• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Anlamadım cnm kimsenin bişeyine karışmam karışmayız bu tarz insanları mı çekiyorum ne.Bu benim aldığım daire binanın örnek dairesi imiş binanın en güzel dairesi konum olarak üstün altı caddeyi görüyor ön cephe.Bu binadan bu daireyi almak isteyen çok kişi çıkmış.Ben kapora verdim emlakçıyı çok arayıp bunaltmışlar bize sat bize sat diye.Adam da ben sattım kaporayı aldım demiş hala ısrar etmişler Emlakçı anlattı.Acaba kendileri alamadılar ben aldım diye içten içe bir kıskançlık mı yapıyorlar anlamadım.Hepsini daha yeni görüyorum hayatımda onlar da beni yeni görüyor.
275000 ₺ aldım Emlakçı soran olursa 320 deyin dedi.
İlk aldığımız da kadının biri sormuş binadan anneme 275 demiş niye ucuz karşı binaların değeri 300-400 bizim evlerimizin değeri düşüyor diye bağırmış manyak mı ne ya.Boş ev aldım içine de 50000 harcadım 325000₺ felan geldi bom boş ev aldım sonuçta.Bura çok sorunlu bakalım daha neler göreceğim
hey Allahım millet aranıyor hased dolu etraf kime ne ne kadar parasi ister daha ucuza alirsin para senin sonuçta 🤔🤔

Kizin amaci su bunu hani salak biri bile anlar.
Sende yiyelim icelim.
Bana masraf olmasin, hazirlamim, evim kirlenmesin.

Sen pisir, sen hazirla, sen hizmet et, olan senin butcene olsun, senin evin kirlensin.

Babannem derdiki elden gelen öğün olmaz.

Milletde yedigini kâr saymak nasil ayip bisi.
Ben kuru ekmek yerim oturur evimde yerim.

ben de hic sevmem boyle insanlari insanı kullanmak oluyor bu.

Bugün benim rahmetliye mesaj attım
Evden çıktım depoZitoyu son kiraya saydırıp farkını verdim
Faturaların Ekim Kasım borçlarını ödedim abonelikleri iptal ettirebilirsin dedim.
Emlakçıya evin anahtarını teslim ettim ev temiz badana boyaya gerek olmadığını emlakçıya söyledim dedim
Yarın lastiklerini alabilirsin dedim sen ya da ailenden biri gelmesin dedim
İnternetin modemini de yolluyorum dedim
Yarın arkadaşı teslim alacak babamdan

hey Allahım millet aranıyor hased dolu etraf kime ne ne kadar parasi ister daha ucuza alirsin para senin sonuçta 🤔🤔

Çatlasın patlasınlar aldım 🤣🤣içini de yaptırdım çok şükür güzel oldu
Rabbim herkese nasip etsin
Millete eş çocuk nasip olmuş bana da ev oldu napım
Ben de isterdim eşimle çocuğumla aile olarak bir ev almak ama nasip olmadı oldurmadılar

Ben de isterdim eşimle çocuğumla aile olarak bir ev almak ama nasip olmadı oldurmadılar
herkesin sınavı farklı seninde eski esden sikıntın olmuş sükür ki ailen yanında işin elinde kendini gelistirmissin onlar üzülsun niye olmadı diye sen yuvani kurtarmak için çaba sarfettin kıymet bilmeyen sultan olsa ne fayda😑😑

Günaydınlar dün aldığım eve taşındık.
Babam nakliyeyi ayarlamıştı sabah adamlar geldi küçücük araba benim eşyam çok sığmaz.
Adamlar lüks eşya bunlar sorumluluk alamayız diye kaçtılar.2 sefer yaptıracaktık.Çok da pahalı olur asansör 2 kere kurulur felan dediler başka bir nakliye tanıdıklarına yönlendirdiler.

