Hiç şaşırmadım canim beklenir ondan o sana gelince uzatıp bacakları uyuyo sende bise yapma canim sende hamilesin o kayinvalideye yaptırır benceevet canim erken gel dedi gelemem dedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç şaşırmadım canim beklenir ondan o sana gelince uzatıp bacakları uyuyo sende bise yapma canim sende hamilesin o kayinvalideye yaptırır benceevet canim erken gel dedi gelemem dedim![]()
yapcaklarmis zatenHiç şaşırmadım canim beklenir ondan o sana gelince uzatıp bacakları uyuyo sende bise yapma canim sende hamilesin o kayinvalideye yaptırır bence![]()
Anam kırk yılda bir çağırıyor hep kendi geliyor insan söylemeye utanır gel yardım et diye bide ben olsan yemek yapar peşine cay yanina bile biseler yaparimyapcaklarmis zaten
gorumcesi makarna salatasi teyzede bisi yapcakti unuttum.
Evde kek var bende 3-4 dilim koyarim yine yapamam bisi ya.
Yoruldum bende sarmayi bile yarina biraktim
Hamile amaAnam kırk yılda bir çağırıyor hep kendi geliyor insan söylemeye utanır gel yardım et diye bide ben olsan yemek yapar peşine cay yanina bile biseler yaparim
Allah bereketini versinBirde bugun kumbarami actim 170 tl çıktı hava soguk diye merkeze çıkamadım yakında hep gittiğim yer var ordan 0.5 lik altın aldim 24 ayar yoktu 22 ayata 135 verdim fazlamı bilmiyorum iki yere sordum ikiside bu fiyatı verdi parka gittik fırından 1 simit 1.25 verdim markete girdim yarim kg muz az armut mandalina ekmek küçük cips süt aldım 14 tl nakit karttan geçtim 25 kalmis ddi eşim karta 200 atmış bu gece yada yarın günü birlik şehit dışı işi var yanında olsun ddi bendede var kumbaradanda arttı 0.5 alabilirim yada euro alabilirimaltın alabilirsek tkr 3 gram olcak
Çok kurumuşturBana cok sert geldi o cennet hurmasinin kurusu
Benim aldigim kuruydu ya zor isirdimÇok kurumuştur
Yumuşak olur
Yumuşak kuru olanlar güzelBenim aldigim kuruydu ya zor isirdim![]()
Aynı fikirdeyimElti kızınmı canim aman dikkat et ben olsam çok erken gitmem malum senin yemekler güzel sana yaptırmaya kalkar![]()
saol canimAllah bereketini versin![]()
Annem Allah var bana hamilelik,dogum cok yardım etti.Herkes annen de olsa kendi düzenin de kalmak istiyor
Bunu anladım
Benim ki de çok alıngan söylemez illa ben bulacağım
Ama onun dışında çok eğlenceli
Konuşlan iyi bir arkadaş
Anı anını tutmuyor işte
Uyku arkadası yazcaktımnasıl birşey aldın canım. Gülegüle oynasın kuzum
Eskidir cnm dısı kuru ama ici yumusak oluyorBenim aldigim kuruydu ya zor isirdim![]()
Yürü kız kim tutar seni2019 a 2018 aralıgın son günlerinde,kociye yeni yıla 3 kisi giriyoruz diyerek girdim
Tek bisey yaptım dogurdum
Kavga gürültü dogurdum valla
İyiki dogurmusum
Birikim var mı yok mu belli degil
Kzıın takıları,dogum param birikim
Hastane masrafları,dogum masrafı,ikramlar,hediyelikler gider.
Fifti fiftiyiz galiba
2020 hedefim daha huzurlu bi hayat.
Kızımla bolca vakit gecirmek
Saglık olsun,azalmayalım cogalalım(daha nekadr cogalacaksak
)
Anam duysa yeter cogalıp durmayın der kesin
Ayda 1 gram bari atsm kenara kardır.
Yarım maas alcm malum ise baslayınca.
İlkve en büyük hedefim kocayı anasına düsman etmek dermisim
Ama yılbasında büyük ikramiye kazanacak olmam bile daha büyük ihtimal![]()
Uyku arkadası yazcaktım
Uyku arkadası fil![]()