Küçük Düşün Büyük Olsun!

refakatci oluruz birbirimize olsundu
Bak komsu olaydik birimiz dinlenir birimiz zaten uykusuz ikisine bakardi😂
sütler falan ortaya süt kardeslik derken idare ederdik.
Buyurlerdi.
Napcan iste.
Yaa dimii
Büyüyorlar ya
Benimkileer horluyor suan babalı kızlı🤦🏻‍♀️
Vala cok kücük olmasa dürtcem kızım uyuyamıyrom az sessiz uyu diye🤣

Arkadasimlada kirklarimiz birbirine kariscak 3 hafta var aramizda.
Insanin boyle 2li test, zibin falan konusacagi biri olmasi guzel oluyo valla.
O bana soruyo ben ona.

Esime bugun dedim ki hamis pant. bakmaya goturmezsen gobegimi salcam ortaya gezcem.
Adamin resmen avm fobisi var.
Yine atlatti beni.
Ben carlamadan dediklerim erteleniyo hep bir carlamam lazim galiba

1 yasına kadar en azından utulemek istiyorım ya.
Kardesimin kız 4.5 yasında hala ütülüyor🙈
biz de her seyi ütülüyoruz canım benim oglusta 4.5 aylık cok sukur, bu arada elektrik bıze de 168 geldi dogalgazda elektrıkle calıstıgı ıcın o ne kadar artarsa elektrıkte artıyor malum cocuk var çook yakıyoruz bızde bakalım kaç gelecek beklemedeyiz yeterki hasta olmasın onlar öderiz

Günaydın kızlar
Kahvaltı yapıldı
Sofra toplandı
Eşim evi çekti
Bende az çamaşır katlayıp ütü yapacağım
Derin dondurucu da yemek var , (patates oturmam)
Bir dışarı çıkıp kıyma almayı düşünüyorum
Sulu köfte yapacağım
Birde yoğurt çorbası yaparım
Üşenmezsem eşime kuru dolma yapıyım
Bir iki gün yeriz
Brokoli 🥦 de var onuda haşlar soslarım
Yemek işi uğraştırıcı
Mecbur yapıyoruz 🤣

Selam kızlar iyi pazarlar kahvalti ettik ortalik toplandı dün eşim oturdu evde oğlanı bi avm çocuk parkına götürdük fileye gittik et ketçap az mandalina az az ceri ve salatalik aldik ekmek icecek az kestane 140 tl ödedik valla bi poşet şey et pahali🙀 bulasik makinesi açtım avans alsın alınacaklar bulasik tableti 15 günlük kalmış deterjan sivi yag azaldi

pazar var bugün gitmiycek meyve bi kac günlük var az az alıyorum marketten bide eşim bazen aksam yemiyor sebze doldurmayayim evi evde yersek bugün karnı yarik var pilav yaparim beyefendi dun aksam anneme gideriz fln ddi gece topladim etrafı çanta hazırladım simdide caydı deli etti beni ne zamandır gitmiyoruz değişiklik olur demiştim bende 1.5 saat suruyo yol gidiş geliş günlük gitmeyelim dio dün gitseydik o zmn gece içti bugun hali yok tabi valla delirtti sabah sabah carladim baya sindi çekildi bi kenara:KK11:canta fln hazirldim okadar iki dakkaya yerlestirirssin dio

Ooops! uykusu kacanlarda bu gece.
Ya da aksam erken yatinca gece uykusunu almis uyananlarda bu gece de olabilir.

Disaridan okuyup sırf azcik ortalik karistirim diyenler orda kalın.
Gelmeyin burada size göre bisi yok anacım.

y.odamın tulude geldi cumartesi.
Vallahi hem uyguna hem de guzel bir dikim oldu.
icime sindi.

perdeleride netten diktircem bu gidisle.
Gidip gezmek falan gozumde buyuyo.
Baby haberini alan ariyo😊
Dayim, anneannem, yengem vallahi biri duymayagorsun aninda haber ucuyo

Hemen biz bisi duydukla basliyorlar cumleye bak dikkat et yat dinlenle cumle bitiyo falan.
😋

Tüm gunum zaten isim yoksa cam önu berjere kurulan emekli teyzeler gibi geciyor.

