• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba,
Ben de okuyorum ara ara sizi.Bu ne yaa ben bile sinir oldum.Keşke işim var diyip çıksaydınız evden😡
kac zamandir surekli musait degilim dedim.
Ama anlamak istemiyor yine gelicem yine gelicem.
Isine gelmiyo sanirim.
Ben artik ne bahane bulcami sasirdim.

Bence böyleleri çocuk falan buyutemez rahatlığa alışmış birinin sırtından geçinmeye yani bilmiyorum ama bana bu kadarı fazla ben kendi adıma eşimin miy miy bu kadar etrafımda olmasını istemem insanın bi duruşu olmalı evet yardım edilecek şeylerde etsin kaldırılacak şeyleri kaldırsın çayı falan önüne koymak nedir yahu engelli değil hasta değil her bayan gibi hamile yalnız kocası yanmış bunun vallahi
Kocasından beklediğini sizlerden de bekliyor pohpohlanmak istiyor nihayetinde sizde hamilesiniz uzanmak istersiniz uyumak istersiniz bu alışmış hazirciliga ver giyim ört yatayım hesabı bir de çalışıyor ya bu günleri iyi değerlendirmek amaci sanki
Esim bile ben bunun kocasi olsam 50 defa bosardim bulmus safı parmaginda oynatiyo diyor yegeni icin.
O da sevmiyor ama yegeni iste bisey diyemiyor.

Esim bile ben bunun kocasi olsam 50 defa bosardim bulmus safı parmaginda oynatiyo diyor yegeni icin.
O da sevmiyor ama yegeni iste bisey diyemiyor.
Eşiniz de yeğeni olmasına rağmen pek haz etmiyor gerçekten katlanılmaz dogursada kurtulsaniz artık çekilecek dert değil gercekten

Eşiniz de yeğeni olmasına rağmen pek haz etmiyor gerçekten katlanılmaz dogursada kurtulsaniz artık çekilecek dert değil gercekten
Bana hazirlama, yapma, getirme onune diyor.
Ee ama geliyo açım diyo nasil hazirlamim bisi🙄

Hatta dun dedim ki anlasin diye annem bile daha evime gelmedi dedim.
Yani ne ayaksiniz gibisine.
Daha yerlesmedim arkadaslarim bile sen bi yerles diyorlar dedim.

Ayy salaga yatiyo resmen.

Herkesi kendin gibi utanma sahibi, düşünceli olarak görmiyceksin. Sen yengesin amcasının evi para bol niye gitmiyimki baba yarısı diyordur. Zaten şurda 2 senedir görüşüyorsunuz bence net tavrını al ayağını kes uğraşmaya değmez değişmezler çünki.

Bir kere yüz bulmayiversin yani bence ya salağa yatıyor ya da gerçekten salak rahat yetismisler bence anneleri ne kadardır çalışıyor bilmiyorum ama bence bununla alakalı böyle olmaları neyse en azından biraz gelmez bunu da atlatmış oldunuz

Herkesi kendin gibi utanma sahibi, düşünceli olarak görmiyceksin. Sen yengesin amcasının evi para bol niye gitmiyimki baba yarısı diyordur. Zaten şurda 2 senedir görüşüyorsunuz bence net tavrını al ayağını kes uğraşmaya değmez değişmezler çünki.
Zaten suan evime girebiliyorlarsa benim sayemde.
Amcalariyla pek sohbet muhabbet degiller ki.
Ben kuskende gorusmuyorlardi amcalariyla.
Arayip sormazlardi.

Esim bile pes diyo ne isi var saat 11 den aksamin 10una kadar burda dedi dun.
Boyle yapiyo iste dedim.

Yine bise olsa beni ariyorlar amcalarini degil..
Ya benim yuzum yumusak kiziyorum sonra kiyamiyorum sonra kendime yine kiziyorum.

Yani kiskanclik, kotuluk, fesatlik, cikar vs dusunmuyorum kimse icin.
Ama böyle kullanmalari zoruma gidiyo

Esim suan abisiyle bayramlarda falan rahat gorusuyo ben gorusmuyorken evine gitmiyordu tek gitmem diyordu.

Ben kimseyle samimide olmak istemiyorum tamamen küsde olmak istemiyorum acikcasi.

Hani dugunde, bayramda 2 kelam edecek kadar gorussem cok bile.
O da esimin hatrina.

Cunku dugun vs olunca ben gitmek istemiyordum cok uzuluyordu beni yalniz birakma diye yalvariyordu adam.
Herkesin esi oluyo karsi taraf seni soruyo mahcup oluyorum diyordu..

Ama bunlar afedersin bokunu cikardilar.

