• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

15 derece kuralı kışa girerken yapılıyor amaç ısı seviyesini korumak yakmayı özendirmek sonuçta yakmasan da o parayı ödeyeceğin için mecbur yakıyorsun rahmetli bakıyordu sayaca daha çok var dereceye gelmemiş açalım diyordu.Ya da bakıyordu 15. Dereceyi geçmek üzereyiz az yakalım diye ayarlıyordu.
Yazın bu derece olayı olmadığından petekler de çalışmadığından sadece kullandığın sucak suyu ödüyordun

bizde de enerji avansı var ısınmaya başlatkem iki taksit 105 er tl ödüyoruz.ısınma kapandığında parayı iade ediyorlar.bizim soğuk su da sitenin tabi birkaç blokta iskiye bağlanmış.bizimki daha bağlanmadı.Sıcak soğuk su toplam 100 tl geliyor. Tabi sıksık makina çalıştırıyorum.hergün minnoş en az iki kat kıyafet değiştiriyor.bulaşık makinamda hergün çalışıyor elde pek bişi yıkamam😐

Bu ayın parasını ben ödeyeceğim her ayın 2 sinden sine fiyat çıkıyor ben 25. Nde çıktım 7 gün daha var inşallah kiracı tutmaz hemen tutar da yakarsa bol bol ben vermek zorunda kalırım.Gerçi sayacın fotosunu çektim benim bıraktığım derece belli üstü gelirse yeni kiracı vermeli de kim uğraşcak inşallah 1 hafta daha kimse tutmaz 😂😂

yaaaa bizim burada kalan borçları ödemeden asla çıkış için izin verilmiyor.Nakliye arabasını hiçbir kapıdan çıkartmıyorlar. Ondan dolayı gelen kişi kullanacak önceki kişi ödeyecek sıkıntısı yok.ayy gece gece uykum kaçtı habire yazdım😅

ayy ne gıcık kapıcı yahu insanı zor durumda bırakmak ne kendi işten atılsındiye. Bizim yük asansörü var binada tabi biz taşınırken benim L koltuğun bir parçasını asansöre sığdıramadılar boy olarak uzunmuş koltuğum. Nakliyedeki genç birisi o koltuğu yüklenip 18. Kata çıkardı ya hala unutmadım. 😬
Benim koltuklarimda sigmadi sadece 2 kanepe 10.kata cikardilar.

60 tl kadr trendyolda harcadım
Bide salaklık yaptım
2li yumusatıcı 20 tl yumos sepete attım sabah alırım dedim🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Tabiki tükenmis
Sanki beni beklicek orda🤣
Market ürünlerinde gğzel indirimler var
Bende 29tl aldim 2 yumosu ama tukenmis aninda.
Aldiklarimin hepsi tukenmis.
Kollari payetli bi sweat vardi o sepetindeydi o da bitmis alamadim

binanın yalıtımı iyiyse düşük gelir. 450 😳 ne yahu. Çokmuş. Biz geçen kış en çok 100 tl ödedik. Üstelik kısa kollu tişörtle oturduk evde. Aidat 360 ama olsun ya. Sen 450 diyorsun bir de battaniyeyle diyorsun. Merkezi termostatlu ise ısınınca kendi kapanıyor. Petekleri istediğimiz gibi açıyoruz.Sizin de sistem öyleyse yakmadığına pişman olabilirsin. Çünkü ben çalıştığım yıl sadece akşamları açıyorduk.geçen yıl hep açıktı aynı ödedik.
Bi de battaniyeyle oturuyorduk dusun.
Yalitim hic bisi yoktu icte n koydurmustum sozde ama zerre fayda etmedi
Burasi yeni ama en ust kattayiz bakalim

Esim onceden int. alisverise cok karsiydi.
Iste limitim yuksek benim, olmaz, inanma vs.
Sonra n.11, trendyol, hepsiburada gibi iadeli sitelerden aldikca bir de uyguna aldikca simdi diyorki sen netten halledersin😂
Ne lazim desem sen hallediyosun uyguna diyo.

Sabah cocuga bot lazim olmuyo dedim netten al diyo🤣
la dedim kaliplari degisiyo denemesi lazim geri yollariz diyor.

Ama masada, avizelerde, halida falan baya kâr ettik.
Masayi kendi gozuyle gordu duydu adam 1.100 dedi.
585tl netten sorunsuz aldik.
Benim adam sok.

Inanmiyordu ya hani artik esyayida al diyor netten.

Bana dun diyo aktara gitmissin almissin yagini yooo netten aldim dedim.
Adam artik güvendi baya.

Merinosun halisi 1.500tl magzada
nette 990tl.
Onu alcaz galiba

Bugun gelecek kargolari guvenlige soylicem alsinlar.
oglen bankaya gidicem kartim gelmisse alim.
Ordan lcw ugricam pant. fiyatlarina bakim düsen var mi.
Sonra arkadasima gecicem az takilirim kizini severim.
Sonra oglanla buluscaz mc. de bisiler yeriz epeydir gidelim diyordu gönlü olsun bağalım.
Eşime göre sadece sarma var.
Gelince bi sulu yemek yaparim artik.

