Küçük Düşün Büyük Olsun!

Calisan kadin hem de anne nasilda yemegini yetistiriyor ertesi gunede valla bravo.
Seni eltimin kizina örnek kisi olarak gosteresim var.

Yemek yapmiyo ya.
Ama yenge calisiyorum
Ama yenge aksam yorgun oluyorum.
Sanki tas tasiyo.
Oturdugu yerde ders anlatiyo.

yapasim yok usengecim demiyorda.
Hanımefendi, eltinizin gelinini bilmem ama, ben Bi öğretmen olarak okulda Bi saniye oturduğumu bilmem, wc ye gidemediğim, yemek öğünümü atlamak zorunda kaldığım için deli gibi migren ağrısı çektiğimi bilirim..
Üstelik ailesinin adam edemediği çocuklarla uğraşmak, 40 tanesiyle sürekli beraber olmak, inanın çıldırırsınız Bi gün bile tahammül edemezsiniz.
Neyse sözüm o ki öğretmen olmak sabır taşı olmaktır, başkasının çocuğunu koşulsuz sevmektir her terbiyesizliğine karşı bile, ama asla oturduğun yerden ders anlatmak değildir, biline, hele ki bu devirde..

Hanımefendi, eltinizin gelinini bilmem ama, ben Bi öğretmen olarak okulda Bi saniye oturduğumu bilmem, wc ye gidemediğim, yemek öğünümü atlamak zorunda kaldığım için deli gibi migren ağrısı çektiğimi bilirim..
Üstelik ailesinin adam edemediği çocuklarla uğraşmak, 40 tanesiyle sürekli beraber olmak, inanın çıldırırsınız Bi gün bile tahammül edemezsiniz.
Neyse sözüm o ki öğretmen olmak sabır taşı olmaktır, başkasının çocuğunu koşulsuz sevmektir her terbiyesizliğine karşı bile, ama asla oturduğun yerden ders anlatmak değildir, biline, hele ki bu devirde..
"ailesinin adam edemedigi" derken.
O oturdugu yerden anlatiyor sen gezerek anlatiyorsan bilemem ben.

Ki o okulda ogretmen diil bi gurup ogrenciye belediye kursunda ders veriyor yani totelde sanirim 2 sinifi var.
Bilip bilmeden atlamasaniz keske ya.
Sizinle munakasaya girmeyecegim.
Cunku bikkin ve bezmis mesleginizi icraa ettiginiz su yazinizdan gayet acik.
Ucretsiz izne cikin bence.

Birakinda atanamayan onca ogretmen sevkle atanmayi gorevini bekliyorken islerini yapsinlar.

Adam edilmemis olarak goruyorsa zaten bir ogretmen ogrencisini zaten soylencek soz yok

ayrica sizin okulunuzu ve adinizi net bilsem(ozelden yazin bekliyorum cesaretiniz varsa) ss alip seve seve bimere sikayet etmek isterim.
O velilere hakarettir bu!
suctur!
Velilerinizde ogrensin kim kimi adam ediyo

ayrica sizin okulunuzu ve adinizi net bilsem(ozelden yazin bekliyorum cesaretiniz varsa) ss alip seve seve bimere sikayet etmek isterim.
suctur!
Yazık ya, yazık zihniyetinize, artık gereksiz şikayetlere 3000 lira alınıyor haberiniz olsun bu arada, ayrıca okulumda çok sevilen Bi öğretmenim, sırtımdan ter aka aka kazanıyorum merak etmeyin, her sene fen lisesine öğrenci çıkarıyoruz ve bunu ailelerinden çok biz istiyoruz, tabi bunların yanında öğretmenine küfür eden, öğretmenini tehdit eden yani ailesinden gerekli terbiyeyi almamış olanlarla uğraşıyoruz ve sizin gibi bilinçsiz velilerle.. ben sadece öğretmenlerin ne şartlarda çalıştığını tüm meslektaşlarım adına sölemek istedim
Bu kadar saldırgan olmanız biraz hasetlik, elti kızınıza bu yüzden mi hasetleniyosunuz diye Bi düşünmesin geldi şimdi

