Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar selam
Bu ay ilk kez mutfak alışverişimizi aylık yapıcam. Sizce mantıklı mı. Bi işe yarıyor mu 😁 hamile olalı yemek yapmaya üşeniyorum ama kendime geldim artık mutfak yönetimini ele geçirmem lazım. Allahım napsam, aylık menü mü yapsam kızlar nasıl yönetilecek bu mutfak.

Kızlar selam
Bu ay ilk kez mutfak alışverişimizi aylık yapıcam. Sizce mantıklı mı. Bi işe yarıyor mu 😁 hamile olalı yemek yapmaya üşeniyorum ama kendime geldim artık mutfak yönetimini ele geçirmem lazım. Allahım napsam, aylık menü mü yapsam kızlar nasıl yönetilecek bu mutfak.

aylık almak yerine kampanyaları takip edip almak daha iyi oluyor aslında. Hazır bulmak içinde buzluğa koymak iyi geliyor bana. Zorda kaldığımda uğraşmıyorum

Kızlar selam
Kahvaltılık falan biz de aylık alıyorz
Sebze meyve mümkün olmuyor tabi
Et almadık daha kurbandan var,bide benim dogum kurbana denk geldi 2 ay annemde kalınca etlere dokunmadık😁
Saglıcakla kucagına al insallah cnm bebisi🙏🏻

Öglen kpder geldi arabayı istedi🤦🏻‍♀️
Etliye sütlüye karısmıyolar ama isleri düsünce iilk biz geliyoruz akıllarına💆🏻‍♀️
Yarın kardesime gitcem anahtar hala gelmedi🤦🏻‍♀️

Kızlar selam
Merhaba size tavsiyem
Menü oluşturup alış veriş ona göre yapılınca çok rahat oluyor
Günlük de ekmek almak yeterli oluyor

Merhaba size tavsiyem
Menü oluşturup alış veriş ona göre yapılınca çok rahat oluyor
Günlük de ekmek almak yeterli oluyor
Menü evet eve bereket getiriyor, dolapta mesela yüz yıldır duran yeşil mercimek var yazık günah onunla güzel erişteli bir yemek yapılabilir çorba gibi. Menü olunca evde ne var ne yok uzun süredir bekleyenler neler vs iyi oluyor, uyabilirsek tabi...

Kendime aksm icin balkabagı corbası yaptm
Annem tuzunu katmadan kıza da tattırsaydın dedi🤣
Bana bana bihtere🤣
Aklım cıkıyo yabancı bi cisim vercekler diye cocuga🙈
Ek gıdaya zor gecerim ben😔
Dr diyo kilo alımı iyi ama mamayı ayına göre az veriyorsınuz diyo 90 cc veriyorm normlde 150 olması lazım anne sütü de veriyorm diye az veriyorm.
Formül mama da bile ne kadr az katkı girerse o kadr iyi diye düsünüyorm kendimce.
Cok sükür anne sütü alıyor yoksa kafayı yermisim🙈
Bana pazardan alınan balkabagından ver diyor 😂
Ölürüm de vermem dedim🤣
Mamayı neden veriyordun canım?sütmü az geliyo?bebek kaç aylıktı?

Allah Allah cidden bu dan diye girip saldırmak nedir.Bende çok az yazıyorum,çoğunuz beni tanımazsınız bile.Ama sürekli okuyorum burayı hepinizi az çok tanıyorum.Topiği takip edenlerde burda sürekli yazan kişilerin yazarken ne demek istediğini anlar.Öğretmen kişinin gelip,o şekilde yazması,bir öğretmene yakışmayacak uslupla saldırması hoş olmamış.Kimse öğretmenler oturuyor,demiyor zaten.Tabiki zor bir meslek,kolay değil, ama çocuklarla uğraşacağını seçerken herkes biliyor.Olayı kişiselleştirip bu şekilde saldırıp,kışkırtması kötü olmuş.

