- 21 Ağustos 2015
- 32.225
- 97.849
- 798
- 38
Yaa dimiirefakatci oluruz birbirimize olsundu
Bak komsu olaydik birimiz dinlenir birimiz zaten uykusuz ikisine bakardi
sütler falan ortaya süt kardeslik derken idare ederdik.
Buyurlerdi.
Napcan iste.
biz de her seyi ütülüyoruz canım benim oglusta 4.5 aylık cok sukur, bu arada elektrik bıze de 168 geldi dogalgazda elektrıkle calıstıgı ıcın o ne kadar artarsa elektrıkte artıyor malum cocuk var çook yakıyoruz bızde bakalım kaç gelecek beklemedeyiz yeterki hasta olmasın onlar öderiz1 yasına kadar en azından utulemek istiyorım ya.
Kardesimin kız 4.5 yasında hala ütülüyor
Hoşgeldin canım özledik sohbetiniKahvalti yapıldı bizde.
mutfagida toparladim.
odalari topicam.
Hava kapali bir pazar yapar gelirim ögleden sonra.
Evde pek is yok
Özledik lelliKahvalti yapıldı bizde.
mutfagida toparladim.
odalari topicam.
Hava kapali bir pazar yapar gelirim ögleden sonra.
Evde pek is yok
Ooops! uykusu kacanlarda bu gece.
Ya da aksam erken yatinca gece uykusunu almis uyananlarda bu gece de olabilir.
Disaridan okuyup sırf azcik ortalik karistirim diyenler orda kalın.
Gelmeyin burada size göre bisi yok anacım.
y.odamın tulude geldi cumartesi.
Vallahi hem uyguna hem de guzel bir dikim oldu.
icime sindi.
perdeleride netten diktircem bu gidisle.
Gidip gezmek falan gozumde buyuyo.
Baby haberini alan ariyo
Dayim, anneannem, yengem vallahi biri duymayagorsun aninda haber ucuyo
Hemen biz bisi duydukla basliyorlar cumleye bak dikkat et yat dinlenle cumle bitiyo falan.
Tüm gunum zaten isim yoksa cam önu berjere kurulan emekli teyzeler gibi geciyor.
Berjerime kurulup onume zulami alip gelen geceni izliyom.
Gozlugum yoksa bazisini secemiyom falan
Aksam esime aiyy Esra Erolda nooldu biliyomusun diye basliyorum resmen.
Allah askina izleme sunlari diyo
Baby olsada adam benden kurtulsa
Selam kızlar iyi pazarlar kahvalti ettik ortalik toplandı dün eşim oturdu evde oğlanı bi avm çocuk parkına götürdük fileye gittik et ketçap az mandalina az az ceri ve salatalik aldik ekmek icecek az kestane 140 tl ödedik valla bi poşet şey et pahalibulasik makinesi açtım avans alsın alınacaklar bulasik tableti 15 günlük kalmış deterjan sivi yag azaldi 
pazar var bugün gitmiycek meyve bi kac günlük var az az alıyorum marketten bide eşim bazen aksam yemiyor sebze doldurmayayim evi evde yersek bugün karnı yarik var pilav yaparim beyefendi dun aksam anneme gideriz fln ddi gece topladim etrafı çanta hazırladım simdide caydı deli etti beni ne zamandır gitmiyoruz değişiklik olur demiştim bende 1.5 saat suruyo yol gidiş geliş günlük gitmeyelim dio dün gitseydik o zmn gece içti bugun hali yok tabi valla delirtti sabah sabah carladim baya sindi çekildi bi kenaracanta fln hazirldim okadar iki dakkaya yerlestirirssin dio 
Hoşgeldin canım özledik sohbetini
Özledik lelli
hoşgeldinnn lelllimmm
Hosbuldum kizlar sizide topigide cok ozledim.Pazar demek ev demek. Lellim hoş geldin sefalar getirdin. Hepimize güzel bir pazar günü olsun. Dün pazara çıktık çok çok güzeldi fiyatlar da çok çok güzeldi. Ben pazara yalnız çıkıyordum eşim birlikte çıkalım hava soguk diye hemen kabul ettim. Arabayı park edecek yer bulmak çok zor oluyor onun için eşimle gitmiyordum sinirli bir yapısı var herşeye karışıyor park düzenine. pazar arabalarına, iki kadın pazar ortasında konuşuyorsa onlara kızıyor. Fiyatlar bir önce ki haftaya göre oldukça yüksekti. Eşim dedi pazar parasını biraz fazla ayıralım bana iyi oldu. Zula yapabilirim diye düşündüm. Peynir pazarda da 30-35 arası başlıyor, lor peyniri de 8 liradan başlıyor 14 liraya kadar gördüm. Balık inanın yaşadığım yerden 40-45 km sonrası deniz ve sardalye 25 hamsi 20 tl. Rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun.
Yaa evt hasta olmasında fatura ödenirbiz de her seyi ütülüyoruz canım benim oglusta 4.5 aylık cok sukur, bu arada elektrik bıze de 168 geldi dogalgazda elektrıkle calıstıgı ıcın o ne kadar artarsa elektrıkte artıyor malum cocuk var çook yakıyoruz bızde bakalım kaç gelecek beklemedeyiz yeterki hasta olmasın onlar öderiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?