kocasida geldi yediOha kocası da mı bisey dememis
Acsan git ye evinde yahu
kac zamandir surekli musait degilim dedim.Merhaba,
Ben de okuyorum ara ara sizi.Bu ne yaa ben bile sinir oldum.Keşke işim var diyip çıksaydınız evden
Esim bile ben bunun kocasi olsam 50 defa bosardim bulmus safı parmaginda oynatiyo diyor yegeni icin.Bence böyleleri çocuk falan buyutemez rahatlığa alışmış birinin sırtından geçinmeye yani bilmiyorum ama bana bu kadarı fazla ben kendi adıma eşimin miy miy bu kadar etrafımda olmasını istemem insanın bi duruşu olmalı evet yardım edilecek şeylerde etsin kaldırılacak şeyleri kaldırsın çayı falan önüne koymak nedir yahu engelli değil hasta değil her bayan gibi hamile yalnız kocası yanmış bunun vallahi
Kocasından beklediğini sizlerden de bekliyor pohpohlanmak istiyor nihayetinde sizde hamilesiniz uzanmak istersiniz uyumak istersiniz bu alışmış hazirciliga ver giyim ört yatayım hesabı bir de çalışıyor ya bu günleri iyi değerlendirmek amaci sanki
Eşiniz de yeğeni olmasına rağmen pek haz etmiyor gerçekten katlanılmaz dogursada kurtulsaniz artık çekilecek dert değil gercektenEsim bile ben bunun kocasi olsam 50 defa bosardim bulmus safı parmaginda oynatiyo diyor yegeni icin.
O da sevmiyor ama yegeni iste bisey diyemiyor.
Bana hazirlama, yapma, getirme onune diyor.Eşiniz de yeğeni olmasına rağmen pek haz etmiyor gerçekten katlanılmaz dogursada kurtulsaniz artık çekilecek dert değil gercekten
Alma tabi ki de hediyesi öte dursun kendiyleScss94 o da suan ev aldi bende almayacagim hediye.
Herkesi kendin gibi utanma sahibi, düşünceli olarak görmiyceksin. Sen yengesin amcasının evi para bol niye gitmiyimki baba yarısı diyordur. Zaten şurda 2 senedir görüşüyorsunuz bence net tavrını al ayağını kes uğraşmaya değmez değişmezler çünki.Bana hazirlama, yapma, getirme onune diyor.
Ee ama geliyo açım diyo nasil hazirlamim bisi
Hatta dun dedim ki anlasin diye annem bile daha evime gelmedi dedim.
Yani ne ayaksiniz gibisine.
Daha yerlesmedim arkadaslarim bile sen bi yerles diyorlar dedim.
Ayy salaga yatiyo resmen.
Bir kere yüz bulmayiversin yani bence ya salağa yatıyor ya da gerçekten salak rahat yetismisler bence anneleri ne kadardır çalışıyor bilmiyorum ama bence bununla alakalı böyle olmaları neyse en azından biraz gelmez bunu da atlatmış oldunuzBana hazirlama, yapma, getirme onune diyor.
Ee ama geliyo açım diyo nasil hazirlamim bisi
Hatta dun dedim ki anlasin diye annem bile daha evime gelmedi dedim.
Yani ne ayaksiniz gibisine.
Daha yerlesmedim arkadaslarim bile sen bi yerles diyorlar dedim.
Ayy salaga yatiyo resmen.
Zaten suan evime girebiliyorlarsa benim sayemde.Herkesi kendin gibi utanma sahibi, düşünceli olarak görmiyceksin. Sen yengesin amcasının evi para bol niye gitmiyimki baba yarısı diyordur. Zaten şurda 2 senedir görüşüyorsunuz bence net tavrını al ayağını kes uğraşmaya değmez değişmezler çünki.
O zaman annesiyle konuş, közün beni çok yoruyor düşüncesiz epey araya tekrar soğukluk girmesini istemiyorum eşimin hatrı var arada vs mi desen acaba.Zaten suan evime girebiliyorlarsa benim sayemde.
Amcalariyla pek sohbet muhabbet degiller ki.
Ben kuskende gorusmuyorlardi amcalariyla.
Arayip sormazlardi.
Esim bile pes diyo ne isi var saat 11 den aksamin 10una kadar burda dedi dun.
Boyle yapiyo iste dedim.
Yine bise olsa beni ariyorlar amcalarini degil..
Ya benim yuzum yumusak kiziyorum sonra kiyamiyorum sonra kendime yine kiziyorum.
Yani kiskanclik, kotuluk, fesatlik, cikar vs dusunmuyorum kimse icin.
Ama böyle kullanmalari zoruma gidiyo
Esim suan abisiyle bayramlarda falan rahat gorusuyo ben gorusmuyorken evine gitmiyordu tek gitmem diyordu.
Ben kimseyle samimide olmak istemiyorum tamamen küsde olmak istemiyorum acikcasi.
Hani dugunde, bayramda 2 kelam edecek kadar gorussem cok bile.
O da esimin hatrina.
Cunku dugun vs olunca ben gitmek istemiyordum cok uzuluyordu beni yalniz birakma diye yalvariyordu adam.
Herkesin esi oluyo karsi taraf seni soruyo mahcup oluyorum diyordu..
Ama bunlar afedersin bokunu cikardilar.
Guzel bahane bulmusevet onun annesi.
Ya kiz annesinden ayagina bekliyor ne bilim tuhaf bi kiz.
Annesi cayini falan ayagina getiriyor.
Öyle alismis hazirci demek.
Ben laf soylerimde hamile dogurdu dogurcak erken dogum yapabilirmis sonra benden bilirler.
sabrediyorum
Cok yüzsğzler ciddenkocasida geldi yedi
zikkim yiyin dicem az kaldi
1700 süper rakamBenim sezeryan sanirim 1.700 tutacak
Yani dr. konusmadim ama hastanede sezeryan 1.700tlmis.
Eltimin kizinin gittigi hastane 4.500tl istiyormus.
Beni medicalparka gidiyor saniyor ben baska bir hast. gidiyorum.
Soylemedim cunku kacinci dr. degisti sayamadim.
doktorlari cok darliyo istemiyorum ayni dr. gitmek.
1.700dogum yaparsam (medicalpark 5bin istiyor) o farkla bebegimin besigini giysi bez butun ihtiyaclarini alicam guzelce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?