Merhaba herkese; oğlumun kreşinde aile etkinliği vardı turşu kurduk mini mini ☺️ Niyeyse çok mutlu oldum pamuk gibi geziyorum. 10 gün sonra Doğum gününü kutlıycaz yine kreşte. Bakalım kaça patlıycak
Maddi olarak tasarruflu gitmeye çalışıyorum, diyetisyene gidiyorum kendime ayrı eşimle oğlumda çok aşırı yemiyorlar onlarada en küçük tencereyle 2 günlük yapıyorum ziyan olmamış oluyor.
4 aylık aidat borcumuz birikti site daha oturmadı kimse ses etmiyor 🤓 bu arada bizi esas zorlayan şeyin kredi kartı olduğunu farkettik kart kullanımını bıraktık 6/7 bin civarı borç var gecikmişlerle 3/4 aya hepsini kapatırsak kafamız rahatlıycak inşallah

Zaten suan evime girebiliyorlarsa benim sayemde.
Amcalariyla pek sohbet muhabbet degiller ki.
Ben kuskende gorusmuyorlardi amcalariyla.
Arayip sormazlardi.

Esim bile pes diyo ne isi var saat 11 den aksamin 10una kadar burda dedi dun.
Boyle yapiyo iste dedim.

Yine bise olsa beni ariyorlar amcalarini degil..
Ya benim yuzum yumusak kiziyorum sonra kiyamiyorum sonra kendime yine kiziyorum.

Yani kiskanclik, kotuluk, fesatlik, cikar vs dusunmuyorum kimse icin.
Ama böyle kullanmalari zoruma gidiyo

Esim suan abisiyle bayramlarda falan rahat gorusuyo ben gorusmuyorken evine gitmiyordu tek gitmem diyordu.

Ben kimseyle samimide olmak istemiyorum tamamen küsde olmak istemiyorum acikcasi.

Hani dugunde, bayramda 2 kelam edecek kadar gorussem cok bile.
O da esimin hatrina.

Cunku dugun vs olunca ben gitmek istemiyordum cok uzuluyordu beni yalniz birakma diye yalvariyordu adam.
Herkesin esi oluyo karsi taraf seni soruyo mahcup oluyorum diyordu..

Ama bunlar afedersin bokunu cikardilar.
O zaman annesiyle konuş, közün beni çok yoruyor düşüncesiz epey araya tekrar soğukluk girmesini istemiyorum eşimin hatrı var arada vs mi desen acaba.

Boluda bi otel buldum bir dahaki ay icin dusunuyorum.
500tl geceligi.
Esimde bana diyoki sabah sen o parayi oraya vermezsin diyo😋
Ya dedim biliyosun aslinda vermem ama yazin tatile, tura vs gidemicez bayicam galiba ben o parayi oraya dedim.
Aralik 20 gibi dusunuyorum azicik daha boluya soguk düşsün belki kar yağar🤗

Darlandım azıcık temiz hava almam gerek.
Abantda otel.
Baklım bir aksilik olmazsa dr. kontrolunden sonraya rezervasyon yaptircam.

Benim sezeryan sanirim 1.700 tutacak
Yani dr. konusmadim ama hastanede sezeryan 1.700tlmis.
Eltimin kizinin gittigi hastane 4.500tl istiyormus.
Beni medicalparka gidiyor saniyor ben baska bir hast. gidiyorum.

Soylemedim cunku kacinci dr. degisti sayamadim.
doktorlari cok darliyo istemiyorum ayni dr. gitmek.

1.700dogum yaparsam (medicalpark 5bin istiyor) o farkla bebegimin besigini giysi bez butun ihtiyaclarini alicam guzelce.

evet onun annesi.
Ya kiz annesinden ayagina bekliyor ne bilim tuhaf bi kiz.
Annesi cayini falan ayagina getiriyor.
Öyle alismis hazirci demek.
Ben laf soylerimde hamile dogurdu dogurcak erken dogum yapabilirmis sonra benden bilirler.
sabrediyorum
Guzel bahane bulmus
Erken dogum riski olan
Biyerinin ustune oturur evden cikmaz
Fik fik gez erken dogurcam de ohh
Sende hamilesin
Az caninin kiymetini bil

Esime diyorum hamile pant. cok pahali 2 tane almam lazim outlete bakalim.
Elbise al diyo.
Adamada bi haller oldu.
Bir kıskanirdi falan elbise yakisiyo sana giymesenmi falan diye onceden simdide elbise al diyo😂
vallahi yas ilerledikce adam iyice karismaz oldu.

Yarin elbise giycem mecbur pantolon hala alamadim.
2 taytla evde de idare ediyorum.
Bi bakmam lazim öteliye öteliye kaldi öyle

Benim sezeryan sanirim 1.700 tutacak
Yani dr. konusmadim ama hastanede sezeryan 1.700tlmis.
Eltimin kizinin gittigi hastane 4.500tl istiyormus.
Beni medicalparka gidiyor saniyor ben baska bir hast. gidiyorum.

Soylemedim cunku kacinci dr. degisti sayamadim.
doktorlari cok darliyo istemiyorum ayni dr. gitmek.

1.700dogum yaparsam (medicalpark 5bin istiyor) o farkla bebegimin besigini giysi bez butun ihtiyaclarini alicam guzelce.
1700 süper rakam🤗
Benimki de 4500 dü.
Doguramadım normal🤣
1000 tl kara gecerdim dogursam☺️
Saglık olsun☺️

Ben bugun uctum
85 tl yigenime lol bebek aldım trendyoldan.
Kardesim bezindn kıyafetine alıp duruyo bizimkine
Oglqna da bakcam biseyler issizlik yattıkca alırım bende cocuklara ne zamndır alamıyorm.

Back
X