- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Evet evt hem cok kolay hemde gercek tramisu kedi dilinden oluyo bacımKedi dili guzel oluyor mu?
hic denemedim yaw merak ediyorum ama benimkiler sevmezse diye tereddut ettim.
Risk alicam
bi denicem kuzu bakim sevceklermiEvet evt hem cok kolay hemde gercek tramisu kedi dilinden oluyo bacım
Dene mutlaka
insAllah birikir Allahin izniyle.Hepimizin Cuması mübarek olsun. Daha cok cumalarımız olsun inşallah. Dün çok para harcayınca bugün ekmeği bile buzdolabına daha önce koyduğum ekmeği çıkartıp peteğin üstüne koydum. Sıfır harcama olsun bugün. Akşam karar aldım eşime bile söylemedim. Haftada en az 2 gün ve becerebilirsem 3 gün sıfır harcama yapıcam. Çünkü eşime söyleyince dalga geçiyor. Benden istiyorsun herşeyi diye inşallah gerçekleştirebilirim. tam 2100 lira para biriktirdim niyetim Ocak-2020 de 10 tane küçük altın alabilmek 5 Haziran 2020 de düğün sezonunu açıyoruz şimdi ilk davet 5 hazirana ama ondan önce de davet olursa gitmek gerekecek. Neyse inşallah yapabilirim. O kadar çok düğün varki hem eşimin tarafından hem benim tarafımdan. Mevsim sonu indiriminden kına gecesi ve hatim duasında giymek üzere 12 parça kıyafet aldım 2 çift ayakkabı aldım onların da taksitlerini ödemeye başladım. Yazın para yetişteremiyorum hele dini bayramlar uzun yaz tatili yazlıkta geçiyor gelen giden oluyor inşallah bu sene çok sıkışmadan atlatırız düğünleri.
fiyati hakkinda bilginiz var mi?beren_naz yepyeni bir hayatın oldu ve çok güzel günler yaşıyorsun evin hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel günler geçirirsin inşallah. Duvar kağıdı fikri bende hep böyle tek taraflı hani taş gibi tuğla gibi oluyor ya onları çok beğeniyorum. Bende salonumun bir duvarını istiyorum. Hatta ben bu konuda level atlayarak orijinal taş döşetelim dedim eşime işçiliği çok pis oluyor demiş ustası eve hiç oturmadan yapılırsa daha iyi olur demiş tıpkı kartonpiyer gibi her yer batıyormuş. Bende inşaat temizliği yapmak istemiyorum onun için yaptıramadım. Ama senin içine hangisi sığıyorsa öyle olsun.
kuzu eger gorustugun usta varsa patlatma tasida sorarmisin 1 duvar icin.Duvarlara silinebilir kağıt yaptırayım diyorum eve değişik hava katsın.4000₺ tutar diyor babam.Olsun dedim olmuşken hepsi olsun çıksın .sizce duvar kağıdı fikri nasıl
valla sorma pahalı her şey bu hafta tam battım eşim 1500 verdi ama sade ona kıyafet 250 bana eşofman aldim 45 ıvır zıvır ne zamandır alınacaklar vardi onlar derken 400 market nerdeyse ev alışverişi karadelik balla aldıkça alıyorsun bitmiyoGünaydınnn
Kargomu verdim pttden
Sok ve bim yaptım
Valla foto atayım görün 3 parca sey 45 tl verdim
Hadi 15 tl ıslak mendil
Gerisi ıvır zıvır
Valla artık sinirim bozuluyor
70 tl ye bot sattım dolapta7
45ni harcadık daha para gelmeden
Babam ilgileniyor ama öğrenmeye çalışırım canımkuzu eger gorustugun usta varsa patlatma tasida sorarmisin 1 duvar icin.
Acaba ne tutar ki?
Çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun inşberen_naz yepyeni bir hayatın oldu ve çok güzel günler yaşıyorsun evin hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel günler geçirirsin inşallah. Duvar kağıdı fikri bende hep böyle tek taraflı hani taş gibi tuğla gibi oluyor ya onları çok beğeniyorum. Bende salonumun bir duvarını istiyorum. Hatta ben bu konuda level atlayarak orijinal taş döşetelim dedim eşime işçiliği çok pis oluyor demiş ustası eve hiç oturmadan yapılırsa daha iyi olur demiş tıpkı kartonpiyer gibi her yer batıyormuş. Bende inşaat temizliği yapmak istemiyorum onun için yaptıramadım. Ama senin içine hangisi sığıyorsa öyle olsun.
Bende geçen sene 5 verdim bu sene aynı yerin numarasını bulamadım iki iç yeri aradim 6 7 8 diyen var komşudan aldim bi numara 5 e yıkıyorlar benimde gelcekti sözde bugun aradim bugun gelmesse yarin getirmeyin evde yokum ddim yarin eşim çalışcakmis sabah birakcak 9 'dan sonra eltime aksama anca eve gelcem gün onda oglanda oynasın cocuklarla2 tane yolluk vardi 4'er m2 diger evimde koridorum 9mt.
Oraya almistim kilerde duruyordu.
Onlari cikardik genelde evler koridorlu baktiklarimiz, yikamaya vercez.
6tl yikiyor metresini yaw.
Oglanin odasindakini veriyorum.
Digerleri yikanabilir hali zaten.
Valla bayadir yikatmadigimdan haberim dahi yoktu fiyatlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?