Berjerime kurulup onume zulami alip gelen geceni izliyom.
Gozlugum yoksa bazisini secemiyom falan😂

Aksam esime aiyy Esra Erolda nooldu biliyomusun diye basliyorum resmen.
Allah askina izleme sunlari diyo😊

Baby olsada adam benden kurtulsa😂

hoşgeldinnn lelllimmm😍

Selam kızlar iyi pazarlar kahvalti ettik ortalik toplandı dün eşim oturdu evde oğlanı bi avm çocuk parkına götürdük fileye gittik et ketçap az mandalina az az ceri ve salatalik aldik ekmek icecek az kestane 140 tl ödedik valla bi poşet şey et pahali🙀 bulasik makinesi açtım avans alsın alınacaklar bulasik tableti 15 günlük kalmış deterjan sivi yag azaldi

iyi pazarlar
Benim de sıvı yağ ve deterjanım az kaldı kampanyayı da kaçırdım. Eşim götürmedi markete. 45 tl alacağım şimdi 60 tl Finish kullanıyordum.ikiye bölüp kullanıyorum çok ağır bulaşığın yoksa öyle yapıyorum.

pazar var bugün gitmiycek meyve bi kac günlük var az az alıyorum marketten bide eşim bazen aksam yemiyor sebze doldurmayayim evi evde yersek bugün karnı yarik var pilav yaparim beyefendi dun aksam anneme gideriz fln ddi gece topladim etrafı çanta hazırladım simdide caydı deli etti beni ne zamandır gitmiyoruz değişiklik olur demiştim bende 1.5 saat suruyo yol gidiş geliş günlük gitmeyelim dio dün gitseydik o zmn gece içti bugun hali yok tabi valla delirtti sabah sabah carladim baya sindi çekildi bi kenara:KK11:canta fln hazirldim okadar iki dakkaya yerlestirirssin dio

bizde pazara gideceğiz bugün balık alacağız. Sebze lahanam var az da pırasa var. Akşam yemek yemiyor bazen benim eşim de. Kalıyor aldıklarım. Turşu yapmam lazım onun için karnabahar lahana alırım.

Pazar demek ev demek. Lellim hoş geldin sefalar getirdin. Hepimize güzel bir pazar günü olsun. Dün pazara çıktık çok çok güzeldi fiyatlar da çok çok güzeldi. Ben pazara yalnız çıkıyordum eşim birlikte çıkalım hava soguk diye hemen kabul ettim. Arabayı park edecek yer bulmak çok zor oluyor onun için eşimle gitmiyordum sinirli bir yapısı var herşeye karışıyor park düzenine. pazar arabalarına, iki kadın pazar ortasında konuşuyorsa onlara kızıyor. Fiyatlar bir önce ki haftaya göre oldukça yüksekti. Eşim dedi pazar parasını biraz fazla ayıralım bana iyi oldu. Zula yapabilirim diye düşündüm. Peynir pazarda da 30-35 arası başlıyor, lor peyniri de 8 liradan başlıyor 14 liraya kadar gördüm. Balık inanın yaşadığım yerden 40-45 km sonrası deniz ve sardalye 25 hamsi 20 tl. Rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun.

Yarın temizlik günü yemek yapmak temizlik sonrası çok zor oluyor bugünden yemeğimi yaptım et sote yarın pirinç pilavı ve çorba yaparım. Bu gün kahvaltı yapmadan bir makina çamaşır attım. Eşim şehir dışına çıktı sabah 7 de kalktık kahvaltı sonrası onu yolcu ettim. Çamaşırları serdim pazardan aldığım sebzelerle turşum bitmek üzereydi onu tekrar sebze ilave ederek tekrar kurdum. Yemegimi yaptım. Öğlen yemegimi yiyip kahveyi alıp hemen geldim. Birazdan yine kızlarımla dışarı çıkacagız. İnanın çıkmak istemiyorum evde oturmak işlerimi yapmak tv izlemek keyfini seviyorum. Ben evde hiç sıkılmıyorum.

