Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamm
Kan testimin sonucunu aldim dr. tsh tekrar istiyordu o da aradan cikti.
Hepsi normal guzel.
idrar icinde ozele gitmedim.
Dev. hast. randevuyu ay sonuna veriyor 1 hafta daha bekleyip saglik ocaginda yaptiricam.

Aile hekimim o ki 3 haftan var randevuya acele etme bence yapariz hatftaya dedi.
Adam bisi yoktur diye motive ediyor
sabah sabah dr. konustugumuz sey

Donerkende taktim kulakligi salina salina geldim yuruyus oluyor banada copsuz uzum gezim az daha son gezmeler salina salina
Artik bebek arabasi ittirmekden kas yaparim.

Küt boregide aldim kendime.
Sabah erkenden isimi halletmeyi ve sabahin o sakin dinginligini seviyorum.
Magzalar acilmamis oluyor az insan.
Kisin soguklarda daha sık tekrarlamam lazim bunlari.
Dr. bol bol test falan isteyin siz diyim.
Bahaneyle cikiyorum iste.

Bugun kendime yesilmercimek corbasi yapicam.
Aksamdan da corba ve pilavi yapmistim.
Guvence orman kebabi yapicam erbaslara.

Toz alip evi toparlicam.
30tl esimden aldim
20tl oglan kapti.

Günaydınnn
Kargomu verdim pttden
Sok ve bim yaptım
Valla foto atayım görün 3 parca sey 45 tl verdim
Hadi 15 tl ıslak mendil
Gerisi ıvır zıvır
Valla artık sinirim bozuluyor
70 tl ye bot sattım dolapta
45ni harcadık daha para gelmeden

Eklentiler

• 7B15BC0E-D194-497C-8901-C24D9A9C0AED.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 184
Ne uyumusum
saat 11 gibi kafayi bir vurdum yeni uyandim.
2 dilim borek yedim o mu agir geldi noldu.
Halim yok.

Dün eltim kurabiye yollamis
Bi de birisi tarhana satiyo demisti alirim 1kg demistim ama teee nezaman
Aldim ben o da almis bulunmus onuda yollamis 25tl ona yolladim.
Aradim aksam sagol falan diye kizlarla oturuyoruz diyo.

iste ben buna kiziyorum bana gelince sana gelicez kendileri oturunca beni cagirmiyorlar.
Gitmezdim gerci ama resmen salak yerine koyuyorlar iste.

Hepimizin Cuması mübarek olsun. Daha cok cumalarımız olsun inşallah. Dün çok para harcayınca bugün ekmeği bile buzdolabına daha önce koyduğum ekmeği çıkartıp peteğin üstüne koydum. Sıfır harcama olsun bugün. Akşam karar aldım eşime bile söylemedim. Haftada en az 2 gün ve becerebilirsem 3 gün sıfır harcama yapıcam. Çünkü eşime söyleyince dalga geçiyor. Benden istiyorsun herşeyi diye inşallah gerçekleştirebilirim. tam 2100 lira para biriktirdim niyetim Ocak-2020 de 10 tane küçük altın alabilmek 5 Haziran 2020 de düğün sezonunu açıyoruz şimdi ilk davet 5 hazirana ama ondan önce de davet olursa gitmek gerekecek. Neyse inşallah yapabilirim. O kadar çok düğün varki hem eşimin tarafından hem benim tarafımdan. Mevsim sonu indiriminden kına gecesi ve hatim duasında giymek üzere 12 parça kıyafet aldım 2 çift ayakkabı aldım onların da taksitlerini ödemeye başladım. Yazın para yetişteremiyorum hele dini bayramlar uzun yaz tatili yazlıkta geçiyor gelen giden oluyor inşallah bu sene çok sıkışmadan atlatırız düğünleri.

beren_naz yepyeni bir hayatın oldu ve çok güzel günler yaşıyorsun evin hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel günler geçirirsin inşallah. Duvar kağıdı fikri bende hep böyle tek taraflı hani taş gibi tuğla gibi oluyor ya onları çok beğeniyorum. Bende salonumun bir duvarını istiyorum. Hatta ben bu konuda level atlayarak orijinal taş döşetelim dedim eşime işçiliği çok pis oluyor demiş ustası eve hiç oturmadan yapılırsa daha iyi olur demiş tıpkı kartonpiyer gibi her yer batıyormuş. Bende inşaat temizliği yapmak istemiyorum onun için yaptıramadım. Ama senin içine hangisi sığıyorsa öyle olsun.

