- 27 Şubat 2013
- 14.935
- 42.662
- 798
Cok tatli bir annesiniz.Gece gece uyandık nöbetteyiz7 de uyursa olacağı bu
Aynen markete bile beraber gidiyorZ biz kızlaSenin için iyi olmuş ya çocuk varken arada rahatlatacak insan arıyorum ama yok markete gitsem annem çabuk gel der hep kuaför filan hak getire
Afiyet olsunvalla cok da guzel yedim☺
Gel sarılalımGece gece uyandık nöbetteyiz7 de uyursa olacağı bu
Cok tatli bir annesiniz.Allah bagislasin
Gel sarılalım
Asi olsalarda geciriyorlar kizamik falan ama en azla atlatiyorlar.Günaydın kizlar saat 06.50 de gün ayiyo bana oglaň akşamdan sabaha ateşlendi uyku yok bana uyumadik bişiy olur diye
Lelli o kadın kimmi merak egttim msj at bana
Vallahi asi olması şart suriyelilerden nice hastalıklar geliyor bakın okuldan eve önemli çünkü
Benim bi arkadaşım da karşıydı kız öyle bir kızamık gecirdiki bak dedim sen buna asi yaptırmasını bu çocuk bundan böyle hala savunuyor ya Allah akıl fikir versin
Bende dokuz gibi yatardim hep ama çocuklar olunca ne yaptığım ne kalktığımızda belli
Erkekler ipin ucunu kacirmaya görsün su kredi kartı bi bitmedi gitti cam balkona 1000 tl kaldı
Ha tamam şimdi hatırlarımAsi olsalarda geciriyorlar kizamik falan ama en azla atlatiyorlar.
Menenjit asisi olmadigi icin kalici hasar olan birini taniyorum.
Yani aşılar icin yurt disinin baskisi vs deniyor.
yillardir suregelen bir uygulama ozamanda sanki zorlamami vardi.
Bana dogru gelmiyor.
o bayan ilacsiz, asisiz cocugunun mikroplarla kendini savunmasini bagisliginin boyle artacagini savunuyor.
Insallah sonra pisman olmaz.
Böylr seyler sakaya gelmez.
Ama menenjit kalici hasar birakabikiliyor Allah korumus.Ha tamam şimdi hatırlarım
Çok yanlış yapıyor ben çocukken menenjit geçirmiş biri olarak asi yok bisey yok uç sene hastanede yatmisim hatırlamıyorum Allaha şükür biseyim yok ama riskli eskiden asi yaptırmamış annem Allaha sukur birşeyler olabilirdi o konuda o bayana katılmıyorum
elti kizinin evide oyle pembe nilyesili odalarBi adam esi seviyor diye evi pembe dösemis
Ay hic sevmem insanın ruhu daralır ya adam kravatına kadr pembe
Kibris tatlisida enfesto oluyo be.Bugün elim değerse Kıbrıs tatlısı yapcam akşama kızartma köfte çay bugünde böyle olsun her gün bisey istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?