Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bi bot almistim sonra baska bot gorunce onu daha cok begenmistim almistim digerini iade etcektim.
Esim dedi sen ugrasma git gel ben hallederim.
Arabada biraktim 129tl idi.
Gitmis kendine bot almis uzerine para eklemis.
Yeminle benden cok ayakkabisi var.
bu 4.bot oldu.
Ne geregi var dedim sanki ayaklarin yagmur kar goruyor.
arabaya biniyo ofise giriyor ofisten fabrikaya ugruyo ordan eve.
Burda direk otoparka iniyo yagmur bile gormuyo😂
Bu adamda da ayakkabi meragi basladi.
Surekli eletiyorum.
Bileydim ben iade ederdim.

Suan taba cizme
Hamis pant.
hamis bluzu lazim bana.

gecen lcw aldigim esofmani yanlis almisim bir suru deneyince S bedeni atmisim cantaya
Oderkende dikkat etmedim.
Dun giyim dedim lönk oturdu nefes alamadim.
Baktim S.
O degiscek.
40tl puan birikmis onunlada hamis pant. alirim.
2020 de yaniyo puanlar diye biliyorum harcamazsak

zelalke zelalke 2020 icin birikim ya da tasarruf/ odeme planlarini alalim ele bakalim.

Cok sukur kredi vs buyuk borcumuz yok
ufak tefek karta taksitlerimiz var onlarda 3 aya biter Allahin izniyle.
Onceligimiz onlari sifirlamak.
Daha sonra kenardaki birikime asla! dokunmamak.
Arabayi degisme planimiz vardi onu 2021 e erteledik.
Hem evi muteahhide verdigimizden hemde baby dogumu vesilesiyle.
Hic sıkısmayalim dedik.
Bu yaz tatile gitmeyecegiz(ya da gidemeyecegiz desek daha iyi) bu cebimize + olacak.
Köye falanda gidemem.

Benim amacim 1 bilezik yapmak.
Ve kizim icin actigim hesabi 5bin tl yapmak.
suan 800tl var.

2020 icin buyuk hayaller kuramiyorum cunku önumu goremiyorum.
Masraflari kestiremiyorum.
ama bilezik ve para totalde 10bin tl civari eder.
Allah bereketini versin yokdan iyidir der teselli bulurum.
Beni ihya eder
Kızım kelimesi de pek yakıştı :)

doğalgaz 270 gelmiş. fena değil. Kaçında yakmaya başladık hatırlamıyorum ama 350 gelir diye bekliyordum
Akşam yemeğine karar verdim. biraz mantı yaparım, yarım paketten az makarna vardı onu da yaparım. yanına salata ayran. akşama kadar fikrim değişmez ise tabi:))

doğalgaz 270 gelmiş. fena değil. Kaçında yakmaya başladık hatırlamıyorum ama 350 gelir diye bekliyordum
Akşam yemeğine karar verdim. biraz mantı yaparım, yarım paketten az makarna vardı onu da yaparım. yanına salata ayran. akşama kadar fikrim değişmez ise tabi:))
Bizim de 260 gelmiş ben de baya şaşırdım her yer açık çünkü bir oda hariç, kolay gelsin afiyet olsun şimdiden
😀doğalgaza sevinince seninkini de görünce bende yazmak istedim

Bizim de 260 gelmiş ben de baya şaşırdım her yer açık çünkü bir oda hariç, kolay gelsin afiyet olsun şimdiden
😀doğalgaza sevinince seninkini de görünce bende yazmak istedim
benimde bütün odalar açık. iki tane kullanmadığım oda bile açık.

Spagetti ve menemeni yaptim.
et cozulsun musakkami da yapicim.
Mercimek corbasida yapim az soguklarda sicak sicak guzel gidiyor.