suctur!
TERBİYESİZ, SEN KİMSİN Kİ KİMİ ADAM EDİYOSUN

Yazık ya, yazık zihniyetinize, artık gereksiz şikayetlere 3000 lira alınıyor haberiniz olsun bu arada, ayrıca okulumda çok sevilen Bi öğretmenim, sırtımdan ter aka aka kazanıyorum merak etmeyin, her sene fen lisesine öğrenci çıkarıyoruz ve bunu ailelerinden çok biz istiyoruz, tabi bunların yanında öğretmenine küfür eden, öğretmenini tehdit eden yani ailesinden gerekli terbiyeyi almamış olanlarla uğraşıyoruz ve sizin gibi bilinçsiz velilerle.. ben sadece öğretmenlerin ne şartlarda çalıştığını tüm meslektaşlarım adına sölemek istedim
Bu kadar saldırgan olmanız biraz hasetlik, elti kızınıza bu yüzden mi hasetleniyosunuz diye Bi düşünmesin geldi şimdi
😂
siz ozelden yazin gereklimi gereksiz mi meb karar versin.
biz cocuklarimizi adam edemiyoruz bakalim kim kimi adam ediyo bekliyorum sevilen ortmen

Ayrıca bu yaptığınızı bizim öğrenciler yapmıyo, çok komiksiniz ya, hiç beklemezdim

Sen kimsin ki sana adımı vercem, MEB de biliyo öğrencilerin vaziyetini, haber izlemiyosun herhalde, okul basan veligillerden olduğun belli

Ya lelli hanım saldıran sizsiniz Bi okur musunuz benim yazımı ve sizin yazdıklarınızı lütfen ya

Yusuf Yusuf mu, lelli hanım şikayet edince ne olacağını sanıyorsunuz ki, velilerin adam edemediği kelimesi suç unsuru değil merak etmeyin, üstelik üst seviye suçlar olmadığı sürece kadroluya pek bişi olmaz üzmeyin siz tatlı canınızı, yaptığınız gerçekten komik, kendinize gelin

Ya lelli hanım saldıran sizsiniz Bi okur musunuz benim yazımı ve sizin yazdıklarınızı lütfen ya
lelli honommm okormosonoz.
😂

vaktim yok eglenirdim daha yoksa

ay kizlar cocuklarinizi adam edin bakin ortmen animmm kiziyo cıs yapar
sizlemi ugrascak

Gerçekten terbiyesizsiniz, sizin adınıza çok üzücü
İyi forumlar diğer forum sahipleri

Haydaa
Ya moda oldu bu,cart diye gelip insanlara saldırmak💆🏻‍♀️
Cidden ne zevk alıyorsunuz sundan
Burda dertleesiyorz,cımbızla kelime secip polemik yaratmak niye?
Ben sigortacıyım,insanlar sigortacılara dolandırıcı gözüyle bakıyor cogu zman🤦🏻‍♀️
Alınıyor muyum?Asla.
İsini iyi yapanda var,suistimal edende.
Bukadr basit.
Valla sinir bozucu oldunuz artk.

Haydaa
Ya moda oldu bu,cart diye gelip insanlara saldırmak💆🏻‍♀️
Cidden ne zevk alıyorsunuz sundan
Burda dertleesiyorz,cımbızla kelime secip polemik yaratmak niye?
Ben sigortacıyım,insanlar sigortacılara dolandırıcı gözüyle bakıyor cogu zman🤦🏻‍♀️
Alınıyor muyum?Asla.
İsini iyi yapanda var,suistimal edende.
Bukadr basit.
Valla sinir bozucu oldunuz artk.
Daha öncede böyle bişi yapmıştı saçma yani yarası olan gocunur durduk yerde saçma sapan alınganlık yapılıyor
Kimse zorla mesleğini yaptırmıyor işine gelmiyorsa yapmazsın olur biter pisi pisine ban yedi

Daha öncede böyle bişi yapmıştı saçma yani yarası olan gocunur durduk yerde saçma sapan alınganlık yapılıyor
Kimse zorla mesleğini yaptırmıyor işine gelmiyorsa yapmazsın olur biter pisi pisine ban yedi
Evet ya hamile kadını strese sokuyorlar,vicdan da kalmamıs😔

Back
X