Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hiç şaşırmadım canim beklenir ondan o sana gelince uzatıp bacakları uyuyo sende bise yapma canim sende hamilesin o kayinvalideye yaptırır bence🤔
yapcaklarmis zaten
gorumcesi makarna salatasi teyzede bisi yapcakti unuttum.
Evde kek var bende 3-4 dilim koyarim yine yapamam bisi ya.
Yoruldum bende sarmayi bile yarina biraktim

Selam kızlar sabah kahvalti edip temizlik yaptim buzdolap ve bulasik makinesi çekip altlarını sildim koltuk altı çekip sildim artık her gün camlar açık deil temiz kalır bi süre hali ortumde lekeler oldu yemek cay gibi onu attim yikandi kurur insallah yarına çok kullanışlı oldu hem hali çok eski biraz resmen ev değişti aksama karniyarik var kalan pilav yaptim eşim gec gelcek yemez biz oglanla yeriz bide havuç salatası yaparim turplu

Birde bugun kumbarami actim 170 tl çıktı hava soguk diye merkeze çıkamadım yakında hep gittiğim yer var ordan 0.5 lik altın aldim 24 ayar yoktu 22 ayata 135 verdim fazlamı bilmiyorum iki yere sordum ikiside bu fiyatı verdi parka gittik fırından 1 simit 1.25 verdim markete girdim yarim kg muz az armut mandalina ekmek küçük cips süt aldım 14 tl nakit karttan geçtim 25 kalmis ddi eşim karta 200 atmış bu gece yada yarın günü birlik şehit dışı işi var yanında olsun ddi bendede var kumbaradanda arttı 0.5 alabilirim yada euro alabilirim 😀😀 altın alabilirsek tkr 3 gram olcak

yapcaklarmis zaten
gorumcesi makarna salatasi teyzede bisi yapcakti unuttum.
Evde kek var bende 3-4 dilim koyarim yine yapamam bisi ya.
Yoruldum bende sarmayi bile yarina biraktim
Anam kırk yılda bir çağırıyor hep kendi geliyor insan söylemeye utanır gel yardım et diye bide ben olsan yemek yapar peşine cay yanina bile biseler yaparim

Benim 2019 da esimin isleri toparlansin istiyordum cok sukur duzenli aliyo baya abisinin yanında 2020 bazı borçlar var üzerimde banka fln eşim kar alcakmis izle alakalı onları kapatcam insallah dediği gibi alırsa bide birikim adına ayda 0.5 te olsa gram altın almak istiyorum

Anam kırk yılda bir çağırıyor hep kendi geliyor insan söylemeye utanır gel yardım et diye bide ben olsan yemek yapar peşine cay yanina bile biseler yaparim
Hamile ama😂
Hastaymis gibi davraniyor kendine.
Oysa insan yapabiliyor ya.
cok sukur ben evimi temizledim yemek yaptim kek bile yaptim.
Benden de isterdi de hamileyim diye isteyemedi bence.
Yine benin vicdanim iste
Kiziyorum sonra enayimiyim diye

Birde bugun kumbarami actim 170 tl çıktı hava soguk diye merkeze çıkamadım yakında hep gittiğim yer var ordan 0.5 lik altın aldim 24 ayar yoktu 22 ayata 135 verdim fazlamı bilmiyorum iki yere sordum ikiside bu fiyatı verdi parka gittik fırından 1 simit 1.25 verdim markete girdim yarim kg muz az armut mandalina ekmek küçük cips süt aldım 14 tl nakit karttan geçtim 25 kalmis ddi eşim karta 200 atmış bu gece yada yarın günü birlik şehit dışı işi var yanında olsun ddi bendede var kumbaradanda arttı 0.5 alabilirim yada euro alabilirim 😀😀 altın alabilirsek tkr 3 gram olcak
Allah bereketini versin😊