Neyse geldi o nakliye asansörlü 12 kattan 7 kata 1800 ₺ dediler tamam dedim.Bu eve geldik yatakodasının penceresinin çerçevesi sökülmesi lazım başka bir yerden olmuyor.Altı market altlar kapalı alan.Adamlar çerçeve sökmeyi de bilmiyorlardı.Teyze oğlu elektrikçi elinden her iş gelir çağırdık hem çıktığım evdeki taktığım lambalarımı aldım hem de çerçeveleri söktü.Camdan girdi eşyalar.Son eşya kardeşimin gardrobu pencereden Sığmamış.Asansör gittikten sonra söylediler tek eşya
Kaldı onu binanın asansöründen çıkartalım diye 1 kat merdivenden denemişler duvarlara değmiş.İndim asansöre soktuk tam 7.kata çıkıyor.Kapıcı 0 a çağırıp tartışmış adamlarla indim hemen yasak diyor yönetici talimat vermiş felan.Gitti kapıcı şarterleri attırdı asansör durdu.Bana geldiler aç şunu dedim zaten sabahın köründen beri yorulmuşuz açmıyor babamı aradım evden indi annem babam geldi adam bağırıyor tartışma çıktı.Sanki kapıcı binanın sahibi nerdeyse vuruşacaklardı.Kapıcının evinde de misafir varmış 10 kişi çıktı evden karanlık ortam adam açmıyor elektriği.Sonra binadan biri çıktı Asansör bozulursa diye benden imza alacaklarmış öyle açacaklarmış.Bozulursa yaptırım dedim imza atmadım da.Neyse açtılar da çıktı 1 eşya.Yönetici aradı kapıya köpek bağlasaydınız bu adam yerine dedim.Bu ne ya dedim taşınıyorum insan bir hoş geldiniz der yardıma ihtiyacınız var mı diye sorar bunlar ne böyle.Ben verdim talimatı diyor bugün sen yöneticisin yarın ben olurum dedim.Akşama teyze oğlu eşiyle geldi çerçeveyi camı takmak için kapı açıkmış biri çıkmış
Bunlar da açık diye girmişler.Kapıcı kapıda yönetici ile konuşuyormuş ne ittiriyorsun kapıyı diye kuzene de bağırmış.Adam sorunlu.Geçen de teyze kızım geldiğinde bana da dik dik baktılar diyor.

Evi aldığımız ilk zamanlar annemler tadilata gelmiş kapının şifresini sormuş kapıcının karısına.Kadın söylemiyormuş.Annem de ev aldık tadilat olacak söylesene şifreyi demiş.Benim aklım başımda değil bilmiyorum demiş.Yöneticiye dedim Kadın böyle diyormuş aklı başında değilse nasıl kapıcılık yapıyor.Adam kapıcı karısı değil diyor.Öyle şey mi olur dedim.
Bu adamı tanımayız ama bu adam gıcıklık yapıyor ilk seferden beri dedim duyduğumuza göre kapıcı çıkmak istiyormuş binadan atılayım da tazminatı versinler diye bilerek yapıyormuş galiba.Ama onla uğraşacağım kendi istifa edip defolup gidecek ilk günden rezil etti beni.Ama hakkımı savunduğum iyi oldu sessiz diye üstüme binmesinler

ayy ne gıcık kapıcı yahu insanı zor durumda bırakmak ne kendi işten atılsındiye. Bizim yük asansörü var binada tabi biz taşınırken benim L koltuğun bir parçasını asansöre sığdıramadılar boy olarak uzunmuş koltuğum. Nakliyedeki genç birisi o koltuğu yüklenip 18. Kata çıkardı ya hala unutmadım. 😬

herkesin sınavı farklı seninde eski esden sikıntın olmuş sükür ki ailen yanında işin elinde kendini gelistirmissin onlar üzülsun niye olmadı diye sen yuvani kurtarmak için çaba sarfettin kıymet bilmeyen sultan olsa ne fayda😑😑