Ev temiz ama bir supurge gezdircem yine sanirim.
su eve cekirdek cips girmicek diye tembihliyorum gizli sokup ben uyuyunca yiyorlar.
Her yerden cekirdek topluyorum bezdum.
Bir de kusu saliyorlar o da kapdan cekirdek alip kaciriyo yerlere atiyo essek sipasi.

Mecbur evi hergun supuruyorum.

Selammm..
Yettim gari.
Özledim topigi beğ.
Dun 30cupcake 30 elmali kurabiye yaptim.
Eve yemek yaptim evi topladim bittim.
Aksam bi ablanin dunurleri gelecekti ona hazirlik yaptik.

Bende gidecektim ama esimbey kalabalik hasta falan olursun birisi griptir gitme dedi.
Adam camfanusa koycak beni korkayrum.
Gerci hakli 30 kisi falan olacakmis darlanirdim ablayada bi bahane buldum aksam mamalari biraktik hayirli olsun dedik kapidan esimle.

Dun yine tabiki elti kizi msj atti.
Cinsiyet soruyo 😝😖 yeminle kuscam.
Sanki sabah aksam doktora gidiyorum ben.
20sinde gidicem dedim yirmi/ 20/ 20.12.2019 yirmionikiikibinondokuz😂😂
Allahim yarabbim ona ne dertse.
Yeminle ondan baska kimse sormuyo.
Herkes saglikli olsunda diyor.
Bi de bugun izne ayriliyormus onun müjde(!)sini veriyor bana😒

Yok yalanci sancilari varmis yok dr gun vercekmis sanki sordum.
merakda etmiyorum.

Esime aksam dedim ki bak izne ayriliyormus bana soyluyor zirt pirt gelmeye devam ederse kavga cikarcam bil, istersen yengene soyle ya da annene dedim.
Babannesi tek oturuyo gitsin onunla otursun
Gelmesin dedim.
Dogursada oturur belki evinde diyo o da.

Bi zahmet dedim biri su kiza anlatsin burasi benim evim orasi onun evi dedim..

Artik saka maka aralik bitince benimde 4 ayim kaliyor.
mayis basi dogurcam die dusunuyorum cunku sezeryan olcak benim.

yere comelince kalkasim gelmiyo 😁
oturuyorum bi sure artik cunku surekli hareket halindeyim zaten yika,as,topla, ayri yemek yap erbaslara falan.

Misal bugun yemegim yok.
musakka pilav yapcam.
Oglum mirin kirin etcek.
Ona menemen makarna yapcam.
Dun kofte patates kizarttim.

Mutfaga girdim mi cikmam en az 2 saat buluyo cunku ocagi sil, aspiratoru sil bulasiklari topla tezgah temizle.
Dun hele hamurada bulasinca bayilcam sandim.

Bende durumlar böyle hatunlar.
Erbaslari yolladim
sabah tost yaptim burnuma sobanin uzerinde ekmek kizartmasi kokusu geldi resmen surcen uzerine yag misss.

Odalari toplayip havalandirdim.
Camasir asilcak.
Yemek yapilcak sonra dinlencem.
Oyyy hosgeldin bacımmm

Pttye cıktım kücük mah.arası kalabalık olmaz diye
30 kisi var önümde para yokmus pttde🤦🏻‍♀️
Beklemedim yarın cekerim
Migrosta 30 tl harcadım
38 tlde a101 de
Unibaby ıslak mendil 4lü 13 tldi a101 de.
Ama tarihleri eski sürümse alın,yeni sürümde iceriği degistirilmis😏Katkı eklenmis.

