Sağol teyzesiGeçmiş oldun kuzuma ya. Yakışıklım çabucak iyileşir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol teyzesiGeçmiş oldun kuzuma ya. Yakışıklım çabucak iyileşir inşallah
Tşk ederimGeçmiş olsun canim hemencecik atlatır insallah

Yılların yorgunluğu var benceBenden çıkarda gutmez ama üsengec.
Yani bana ozel diil bence evinede öyle.
Hep yorgun, hep usengec.
Anne suraya gidelim isim var.
Anne gel yorgunum.
Geliyomus yoldaymis yapraklari getircek ya vallahi kirmizi hali seresim var
gelir 10dk oturur kalkar
Tşk ederiz

Esim ben cocuk gormeye falan gitmem dedi.Selam kızlar. Bu gün Pazartesi ve ev halkı 7.45 ten sonra hepsini uğurladım ev bana kaldı. Allahım ne mutluluk bayılıyorum evde yalnız olup temizlik yapmaya bir de yorulmasam ama çok yorucu temizlik işi. Evin tüm banyo-tuvalet-lavaboları ovuldu fayanslar yıkandı elektrikli süpürge-paspas çekildi, toz alındı. Yemeklerim var akşam dışarıda yedik fazla fazla bu güne yemek kaldı. Sadece yanına makarna yapıcam. Birde internette "Pekmezli Sup" tarifi gördüm onu yaptım az önce yedim bir kase tadı güzeldi çok hafif bir tatlı olmuş tavsiye ederim tarafımdan denenmiştir.
Lellim ben kocamın tarafına düşman değilim ama inan sen ne yaşıyor ve yaşatıyorlarsa üç aşagıya beş yukarıya aynısın ben yaşadım. Ama benim kocam altını alır takardı. Onlarda benim doğumlarımda ilk kızıma geldiler ikinciye lütfedip gelmediler. Bana kalırsa amcası beşiğin kenarına 100 tl bıraksın yeterli tabi ki son karar sizin ama sen gramı al koy kızının nasibi olarak .
Geldi 10dk oturdu ve gitti benimkideAnneler benim annemde şahsına münhasır bir kişiliği vardır. Yemek düzenli yapar artık yaşlanıyor hazır yufkadan börek yapıyor. Çarşıya çıkıp alıyor anne sen ne zaman söyle bak ben müsaitim artık evdeyim ne zaman istersen yaparım diyorum senden isteyeceğim günlerde olucak diyor anlamıyorum evimiz yürüme mesafesinde ama bana kadar yürümüyor halbuki her sabah yürüyüşe çıkıyor anlamlandıramıyorum.

)
)Bende beklentide degilim artik canimLelli yerinde olsam altın yada gram takmam bez alırsın kıyafet al gerek yok bence sanmam ki o kız sana alçak bence alma

KIza oyun arkadası almıstım black fridayda 80 tl
Heryerde 100 dü,dedim kesin kücük boy gelcek .
Az önce geldi kocaman
Trendyoldan aldm,gönderen ciceksepeti☺
Değmez onlara boşver kız rahat çünküBende beklentide degilim artik canim
Işte ben hep ince dusunuyorum amca diyorum yine esimin konumunu dusunuyorum.
Elti kızınmı canim aman dikkat et ben olsam çok erken gitmem malum senin yemekler güzel sana yaptırmaya kalkarAksama davet etti evine nasil olduysa bilemedim.
Yani kaynanasi gorumceside gelecekmis
Benide aradan cikarim dedi muhtemel

evet canim erken gel dedi gelemem dedimElti kızınmı canim aman dikkat et ben olsam çok erken gitmem malum senin yemekler güzel sana yaptırmaya kalkar

Bana cok sert geldi o cennet hurmasinin kurusuDeğmez onlara boşver kız rahat çünkü
Baby cennet hurması mi bu ara herkes ovuyor kilosu ne kadar güzel de bende alicam