Öyle canım ben adım attım kendi istemedi.
O yüzden vicdanım rahat kendi düşen ağlamaz
Evet çok şükür ailem yanımda rabbim eksikliklerini göstermesin uzun ömürler nasip etsin inşallah

ayy ne gıcık kapıcı yahu insanı zor durumda bırakmak ne kendi işten atılsındiye. Bizim yük asansörü var binada tabi biz taşınırken benim L koltuğun bir parçasını asansöre sığdıramadılar boy olarak uzunmuş koltuğum. Nakliyedeki genç birisi o koltuğu yüklenip 18. Kata çıkardı ya hala unutmadım. 😬

Eski binamda vardı yük asansörü burda yok aslında olması lazımmış belediyeye şikayet etsen ceza geliyormuş kuzen anlattı.Şimdi diyelim birisi buzdolabını değiştirdi getiren kişiye asansörü kullanma 8 kat merdivenden mi çıkart dicekler saçmalık kimse o kadar kat çıkarmaz

YOk cnm calısmıyor
Ya hep öyle kıs basladı faturalar ucyor🤦🏻‍♀️
Allah yardımcımız olsun🤷🏻‍♀️🙏🏻

hayırlı olsun maaşın canım. Güle güle harca. Faturalar uçmuş ya. Elektrik 80-90 gelirken bu ay 130 gelmiş. Zam dedikleri bu olsa gerek.ısınmadan değildir bizim.çünkü ısınma sistemi sitenin merkezi pay ölçer

hayırlı olsun maaşın canım. Güle güle harca. Faturalar uçmuş ya. Elektrik 80-90 gelirken bu ay 130 gelmiş. Zam dedikleri bu olsa gerek.ısınmadan değildir bizim.çünkü ısınma sistemi sitenin merkezi pay ölçer

Canım sizde de belli derece limiti var mı?
Örneğin çıktığım sitede pay ölçer vardı yaksan da yakmasan da 15 derece parasını ödemek zorundaydın.15 derece kaça denk gelirse 200 mü 300 mü neyse artık.Fazlasını yakınca da üstüne ekliyordu

Bana ne gelcek acaba

dogalgaz gelmis oglum posta kutusunda gormus esime soylim anahtar var onda alsin gelirken.
Firini cok actim o da gelir epey.
Dogalgaz en merak ettigim yani henuz tam yakmadik da nekadar gelecek burda merak ediyorum
Gecen sene isinamadigim eve 450 öduyordum icime oturuyordu.
Gerci burada gelse oturmaz en azindan isindik deriz.
Ama merkezi falan kendin ayarliyorsun ayarini merak ediyorum

binanın yalıtımı iyiyse düşük gelir. 450 😳 ne yahu. Çokmuş. Biz geçen kış en çok 100 tl ödedik. Üstelik kısa kollu tişörtle oturduk evde. Aidat 360 ama olsun ya. Sen 450 diyorsun bir de battaniyeyle diyorsun. Merkezi termostatlu ise ısınınca kendi kapanıyor. Petekleri istediğimiz gibi açıyoruz.Sizin de sistem öyleyse yakmadığına pişman olabilirsin. Çünkü ben çalıştığım yıl sadece akşamları açıyorduk.geçen yıl hep açıktı aynı ödedik.

binanın yalıtımı iyiyse düşük gelir. 450 😳 ne yahu. Çokmuş. Biz geçen kış en çok 100 tl ödedik. Üstelik kısa kollu tişörtle oturduk evde. Aidat 360 ama olsun ya. Sen 450 diyorsun bir de battaniyeyle diyorsun. Merkezi termostatlu ise ısınınca kendi kapanıyor. Petekleri istediğimiz gibi açıyoruz.Sizin de sistem öyleyse yakmadığına pişman olabilirsin. Çünkü ben çalıştığım yıl sadece akşamları açıyorduk.geçen yıl hep açıktı aynı ödedik.

