- 5 Mayıs 2016
- 3.914
- 8.362
- 158
Selam Kızlar bugün mutfak dolapları takıldı vestiyer yüklük banyo dolabı duşakabin kaldı onlar da 2 gün sürecek.Kapıları da beyaza boyatıyorum 2 gün de sürecek pazartesi taşınacağım inş.Nakliyeci 1700 ₺ istemiş 12 kattan asansörle alıp 7 kata taşınacak.Akşam iş çıkışı gidip eve baktım avize aldık 4 tane 550₺ tuttu.Sonradan kk na taksit yaptım 6 ay ödeyeceğim.Yarın da duşakabin camı için gelip bakacaklar 200 den fazla tutar dedi.Gene kiracı gelecek ev göstereceğim yarın akşam.
Arkadaş izin aldı 5 gün bu hafta için okullar tatil çocuklarımla vakit geçireyim dedi tamam dedim ben yerinize bakarım.
Ben de taşınırken 3 gün izin almak istiyorum müdür pek niyetli değil.Çok çalışan personele asla izin vermiyorlar nasılsa işleri götürüyor gözüyle bakıyorlar hayırlısı ile evime gireydim
Arkadaş izin aldı 5 gün bu hafta için okullar tatil çocuklarımla vakit geçireyim dedi tamam dedim ben yerinize bakarım.
Ben de taşınırken 3 gün izin almak istiyorum müdür pek niyetli değil.Çok çalışan personele asla izin vermiyorlar nasılsa işleri götürüyor gözüyle bakıyorlar hayırlısı ile evime gireydim