Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydinnn
Bugun 3 tane ev var bakacagim biri olur insAllah.
Kan sonucumu alicam.
Disarisi baya serinlemis.
Yemek yapicam zaten o Allahin emri.
Dun tesbih cekemedim bugun biraz tesbih cekerim.

tşke derim

ayyy sinirimden ölcem.
Adam sahibindene resim atmis amerikan kapi, laminat parke, boyali vs ev resmi.
Bir gittim alakasi yok o evle.
Bi dk bi dk sitedeki resim ve bu ev ne alaka dedim? hı sey o ust kat diyo.
Ozaman ust kata bakalim dedim ben oturuyorum orda diyo.
sakamisin sen kamera sakasimisin gerizekaliya mi benziyorum ben ordan bakinca dedim.
Seni sikayet edicem insanlari kandirmakdan dolandirici dedim.
Annem zor cikardi evden

2 tel sacinida ben yolacaktim gerizekalinin
Resmen milleti salak yerine koyuyorlar.

Ayy evi bir gorseniz kuscaktim evin ortasina.
Allahim nolur beni sinama artik ciddi ariza cikarcam.

Lan denyo sen oraya resim atmissin adresde belli bi de gel gor dedi, ee ben gorunce tutcam mi.
Yeminle bu insanlar bizi sinamak icin varlar.

Merhabalar hepinizi ayrı ayrı özledim ve hepsini okuyarak geldim. Artık sizleri okurken dikkat ediyorum evde kimse olmamasına çünkü resmen yazdıklarınızı o an yaşıyorum ve kendimi tutamıyorum gülüyorum. Ev boşken daha iyi oluyor evdekilerin noluyo tarzı bakışlarına maruz kalmıyorum. Hepiniz o kadar tatlısınız ki ne ile mücadele ederseniz edin ben eminim mutlaka başaracaksınız çok sağlam bir duruşunuz var. babyloading87 iyi ki varsın diyorum ya senin için ama iyi ki annen de var seni öyle güzel uyarıyor ki ben bile kendime bir şeyler çıkarıyorum demekki geçen bana eşim böyle söylemek istemiş diyorum. Sen burada paylaşınca. tr_lelli o kadar anlatıyorsunki eşinin tarafı seni kaybettiği için bence çok pişmandır yaptıklarına ama güzel Allahım hepimizi iyilerle karşılaştırsın. Biz burdan yine paylaşalım.

Ben yine yoğun günler yaşadım. Aman Allahım bir hafta içinde yapılması gereken ziyaret ve gezme artı misafir ağırlama birgüne sığdı ama yorgun ve mutluyum. Dün sabah kahvaltıya davetliydim. Üç arkadaş çok güzel birgün geçirdim. Kahvaltı sonrası eve geldim Allahtan yemeğim vardı. Eşim iş çıkışı geldi 4.30 da mahallemizin cami imamı 2. evliliğini yaptı düğününe gidememiştik ben bir nevresim takımı aldım ve müsaitlermiş gittik. Giderken bankaya uğradık Annemin maaşını çektik ordan markete liste de ne varsa aldık arabaya koyduk annemin ihtiyaçlarını annemin ve babamın maaş kartlarını bize verdiler biz çekiyoruz market işlerini faturalarını ödüyoruz varsa ekstra bir alıncak onuda alıp paralarını makbuzlarını kendilerine götürüp veriyoruz. Neyse X bey Y hanımı ziyarete gittik (Camimizin İmamına) hocanın ikinci evliliği eşinin ilk evliliği aman Allahım bir ev döşemişler harika çok beğendim karı koca o kadar mutlular ki Rabbim daim etsin bizi de o kadar güzel karşıladılar ki çok memnun olduk. Bizde onları evimize davet ettik. Ordan babaevine gittik siparişlerini taşıdık. Paralarını verdik biraz oturduk hayır dualarını aldık evimize geldik. Hop eşimin ablası aradı size gelmek istiyoruz diye akşam oturmasına buyrun dedik çayın yanına evde vardı kurabiyem ama 12 de kalktılar biraz uykusuz kaldık ama mutluyduk. Hep böyle tatlı yorgunluklarımız olsun dedik.