Çok ucuzmuş 100 mü süpermiş

Karsi dairedeki kadinin evinde 3 cocuk var.
2 si hemen hemen oglumla yasit digeri 2 yaslarinda.
Kucuk asiri agliyo sabah aksam koridor inliyo kinamimde.
Ay kadin demin cocuklardan birine bir bagriyo carliyo gerizekalimisin gerizekalimisin diye.
Aiy böyle anne olmak, böyle cocuk yetistirmek😡
psikolojisi el vermeyen keske cok cocuk yapmasa.

Hic tanimiyorum merhabalasmadik falan ama sesleri cok geliyor.
bir kapi ortuyorlar bizim kapi inliyor.
Kiracimi acaba bilmiyorum.

keşke ya bu sözü ben de çok söylerim. Çok da kızıyorum o kadar kaldıramayacaksın 3 çocuk neyine yahuuu.

Anlamadım cnm kimsenin bişeyine karışmam karışmayız bu tarz insanları mı çekiyorum ne.Bu benim aldığım daire binanın örnek dairesi imiş binanın en güzel dairesi konum olarak üstün altı caddeyi görüyor ön cephe.Bu binadan bu daireyi almak isteyen çok kişi çıkmış.Ben kapora verdim emlakçıyı çok arayıp bunaltmışlar bize sat bize sat diye.Adam da ben sattım kaporayı aldım demiş hala ısrar etmişler Emlakçı anlattı.Acaba kendileri alamadılar ben aldım diye içten içe bir kıskançlık mı yapıyorlar anlamadım.Hepsini daha yeni görüyorum hayatımda onlar da beni yeni görüyor.
275000 ₺ aldım Emlakçı soran olursa 320 deyin dedi.
İlk aldığımız da kadının biri sormuş binadan anneme 275 demiş niye ucuz karşı binaların değeri 300-400 bizim evlerimizin değeri düşüyor diye bağırmış manyak mı ne ya.Boş ev aldım içine de 50000 harcadım 325000₺ felan geldi bom boş ev aldım sonuçta.Bura çok sorunlu bakalım daha neler göreceğim

tabiki içine harcadığını da katıp evin fiyatını söyle. Hiç de evin değeri düşük değil bence.boş evle dolu evi ayırt edemiyor galiba😂

olsun daha önünde çok yol var. Sabır biraz

Canım sizde de belli derece limiti var mı?
Örneğin çıktığım sitede pay ölçer vardı yaksan da yakmasan da 15 derece parasını ödemek zorundaydın.15 derece kaça denk gelirse 200 mü 300 mü neyse artık.Fazlasını yakınca da üstüne ekliyordu

evet bir ödeme var ama ortak alan ücreti diye geçiyor 20-30 civarı geliyor. Yaz kış ödüyoruz. 200-300 müü😳

evet bir ödeme var ama ortak alan ücreti diye geçiyor 20-30 civarı geliyor. Yaz kış ödüyoruz. 200-300 müü😳

15 derece kuralı kışa girerken yapılıyor amaç ısı seviyesini korumak yakmayı özendirmek sonuçta yakmasan da o parayı ödeyeceğin için mecbur yakıyorsun rahmetli bakıyordu sayaca daha çok var dereceye gelmemiş açalım diyordu.Ya da bakıyordu 15. Dereceyi geçmek üzereyiz az yakalım diye ayarlıyordu.
Yazın bu derece olayı olmadığından petekler de çalışmadığından sadece kullandığın sucak suyu ödüyordun

Bu ayın parasını ben ödeyeceğim her ayın 2 sinden sine fiyat çıkıyor ben 25. Nde çıktım 7 gün daha var inşallah kiracı tutmaz hemen tutar da yakarsa bol bol ben vermek zorunda kalırım.Gerçi sayacın fotosunu çektim benim bıraktığım derece belli üstü gelirse yeni kiracı vermeli de kim uğraşcak inşallah 1 hafta daha kimse tutmaz 😂😂

Back
X