insAllah birikir Allahin izniyle.
Isteyince oluyor gercekden.

fiyati hakkinda bilginiz var mi?
Ben de yeni evde bir duvara bu patlatma taslardan dusunuyorum.
Ama Henuz erken diye fiyat sormadim.
1 duvar ne tutar tahmini acaba

Duvarlara silinebilir kağıt yaptırayım diyorum eve değişik hava katsın.4000₺ tutar diyor babam.Olsun dedim olmuşken hepsi olsun çıksın .sizce duvar kağıdı fikri nasıl
kuzu eger gorustugun usta varsa patlatma tasida sorarmisin 1 duvar icin.
Acaba ne tutar ki?

Nazenin bende para harcamak istemiyorum haftanın ucgunu bundan sonra okula giderken kızla habire para harcıyorum dün cerez koymaya kalpli kare 1 tabak aldım çöp kovası aldım kapagivyarim acilanlardan oburu kova gibiydi elim bulaşık ax kapa sınır oluyordum iyi oldu benim için
Bugünde köpük aldım yağ sökücü yeşil mercimek durmam lazım gergin 20 lira gidiyor
Para biriktiremiyorum

valla sorma pahalı her şey bu hafta tam battım eşim 1500 verdi ama sade ona kıyafet 250 bana eşofman aldim 45 ıvır zıvır ne zamandır alınacaklar vardi onlar derken 400 market nerdeyse ev alışverişi karadelik balla aldıkça alıyorsun bitmiyo gün paramı ayırmıştım eşimle konuştum simdi 100tl fişekle ddim para bittimi dio valla hesap tuttum e aldigimi görsün zulaya 50 -60 attım bozukluklar fln

2 tane yolluk vardi 4'er m2 diger evimde koridorum 9mt.
Oraya almistim kilerde duruyordu.
Onlari cikardik genelde evler koridorlu baktiklarimiz, yikamaya vercez.
6tl yikiyor metresini yaw.
Oglanin odasindakini veriyorum.
Digerleri yikanabilir hali zaten.

Valla bayadir yikatmadigimdan haberim dahi yoktu fiyatlardan.

Kizlar napiyonuz.
yemegi yaptim.
Annemde ıspanak pisirmis verdi biraz.
evi supurdum camasir astim.

Ayy su esra eroldaki piskopatlar 5 gundur ayni kiyafeti giyiyorlar kuscam

Çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun inş

Selamlar
Bugün ev sahibimi aradım
Berenciğim bana evden çıkmaktan vazgeçtiğini söyle dedi abi çıkıyorum dedim
Girerken 1250₺ depozito vermiştik.Bu ay kirayı depozitodan düşsek farkını yatırsam olur mu dedim.Tabi dedi eminimki ev düzgündür Berenciğim dedi tabi dedim 100₺ farkı yolluyorum dedim önemli değil ben üçe beşe bakmam dedi adam zengin ama ben olmaz abi kul hakkına girmek istemem dedim 100₺ yolladım.İyi bir kiracı bulsam eve gelip bakabilir mi dedi tabiki dedim inşallah iyi bir kiracı bulur üstümden yük kalktı kabul etmeZse diye düşünüyordum iyi oldu taşınacağım nakliye parasına ilave yaparım 1250 ₺ yi.

Akşama babam aradı doğalgaz proje işi tamammış18:00 de gidip aboneliğimi yaptırdım 543₺ de ona ödedim

tr_lelli ben yaptırmaktan vazgeçtiğim için hiç sorgulamadım ama senin için sorarım. Öğrenince de yazarım duyduğum metrekare hesabı yapılıyormuş. Herkese güzel bir akşam olsun. İyi tatiller ve tatil başlasın.

Bende geçen sene 5 verdim bu sene aynı yerin numarasını bulamadım iki iç yeri aradim 6 7 8 diyen var komşudan aldim bi numara 5 e yıkıyorlar benimde gelcekti sözde bugun aradim bugun gelmesse yarin getirmeyin evde yokum ddim yarin eşim çalışcakmis sabah birakcak 9 'dan sonra eltime aksama anca eve gelcem gün onda oglanda oynasın cocuklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…