Amin canim.
Yani acaba enayi buldular benide kaybetmeyelim bir daha kullaniriz diye mi bakiyolar hic bilmiyorum.
Ama beni yoruyorlar.
Onlar gelince hep yoruluyorum

Slm kızlarr
Asıya gittik 2.ay
Kalca ultrasınu normal cıktı sükür
İyiki sigorta yapmısız
Kalca ult.400 tlmis
Dr sevk ettiği icin sigorta karsıladı
Sadece 15 tl fark ödedik cıktık hastaneden
Dolapta kızın bi tulumu satıldı 70 tl yarın kargolucam
Bereketli olsun.
Yemek etli bezelye pisiriyorm
Kız masallah iyi ama uyumuyor ,
Bugun baska is yapmam

Bir ablam var onunla konustuk ya sen niye memleketteki evi almadin dedi(bahsettim) ya kizim girsen borca odenirdi.

Olsun bebek olsun tasinma isi en azindan kira aliyorsun onun uzerini tamamlar yine oderdin dedi.
Ya boyle biri diyince kolay gibi geliyor insana nolcak diyosun ama buraya donunce esya alinacak, extra masraflar cikacak falan.
Niye sıkışim diyorsun.
Pişman olucaz evi kaciririsak orasi gercekde
Ödeyecek olan esim adam kendine guvenemedi ben nasil gazlim adami.

Bende yazmıyorum yazmıyorum sonra bir aşkla yazıyorum durdaramıyorum kendimi. Bugün günlerden alışverişti. Hergün nasıl zamlanıyor herşey anlamıyorum. Temel tüketime yetişebilmeyi artık nasıl başarırım bilemiyorum. Önceden 3 kilo yoğurt alırdım şimdi 2kiloluk alıyorum bilmiyorum nasıl yetişeceğim rabbim yar ve yardımcımız olsun. Akşam yemeğine köfte-papates-biber kızatması salata ve ayran var tatlı olarak üzüm aldım. Hepimizin bereketli sofraları olsun.

Amin
Öyle ya markete girmeye korkar olduk.
Bende 12'li solo wc kagidi aldin 17tl baydim.
Oturdu icime

Puding mi bu?
Ben muhallebiyen 2 kasık un koyuyorum da
Katı olmuyor mu hem nisasta hem un
Ben muhallebiye kaynadıktan sonra 1paket toz kremsanti atıyorm ama o da katılastırıyor olabilir

Bi carparım sana deseyddin
Aa delirmis manyak
Bide kuzu ev sahibi üst katta flansa tutma o evi
Bık bık yiyolar insanı
Kıytırık evleri kıymetli oluyor

sapikmiydi neydi acaba tek gitseydim falan vallahi atardim onu camdan
Ay Allah korusun canim azda kaldı cikmaniza herkes emlakciya veriyor canim ennkotu artık ordan sıfır üstlu alt li bulsanız belki iki kişi gitceksiniz indirim olur kardesimlerde aradi baya bulamadı kendi evlerini kiraya verdiler bu yakada anadolu yakasında buldular eşinin işi o tarafta emlakcidan buldular valla 1100 kira 2+1 evde güzel önü açık migros fln var yakınında emlakçı bir kira istemiş enişte pazarlıkcı bizim 650 vermis

Puding mi bu?
Ben muhallebiyen 2 kasık un koyuyorum da
Katı olmuyor mu hem nisasta hem un
Ben muhallebiye kaynadıktan sonra 1paket toz kremsanti atıyorm ama o da katılastırıyor olabilir
Normal puding gibi oldu cnm orjinal tarife ek koyu olur diye su koydum yarim bardak bide dolu dolu koymadım çok unu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…