Hoşgeldin canım özledik sohbetini 😁😁
hoşgeldinnn lelllimmm😍
Pazar demek ev demek. Lellim hoş geldin sefalar getirdin. Hepimize güzel bir pazar günü olsun. Dün pazara çıktık çok çok güzeldi fiyatlar da çok çok güzeldi. Ben pazara yalnız çıkıyordum eşim birlikte çıkalım hava soguk diye hemen kabul ettim. Arabayı park edecek yer bulmak çok zor oluyor onun için eşimle gitmiyordum sinirli bir yapısı var herşeye karışıyor park düzenine. pazar arabalarına, iki kadın pazar ortasında konuşuyorsa onlara kızıyor. Fiyatlar bir önce ki haftaya göre oldukça yüksekti. Eşim dedi pazar parasını biraz fazla ayıralım bana iyi oldu. Zula yapabilirim diye düşündüm. Peynir pazarda da 30-35 arası başlıyor, lor peyniri de 8 liradan başlıyor 14 liraya kadar gördüm. Balık inanın yaşadığım yerden 40-45 km sonrası deniz ve sardalye 25 hamsi 20 tl. Rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun.
Hosbuldum kizlar sizide topigide cok ozledim.
Insallah mapus damlarinda dogurmam😂🤣

Evi topladim evi temiz birakinca temiz buluyosun bana lux valla.
Cok iyi oluyor.
Anneme ugradim birlikde paraza ciktik.
Kabak, domates, limon, mandalina, muz, kestane aldim. 45tl verdim.
Zeytin,peynir,tereyag aldim 35tl buraya verdim.
Makbule girdim ordan cekirdek, lokum, kuru incir aldim. 22 tl buraya verdim.
sut aldim 3lt 14tl.

Kabagi hemen sekere yatirdim.
Su tatli istegim bitmedi 🙄

Bari disardan almim diyorum muhallebi,puding,kabak tatlisi, ayva tatlisi yapim.
Ama vucuduma cok seker yuklemekde iyi degil ama canim istiyo napim.

Sutümu kaynatirim simdi karnimi ancak doyurdum.

Corba var
sote yapicam bi de.

Dun supurup silmistim evim temiz.
Uzancam 4 de esim gelecek mac varmis cikmaz daha.

Kestane pisiririm.
İhlamur kaynatirim.
Belki azda biskuvi pastasi yaparim o kabak sevmiyo.
Onu yer
Meyve koyarim bi de.
Hava nasil karardi yagmura tutulcaz falan dedik ama neyse yagmadi.

Bugunde bende durumlar böyle

Esime dedim ki camlar kirlendi.
Yagmur yagdi normal dedi
10.kat ama malum cadde kenari toz falan.
Sonra camlari sildirim dedim 1 ay oldu daha hem gunes vuruyo diye öyle gorunuyo temiz diyo😂
100tl gidecek 😂

Dun de battaniyeyi getirsene
su getirsene
sunu uzatsana
Bunu versene diye diye adam sonunda keske ben dogursam ben tasisam su bebegi dedi😂
Ahh keske dedim.

Normalde kendi yapiyor ama isteyince zor geliyor.
Bugunde ayakkabimi baglamaya calisiyo olom dur daha var ozamanlara iyiyim suan relax dedim.

Karar ver dogurcan mi bana mi bakcan.

biz de her seyi ütülüyoruz canım benim oglusta 4.5 aylık cok sukur, bu arada elektrik bıze de 168 geldi dogalgazda elektrıkle calıstıgı ıcın o ne kadar artarsa elektrıkte artıyor malum cocuk var çook yakıyoruz bızde bakalım kaç gelecek beklemedeyiz yeterki hasta olmasın onlar öderiz
Yaa evt hasta olmasında fatura ödenir🤷🏻‍♀️

Back
X