Allah Allah cidden bu dan diye girip saldırmak nedir.Bende çok az yazıyorum,çoğunuz beni tanımazsınız bile.Ama sürekli okuyorum burayı hepinizi az çok tanıyorum.Topiği takip edenlerde burda sürekli yazan kişilerin yazarken ne demek istediğini anlar.Öğretmen kişinin gelip,o şekilde yazması,bir öğretmene yakışmayacak uslupla saldırması hoş olmamış.Kimse öğretmenler oturuyor,demiyor zaten.Tabiki zor bir meslek,kolay değil, ama çocuklarla uğraşacağını seçerken herkes biliyor.Olayı kişiselleştirip bu şekilde saldırıp,kışkırtması kötü olmuş.
Kesinlikle katılıyorum bu kadar şikayet edeceksen ne diye öğretmen olmuş ki ismi dahi geçmeyen bı konuda gelip üzerine alınıyor saçma yani zorsa da bile bile secmis işine gelmiyorsa mesleğini icra etmezsin olur biter

Menü evet eve bereket getiriyor, dolapta mesela yüz yıldır duran yeşil mercimek var yazık günah onunla güzel erişteli bir yemek yapılabilir çorba gibi. Menü olunca evde ne var ne yok uzun süredir bekleyenler neler vs iyi oluyor, uyabilirsek tabi...

yeni yaptım yoğurtlu erişteli yeşil mercimek çorbası. Salatasını yaparım arada. Bir de yemeğini yaparım salçalı. Ben de arasıra evdekileri tüketme moduna geçiyorum😆

günaydın kızlar.. havalar iyice soğumaya başladı..
dün güzel bi haber aldık.. kayınım atandı.
kendisi otobüs kaptanlığı okudu ön lisans.. Aile çalışma ve sosyal hizmetlere destek personel olarak atandı.
dün aradı haber verdi. En az onun kadar sevindim. Kpss çalıştığı yıl çok emek verdi, gözlerimle gördüğüm için sonuna kadar hakettiğini biliyorum.
Allah emek veren herkesin yardımcısı olsun.
Beni sevindiren bi konu da ben bu kayınıma borca 40 gr bilezik ve 1 tam altın vermiştim:) Atanınca veya sabit bi işe girince yavaş yavaş ödersin demiştim. her fırsatta yenge ilk işim sana olan borcumu yapmak diyor zaten.
Altınlarımı yapması beni çok rahatlatacak.. hayırlısıyla o biriktirene kadar ben de köşeye ne atarsam artık..

günaydın kızlar.. havalar iyice soğumaya başladı..
dün güzel bi haber aldık.. kayınım atandı.
kendisi otobüs kaptanlığı okudu ön lisans.. Aile çalışma ve sosyal hizmetlere destek personel olarak atandı.
dün aradı haber verdi. En az onun kadar sevindim. Kpss çalıştığı yıl çok emek verdi, gözlerimle gördüğüm için sonuna kadar hakettiğini biliyorum.
Allah emek veren herkesin yardımcısı olsun.
Beni sevindiren bi konu da ben bu kayınıma borca 40 gr bilezik ve 1 tam altın vermiştim:) Atanınca veya sabit bi işe girince yavaş yavaş ödersin demiştim. her fırsatta yenge ilk işim sana olan borcumu yapmak diyor zaten.
Altınlarımı yapması beni çok rahatlatacak.. hayırlısıyla o biriktirene kadar ben de köşeye ne atarsam artık..
Günaydın eşininde iptal olan memuriyeti vardı, nooldu hakkınızı alabildinizmi?

İşten eve geldim eşim kızı doyurmuş, müzik açmışlar hopluyorlar. Geldim ben de katıldım:)
Eşim öğleden sonrası arkadaşları ile sözleşmiş çıkmadan ikimiz evi temizledik. Kasaptan ilikli kemik getirmişti onu sabah işe gitmeden suya koymuştum onu bi kaç kere yıkayıp ocağa attım. Kızımın çorbaları için ilik suyu iyi olur.
Eşim çıktı şimdi kızım TV keyfi yapıyor.
Akşam eşimin ısrarına yenik düştüm ve dışardan pişirimciden yemek işini halledecekmiş.
Kayınım da yemeğe gelecek. Neyse en azından mutfak temiz kalır iyi tarafından bakmak lazım.
Bugün bi bebek örmek istiyorum, bakıcı ablaya hediye edefim. Diğer torunu için. Birine yapmıştım. Bu da kız torununa olsun, hem zaöan geçer :)

Back
X