Herkes annen de olsa kendi düzenin de kalmak istiyor
Bunu anladım
Benim ki de çok alıngan söylemez illa ben bulacağım
Ama onun dışında çok eğlenceli
Konuşlan iyi bir arkadaş
Anı anını tutmuyor işte
Annem Allah var bana hamilelik,dogum cok yardım etti.
Ama eve gelir ortalık toplar,pasaklısınız siz diye diye🤦🏻‍♀️
Kardesime kadın geliyor herhafta
Ona da kadın gelmese evi sey götürür diyor🤦🏻‍♀️😂
Ya yapma senden is isteyen yok diyorm ama temizlik hastası duramıyr🙈
İdare ediyorz
Kardesimin kıza da ananla teyzen gibi pasaklı olma diyip duruyor,babannesini de katmıs isin icine🤦🏻‍♀️
Cocuk gidip babannesine cok pasaklısın babanne demis😨
Fırca attık bayagı kardesimle🙈

2019 a 2018 aralıgın son günlerinde,kociye yeni yıla 3 kisi giriyoruz diyerek girdim🤣
Tek bisey yaptım dogurdum😂
Kavga gürültü dogurdum valla🙈
İyiki dogurmusum🙏🏻
Birikim var mı yok mu belli degil🤣
Kzıın takıları,dogum param birikim
Hastane masrafları,dogum masrafı,ikramlar,hediyelikler gider.
Fifti fiftiyiz galiba🤣
2020 hedefim daha huzurlu bi hayat.
Kızımla bolca vakit gecirmek
Saglık olsun,azalmayalım cogalalım🤗(daha nekadr cogalacaksak🤣)
Anam duysa yeter cogalıp durmayın der kesin🤣
Ayda 1 gram bari atsm kenara kardır.
Yarım maas alcm malum ise baslayınca.
İlkve en büyük hedefim kocayı anasına düsman etmek dermisim🤣
Ama yılbasında büyük ikramiye kazanacak olmam bile daha büyük ihtimal😂

2019 a 2018 aralıgın son günlerinde,kociye yeni yıla 3 kisi giriyoruz diyerek girdim🤣
Tek bisey yaptım dogurdum😂
Kavga gürültü dogurdum valla🙈
İyiki dogurmusum🙏🏻
Birikim var mı yok mu belli degil🤣
Kzıın takıları,dogum param birikim
Hastane masrafları,dogum masrafı,ikramlar,hediyelikler gider.
Fifti fiftiyiz galiba🤣
2020 hedefim daha huzurlu bi hayat.
Kızımla bolca vakit gecirmek
Saglık olsun,azalmayalım cogalalım🤗(daha nekadr cogalacaksak🤣)
Anam duysa yeter cogalıp durmayın der kesin🤣
Ayda 1 gram bari atsm kenara kardır.
Yarım maas alcm malum ise baslayınca.
İlkve en büyük hedefim kocayı anasına düsman etmek dermisim🤣
Ama yılbasında büyük ikramiye kazanacak olmam bile daha büyük ihtimal😂
Yürü kız kim tutar seni😚😚😚

Uyku arkadası yazcaktım🤦🏻‍♀️
Uyku arkadası fil🤗

aaaaaa aaaa ben de daha kızım gelmeden almıştım. Tabi yeğenim doğduğunda ona da almıştım. Tabi kardeşim yeğenimi alıştırdı file şimdi filsiz uyumuyor. Bir gün annemle pazara çıktık. Yeğenim de yanımızdaydı uykusu geldi. Başladı ağlamaya fil de fil diye🤣🤣🤣🤣🤣 o günden sonra alıştırmayacağım file diye karar verdim odasında süs niyetine duruyor😂 her gittiği yere kocaman fili taşıyor. Tabi senin aldığın fil nasıl bilmiyorum🙄
Benim kızım mendili uyku arkadaşı yaptı. Uykusu gelince mendil mendil diyor. Çok da rahat oluyor heryerde çantamda :)

Back
X