- 21 Ağustos 2015
- 32.210
- 97.810
- 798
- 38
Tac ın kendi kendini temizleyenleri varmıs nekadr temizler orası tartısılıro stor zebra bana zor geliyo kuzu ben 2-3 ayda bir cikarip yikicam batiyo bana
Buranin tavanida yuksek esime astircam artik.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tac ın kendi kendini temizleyenleri varmıs nekadr temizler orası tartısılıro stor zebra bana zor geliyo kuzu ben 2-3 ayda bir cikarip yikicam batiyo bana
kiz ne temizlicek ancak toz toplasin onlarTac ın kendi kendini temizleyenleri varmıs nekadr temizler orası tartısılır![]()
haha banada geceden haber verseler yetiyor oglusun uyutup evi topluyorum kalkinca hemen lavabo klozet temizliyip ikram lık yapıyorumCocuklu eve habersiz kimse gitmesin mümkünse 1 hafta önceden haber versinler![]()
valla eltilerimde zebra var bi ben kullanmıyorum sanada alalım diolar eski kafayim bende yıkayıp beyazlaticam 2 3 ayda bir icim acilsino stor zebra bana zor geliyo kuzu ben 2-3 ayda bir cikarip yikicam batiyo bana
Aman kuzu iyi bir tane de olsa komsu lazım ama habire biktirmasin zaten elti kızı yetiyor sabaKarsi dairemde oglumla yasit cocugu olan bayan var yani esimle oglumu asansorde gormus siz tasindiniz sanirim karsi daireye falan demis esime kadin.
Oglumu sormus benimde 15 yasinda oglum var demis.
Bi de 2 yaslarinda gordum yaninda baska varmi bilmem.
Oglumuda asansorde gormus muz yermisin demis sanirim muz almisti kadin
Oglu surekli agliyo merdivenlerde evde.
Kadin gecen cinnet gecirdi galiba baya ciglik atti ariza bise benziyo.
1 defa merhabalastik servis esnasinda ikimizinde siparisi vardi.
Aiy ben hic komsuculuk falan istemiyorum.
Kadinda sanki yol yapmaya calisiyo aman aman
Allah'ım dağına göre kar veriyo hamileyken taşındım çocukla geçen sene taşındım valla kimseye nazlanmadim bisey istemedim kendim yaptim kardeşim Allah razı olsun geldi eltim durmadı saolsun geldi bununki arsızlik vallaBenim elti kizi tasindi ya 2 gunde
Bu kız bu hirsla uzaya cikmazsa bende bisi bilmiyorum.
Karni burnunda saka maka evi tasitti valla kocasina.
Bi de kaynanasina siparis veriyomus tazefasulye yap pilav yap gelirken getir diye(teyze 2 gun ev toplamaya yardima gitti ona kiziyla)
Ay sorma tasinma isi ciktida az elini cekti.Aman kuzu iyi bir tane de olsa komsu lazım ama habire biktirmasin zaten elti kızı yetiyor saba
ben cami aciyorum sık sık havalandiriyorum falan hic bana gelmez o yawvalla eltilerimde zebra var bi ben kullanmıyorum sanada alalım diolar eski kafayim bende yıkayıp beyazlaticam 2 3 ayda bir icim acilsin
Eline sağlık valla iyi yapmışsın ama söyleyip gelseler yada gelince toplayıp gitseler küçük bebekle toplamak zor oluyo bazen iyi görümcen yine pasta alıyormuş kaynana gibi kapıp kavun gelmiyorKoci pazardan hamsi almıs 10 liralık
Salata malzemesi almıs
E dedim ablanlar gelcekmis haberin yok mu?
Yoo dedi.
Sardalya vardı birazda dolapta,cıkardık.
Fırında pisirdik salata flaan 2 tepsi balık yenildi.
19.00 de geldiler,tokuz dediler.Aksam saati tam.Tokken dedim böyleyse bidahakine 4 tepsi yapalım kociye
Pasta almıslar,cay demledik,mısır patlattı koci.
Bayagı yemekli misafir agırladım ayaküstü.
Gelcz dediler diye kalktm kek yaptım bide dayanamadım.
O da bitti.
Yensin severim yedirmeyi .
Ama ev toplattılar pazar pazar bana
Sabahtan haber verseler iyidi.
Amirim bu hafta 4-12 calıscakmıs.
Anam gelmez o evdeyken,mecbur biz gitcez kzıı yıkatmaya.
Carsamba cıkısım icin ofise gitcem ben bakarım diye koci ama altını değistiremez.
Bide gelirsin sen hemen diyo,oldu bisey cıktı gelemedim hemen.
2 saat ıslak bezle mi kalcak cock
Dedim carsambaya kadr ögren ozman![]()
Allah korusun beterindenAy kızlar deprrm oldu
3.2 mis merkez üssü Bursa/Osmangazi ama biz Nilüferde hissettik
Allahım sen koru
Koci salonda tv izliyor uykusu kacmıs,biz kızla odadaydık.
Besik bi sallandı.
Uykumdan uyandım.
İceri bagırdm hemen.
Dedi tmm sakin ol,duydum korkma diye ses etmedim.
Cocukda sasırdı.
![]()
Aminn kuuzuuAllah korusun beterinden
Ülkeye velihad dogurmus sankiAiy su int. fenomen olan salak kadinin cocuk mevlidini gordunuz mu
İsrafdan gorgusuzlukden olmez ins. dicemde zaten saglik baklg. musaviriymis
Yani ihlamur kasri belestir hersey beles.
Allah bunlardan sorar hesabini.
Ben mevlit dahi okutmayi dusunmuyorum.
Evimde zaten surekli yasin okuyorum.
Halam falanda her geldiginde okur.
Sevdiklerim agirlamak isterim tabiki ama gorumcem gibi gelini gibi tipleri cagirmazsam konusur dururlar cagirmak asla istemiyorum.
Okutmicam.
Bir mebla yardim yapicam birilerine o niyetle.
Boylesi daha cok icime sinecek.
Bu resmen benim
Eki Görüntüle 2555671
He vallaEline sağlık valla iyi yapmışsın ama söyleyip gelseler yada gelince toplayıp gitseler küçük bebekle toplamak zor oluyo bazen iyi görümcen yine pasta alıyormuş kaynana gibi kapıp kavun gelmiyor![]()
geçmiş olsun canımHe valla![]()