Insan mutfagini sevince yemek yapmak bile zor gelmiyormus ya.
2 cesit yapcam diye nasil usenirdim.
Simdi cesit cesit yapasim geliyor yapiyorum.
Vallahi evi sevmek mutfak falan bir kadin icin enerji icin acayip onemliymis.

evet ya o aklimda da erken sanki daha 🙄
Süresiz ürün ya bisey olmaz
Valla ilk aylar pamuk kullandım alkolsüz gül suyu
Ama yetisemedim
Annemden gelince hersey bana kaldı döndüm ıslak mendile🙈
Sıkılastırılmıs pamuk da al llelli,cok is görüyor
Mühendisinoglunu takip ediyorm igda
Unibaby eski sürüm ıslak mendil temiz icerikli
Yeni seride iceriğini bozmuslar.
Ordan en az icerikli olanları takip etmeye calısıyorm🤷🏻‍♀️

yaaaa bizim burada kalan borçları ödemeden asla çıkış için izin verilmiyor.Nakliye arabasını hiçbir kapıdan çıkartmıyorlar. Ondan dolayı gelen kişi kullanacak önceki kişi ödeyecek sıkıntısı yok.ayy gece gece uykum kaçtı habire yazdım😅
Bizimkini gelip ayın 2 sinde faturalandırıyorlar
Ekim ısıtma bedeli kasımda geliyor onu ödedim
Kasımınki aralığın 2 sinde gelecek onu da o gün öderim
Ben düzgün ödeme yaparım o yüzden sıkıntı olmaz
Şu an ne ödeyeceğim belli olmadığından ödeyemiyorum 😂

tr_lelli tr_lelli Canım daha once tebrık etmısmıydım hatırlamıyorum. Hamılelıgını buradan bır kac kere takıp ettıgımde okudum, masallah Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah. Evde tasıdınız manzaranızı gormustum bır resımde, bayıldım cok guzel gozukuyor. Oglunun haberı var mı kardesten? Sanırım cınsıyetıde kızdı.Masallah masallahh

Anlamadım cnm kimsenin bişeyine karışmam karışmayız bu tarz insanları mı çekiyorum ne.Bu benim aldığım daire binanın örnek dairesi imiş binanın en güzel dairesi konum olarak üstün altı caddeyi görüyor ön cephe.Bu binadan bu daireyi almak isteyen çok kişi çıkmış.Ben kapora verdim emlakçıyı çok arayıp bunaltmışlar bize sat bize sat diye.Adam da ben sattım kaporayı aldım demiş hala ısrar etmişler Emlakçı anlattı.Acaba kendileri alamadılar ben aldım diye içten içe bir kıskançlık mı yapıyorlar anlamadım.Hepsini daha yeni görüyorum hayatımda onlar da beni yeni görüyor.
275000 ₺ aldım Emlakçı soran olursa 320 deyin dedi.
İlk aldığımız da kadının biri sormuş binadan anneme 275 demiş niye ucuz karşı binaların değeri 300-400 bizim evlerimizin değeri düşüyor diye bağırmış manyak mı ne ya.Boş ev aldım içine de 50000 harcadım 325000₺ felan geldi bom boş ev aldım sonuçta.Bura çok sorunlu bakalım daha neler göreceğim
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

binanın yalıtımı iyiyse düşük gelir. 450 😳 ne yahu. Çokmuş. Biz geçen kış en çok 100 tl ödedik. Üstelik kısa kollu tişörtle oturduk evde. Aidat 360 ama olsun ya. Sen 450 diyorsun bir de battaniyeyle diyorsun. Merkezi termostatlu ise ısınınca kendi kapanıyor. Petekleri istediğimiz gibi açıyoruz.Sizin de sistem öyleyse yakmadığına pişman olabilirsin. Çünkü ben çalıştığım yıl sadece akşamları açıyorduk.geçen yıl hep açıktı aynı ödedik.
100 lira cok az canım ya imkansız hatta 😲😲

Amin teşekkür ederim 😊
Beren hayırlı olsn güle güle oturunn💕🙏🏻
Benim 2 kat asagımda insaat var,bütün molozlar vs asansörle tasıdılar.
Esime dedim o asansörü söyle temizlesinler
Bosver deme bisey dedi
Gecen hafta geldiler ,sizden balkona sarkabilir miyiz kapatmak icin dediler.
Yanlarında yönetici de var.
Esim olur dedi
2-3 saat camlar acık,cocukla ytak odasında takıldık.
İsleri bitti baktm gidiyolar,esimde ses etmiyo
O asansörü temizliceksiniz dimi dedim adamlara.
Abla iste zaten kirliydi falan ayna diyolar bana.
Dedim ben anlamam o asansörü temizliceksiniz.
Ortak alanlarda her iki tarafta karsı tarafı düsünmeli diyecegim.
Komsularına kızma.
Asansör bozulunca kimse para katmak istemior🤦🏻‍♀️
10 daireyiz,3-4 kisi aidat ödüyoruz inan.
İnsan tabi ozman kullanma demek istiyor.
Seni dha tanımıyorlar.Bende esya tasınmasına karsıyım acıkcası asansörle.
Bide kapıcıya köpek baglayın bunun yerine demen olmamıs bacım😔
Seni doldurusa getirmisler bellliki.

Back
X