Hero baby mama alıyodu kadınlar 19.90 400 gr.
İyimis valla biz aptamile 900 gr outletten alıyorz 120 tl veriyorus🤦🏻‍♀️

Evden çıkmamak çok güzel dünkü soguktan sonra bugünkü hava mis gibi. Dün evin içinde gündüz lamba yaktım nasıl karanlık oldu dışarısı yagmur fırtına karışık yagdı. Bugün çivi gibi kesen bir soguk var ama hava tertemiz Rabbim her ne yaşatıyorsan mutlaka bir güzellik de katıyorsun diyorum. Evden eşimi ve çocuklarımı yolcu ettikten sonra başlıyorum toparlanmaya hergünde mutlaka birşeyler çıkıyor. Akşam yemegine domates suyuna şehriye çorbası ve karnıbahar köftesi yapıcam yanına birşeyler daha ekleme yapmam gerek. Bir kilo kıyma almış eşim sabah onu yogurdum. Köfteleri saklama kabına koydum birde sulu köftelik yaptım elimde yuvarladım sonrada az yagda tavada hafifçe döndürdüm onuda saklama kalıbına alıp hop dondurucuya mutfak topla yerleri sil. Yıkananı yerine yerleştir belim ağrımış. Baktım galete unum bir köftelik var yok markete de çıkmam gerek üstümü değiştirip çıktım ayaz vuruyor ama altımda termal tayt üstümde termal içlik var hiç üşümedim önce markete gittim 32 tl ordan toptancıya 27 tl oraya ordan fırına 3 tane ev ekmeği aldım. Eve geldim aldıklarımı yerleştirdim. Ekmekleri küçük doğradım tepsiye yerleştirdim akşama fırını çalıştırır yarında robottan geçiririm. Şimdi sizleri okuyorum ve kahve içiyorum.

2020 yılı birikimi için kendi adıma açtıgım altın hesabını daha aktif hale getirmek, her ay bir gramda olsa almak. Dolar ve Euroda istiyorum. Arabamızı değiştirecegiz ama zulamdan asla bir kuruş bile vermem çünkü zor birikiyor. Aldığım kıyafetlerinde hepsini giymek istiyorum. Eve gereksiz bir çöp bile almak istemiyorum gereksiz gördüğüm ne varsa evden çıkarmak istiyorum. Hayatımda zaten olması gerekenler var öncelik ailem-annem babam eşim ve benim ortak görüşmek istediklerimiz çünkü çıkar dostlukları ikimizde istemiyoruz. Her sene en az bir kültür turu istiyoruz. Buda güzel birikim bizim için, yazlık oldugu için tatile çıkarmıyız bilmiyorum.

arkadasim sana ugricam musaitsen dedi.
Iyiki toplu duruyomus ev valla.
Boyle anlarda panik oluyorum.
Kostur kosturda yapamiyorum.
evde kurabiye vardi.
Buzlukdan börek cikardim
Cayida demledim evide burdan gorunuyor camdan bakiyorum o tabi buranin manzarasini henuz bilmiyo dicem bak nereye gidiyosun geliyosun takibimdesin😂
Mobese ben

Tahsil etsem indirimli tahsil olacaktı ama yanlış olurdu sigorta bakmamış hala personel eşimi değil mi ben iptal ettirdim ben yoksam indirim de yok yani 😂
Utanmadan bir de arıyor ne diyeyim. Gece yazacaktım da bir türlü yazamadım sayfada sorun vardı sanırım. İçimde kaldı yazdım ohh🤣

güzel bir fikir :)
ben ekim ilk haftası keratin bakımı yaptırım
bunca yıl neden yaptırmadım dedim
ipek gibi yumuşak bir saç ve her daim derli toplu düz duruyor
topuzdan kurtuldum :):)
çakıl taşı geizyordum
epilasyon konusunda bende tüm vücut yaptırım 6 yıl olcak daha bacak hiç aldırmadım yani
ama bikini tek tük kaldı
ona yapacak bir şey yok,
arada gidip aldıryorum :)
kesinlikle tavsiye ederim
benim bikinide toplam 15 adet vardır onlarıda ince olduğu için görmüyor yani

benim de devam etmem lazım. Yıllar oldu. Yok çocuk olsun diye düşündük bıraktım yok tedaviydi 3 yıl bıraktım. Öylece kaldı şimdi de çocuk var bakalım ne zaman yaptıracağım😂

Back
X