimden
Agzım oynuyor tabi Allahum bana bakıp ne gülmek
En güzel an
Ona laf anlatıyorm sanıyor
Ay pilates topumu annem kesti gecenbabyloading87 bebeğin gaz sancılarından dolayı zıplayınca memeyi tutuyordur. Aynı belirtileri gelinimiz yaşamıştı onlar yurt dışında yaşıyor doktora gitmişler eve bir tane plates topu almışlar doktor tavsiyesi ile anne topa oturuyor çok hafif topun üstünde zıplıyor bebek rahat emiyor gazını çıkarıyor ve uykuya dalıyordu daha sakin oluyordu. Buraya gelirken bile getirdiler bizde inanamadık ama bebek çok rahat etti tavsiyemdir. Tabi yine son karar annenindir senindir. Sağlıcakla büyüsün prenses.
Aynen mırmır söyleniyorcok lafcilar cok
yerim ben onu oku ufle onada annesi.
bende karar verdim çok içime sindicanim kardesimin arkadasinin gozleri ileri derece miyoptu. o cizdirdi suan gozluk falan kullanmiyor iyi gordugunu soyluyor.
Benim oglumda miyop ama dr. 18yasindan once onermiyor.
Hatta üni bitsin sonra diyor.
Uniden sonra cizdirtcem bende onunkini
38 yaşındayımSelam
Benim bı arkadasim yaptırdı çok memnun oldugunu söylüyor öncesinde hiç bir yeri goremezken şimdi gayette görüyor bildiğim kadarıyla 25 yaş altına yapilmiyormus öyle söyledi
Benimde gözlerim çok az görüyor ama imkanım yok arkadaşım diyor boşuna bekliyorsun meğer resmen kõrmusum diyor ilk zamanlar zorlanmış damlalarda falan ama hiç pişman degil38 yaşındayım
olur nu durumda
çok zor oluyor görmemek
ama korkuyorum da
10 dk sürüyormuş ama
Günaydın
B Bugunneselibirgun
Sana kucak açmış, evde yanlız bırakmamışlar, ben olsam biraz dayanır yanlarında kalırdım, ALLAH korusun alacak-verecek tefeci gibi bir durum varsa can güvenliğiniz icin yanlız olmaman daha iyi gibi, duyuyoruz bazen çünkü tehdit ediyorlar falan,
Yani olumlu düşünmek gerek, pozitif düşün pozitif olsun hep
Evet sah8p çıkması da bu işte elin diline düşmemek için.Ay ben sok
Kvde alsın sizi ozman sahip cıksın nasıl hala onu koruyabiliyorlar
Gerci desene hangi kvde sahip cıkmıs gelinine
Cok cok istisnalar vardır.
Aynen bende öyle düşünüyorum ama sorunlu nenmişim gibi davranıyorlaronlar biliyor saklıyor
senide korkutup sindirmeye çalışıyorlar
gozluk kullaniyorum bendeBenimde gözlerim çok az görüyor ama imkanım yok arkadaşım diyor boşuna bekliyorsun meğer resmen kõrmusum diyor ilk zamanlar zorlanmış damlalarda falan ama hiç pişman degil
Hep telefonlar yapıyor bence ya çevreye bakınca millet hep gözlerinden şikayetçigozluk kullaniyorum bende
kezisinlikle akilli telefonlar, pc, kocaman plazmalarHep telefonlar yapıyor bence ya çevreye bakınca millet hep gözlerinden şikayetçi
yaa ne demek canim helal olsun.Selam kızlar
babyloading87 ve tr_lelli size teşekkür için geldim.
Dolap uygulaması sayesinde evde epey bir ferahlama oldu. Hep duyuyordum ama hiç kullanmamistim. Siz yazınca üyelik açtım, üç gundur de maşallah bir sürü satış oldu. Hem evde kullandığım kıyafet ve birkaç parça hediyelik eşyayı elden çıkardım hem de para kazandım.
Hakkınızı helal edin.
Amin,yaa ne demek canim helal olsun.
babyloading87 sagolsun bende onun sayesinde ogrendim kazandim.
Benimde aksam 2 urunum satilmis 50tl.
Allah bereketini versin
bereketli olsun canummSelam kızlar
babyloading87 ve tr_lelli size teşekkür için geldim.
Dolap uygulaması sayesinde evde epey bir ferahlama oldu. Hep duyuyordum ama hiç kullanmamistim. Siz yazınca üyelik açtım, üç gundur de maşallah bir sürü satış oldu. Hem evde kullandığım kıyafet ve birkaç parça hediyelik eşyayı elden çıkardım hem de para kazandım.
Hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?