Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bi bot almistim sonra baska bot gorunce onu daha cok begenmistim almistim digerini iade etcektim.
Esim dedi sen ugrasma git gel ben hallederim.
Arabada biraktim 129tl idi.
Gitmis kendine bot almis uzerine para eklemis.
Yeminle benden cok ayakkabisi var.
bu 4.bot oldu.
Ne geregi var dedim sanki ayaklarin yagmur kar goruyor.
arabaya biniyo ofise giriyor ofisten fabrikaya ugruyo ordan eve.
Burda direk otoparka iniyo yagmur bile gormuyo
Bu adamda da ayakkabi meragi basladi.
Surekli eletiyorum.
Bileydim ben iade ederdim.

Suan taba cizme
Hamis pant.
hamis bluzu lazim bana.

gecen lcw aldigim esofmani yanlis almisim bir suru deneyince S bedeni atmisim cantaya
Oderkende dikkat etmedim.
Dun giyim dedim lönk oturdu nefes alamadim.
Baktim S.
O degiscek.
40tl puan birikmis onunlada hamis pant. alirim.
2020 de yaniyo puanlar diye biliyorum harcamazsak

Kızım kelimesi de pek yakıştı :)

doğalgaz 270 gelmiş. fena değil. Kaçında yakmaya başladık hatırlamıyorum ama 350 gelir diye bekliyordum
Akşam yemeğine karar verdim. biraz mantı yaparım, yarım paketten az makarna vardı onu da yaparım. yanına salata ayran. akşama kadar fikrim değişmez ise tabi:))

Bizim de 260 gelmiş ben de baya şaşırdım her yer açık çünkü bir oda hariç, kolay gelsin afiyet olsun şimdiden
doğalgaza sevinince seninkini de görünce bende yazmak istedim

Bizim de 260 gelmiş ben de baya şaşırdım her yer açık çünkü bir oda hariç, kolay gelsin afiyet olsun şimdiden
doğalgaza sevinince seninkini de görünce bende yazmak istedim
benimde bütün odalar açık. iki tane kullanmadığım oda bile açık.

Spagetti ve menemeni yaptim.
et cozulsun musakkami da yapicim.
Mercimek corbasida yapim az soguklarda sicak sicak guzel gidiyor.

Ev temiz ama bir supurge gezdircem yine sanirim.
su eve cekirdek cips girmicek diye tembihliyorum gizli sokup ben uyuyunca yiyorlar.
Her yerden cekirdek topluyorum bezdum.
Bir de kusu saliyorlar o da kapdan cekirdek alip kaciriyo yerlere atiyo essek sipasi.

Mecbur evi hergun supuruyorum.

Oyyy hosgeldin bacımmm

Pttye cıktım kücük mah.arası kalabalık olmaz diye
30 kisi var önümde para yokmus pttde
Beklemedim yarın cekerim
Migrosta 30 tl harcadım
38 tlde a101 de
Unibaby ıslak mendil 4lü 13 tldi a101 de.
Ama tarihleri eski sürümse alın,yeni sürümde iceriği degistirilmisKatkı eklenmis.

Hero baby mama alıyodu kadınlar 19.90 400 gr.
İyimis valla biz aptamile 900 gr outletten alıyorz 120 tl veriyorus

Evden çıkmamak çok güzel dünkü soguktan sonra bugünkü hava mis gibi. Dün evin içinde gündüz lamba yaktım nasıl karanlık oldu dışarısı yagmur fırtına karışık yagdı. Bugün çivi gibi kesen bir soguk var ama hava tertemiz Rabbim her ne yaşatıyorsan mutlaka bir güzellik de katıyorsun diyorum. Evden eşimi ve çocuklarımı yolcu ettikten sonra başlıyorum toparlanmaya hergünde mutlaka birşeyler çıkıyor. Akşam yemegine domates suyuna şehriye çorbası ve karnıbahar köftesi yapıcam yanına birşeyler daha ekleme yapmam gerek. Bir kilo kıyma almış eşim sabah onu yogurdum. Köfteleri saklama kabına koydum birde sulu köftelik yaptım elimde yuvarladım sonrada az yagda tavada hafifçe döndürdüm onuda saklama kalıbına alıp hop dondurucuya mutfak topla yerleri sil. Yıkananı yerine yerleştir belim ağrımış. Baktım galete unum bir köftelik var yok markete de çıkmam gerek üstümü değiştirip çıktım ayaz vuruyor ama altımda termal tayt üstümde termal içlik var hiç üşümedim önce markete gittim 32 tl ordan toptancıya 27 tl oraya ordan fırına 3 tane ev ekmeği aldım. Eve geldim aldıklarımı yerleştirdim. Ekmekleri küçük doğradım tepsiye yerleştirdim akşama fırını çalıştırır yarında robottan geçiririm. Şimdi sizleri okuyorum ve kahve içiyorum.

2020 yılı birikimi için kendi adıma açtıgım altın hesabını daha aktif hale getirmek, her ay bir gramda olsa almak. Dolar ve Euroda istiyorum. Arabamızı değiştirecegiz ama zulamdan asla bir kuruş bile vermem çünkü zor birikiyor. Aldığım kıyafetlerinde hepsini giymek istiyorum. Eve gereksiz bir çöp bile almak istemiyorum gereksiz gördüğüm ne varsa evden çıkarmak istiyorum. Hayatımda zaten olması gerekenler var öncelik ailem-annem babam eşim ve benim ortak görüşmek istediklerimiz çünkü çıkar dostlukları ikimizde istemiyoruz. Her sene en az bir kültür turu istiyoruz. Buda güzel birikim bizim için, yazlık oldugu için tatile çıkarmıyız bilmiyorum.

arkadasim sana ugricam musaitsen dedi.
Iyiki toplu duruyomus ev valla.
Boyle anlarda panik oluyorum.
Kostur kosturda yapamiyorum.
evde kurabiye vardi.
Buzlukdan börek cikardim
Cayida demledim evide burdan gorunuyor camdan bakiyorum o tabi buranin manzarasini henuz bilmiyo dicem bak nereye gidiyosun geliyosun takibimdesin
Mobese ben

Tahsil etsem indirimli tahsil olacaktı ama yanlış olurdu sigorta bakmamış hala personel eşimi değil mi ben iptal ettirdim ben yoksam indirim de yok yani
Utanmadan bir de arıyor ne diyeyim. Gece yazacaktım da bir türlü yazamadım sayfada sorun vardı sanırım. İçimde kaldı yazdım ohh

benim de devam etmem lazım. Yıllar oldu. Yok çocuk olsun diye düşündük bıraktım yok tedaviydi 3 yıl bıraktım. Öylece kaldı şimdi de çocuk var bakalım ne zaman yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…