Kardesim kesmisti bizim kusun tirnagini ilk defa duydum niye öluyorlarmis ki.Selamlar herkese bugün hastahaneye gittim kontrol amaçlı vitamin , b12 , açlık tokluk şekeri eko akciğer filmi çekildim , arada bir ateşleniyorum onunla ilgili de bir tahlil istedim 3090₺ tuttu sağlık sigortam karışlıyor 20₺ katkı payı verdim sadece.Perşembe sabah da karın ultrasonu çekileceğim.İnşallah bir şey çıkmaz
Yemek yedik 86₺ 3₺ de bahşiş bıraktım
Miğrosta alışveriş yaptık kardeşim ödedi nescafe 200 gr 29 ₺ idi ucuz geldi başka markette baktım 200 gr 38₺ idi 100 gr da 21 ₺ gibi bişeydi
Metroda alışveriş yaptık 185₺ tuttu kardeşim verecekti dur dedim ben vereyim zaten asgari ücret alıyor kıyamıyorum.
Kuşumun tırnakları çok uzamıştı eve gelince veterinere götürdük kardeşimle evin karşısında var.Adam görür görmez kuşunuz ölebilir dedi.Nasıl yani dedim ben de hasta da adam farketti sandım tırnak kesilirken ölme ihtimali oluyormuş kardeşim başka bir veterinerde kestirmişti bu adam bize güven vermedi.Çıktık diğer veterinere götürdük çocuk güzelce kesti azıcık gagasından da aldı az.hafif arka tırnakta kan oldu minicik, ilaç sürdü.Akmadı bile kan çok şükür.Önceki veteriner çok korkuttu bizi
10₺ de veterinere verdim.
Esim izgara alicak bisiler sagolsun.
Geliyomus
ekmek falanda alir.
Kusun yemi bitmisti onuda istedim.
Balli falan bisi almis.
paşam balli cubukda olanlari begenmedi vitaminli meyveli falan almistik ı ıhh yemedi.
Bende sokakdaki kuslara verdim.
Bu paketmis bakim yicek mi
Yulafi cok seviyo.
Bu ara acayip yiyo onceden bukadar yemezdi.
şişko diyo
Napiyosun diyorum sisko diyo
Dayanamiyoruz her gun saliyoruz her yer tüy ben hergun ev supurmimde kim supursun.
Yine saldim.
Cekirdek yiyoruz coplerini alip asagi atiyo sıpa.
Aksamlari cikariyoruz genelde hava kararinca basliyo vurmaya asla durmuyo kafesinde alisti artik
Hele esimle bi top oynuyo topun pesine koscam diye helak oluyo yavrum kosamayinca ucuyo
Kanatlarin var be yavrucum uç iste kosmaya calisiyo sonra yoruluyo
Selamlar herkese bugün hastahaneye gittim kontrol amaçlı vitamin , b12 , açlık tokluk şekeri eko akciğer filmi çekildim , arada bir ateşleniyorum onunla ilgili de bir tahlil istedim 3090₺ tuttu sağlık sigortam karışlıyor 20₺ katkı payı verdim sadece.Perşembe sabah da karın ultrasonu çekileceğim.İnşallah bir şey çıkmaz
Miğrosta alışveriş yaptık kardeşim ödedi nescafe 200 gr 29 ₺ idi ucuz geldi başka markette baktım 200 gr 38₺ idi 100 gr da 21 ₺ gibi bişeydi
Metroda alışveriş yaptık 185₺ tuttu kardeşim verecekti dur dedim ben vereyim zaten asgari ücret alıyor kıyamıyorum.
Kuşumun tırnakları çok uzamıştı eve gelince veterinere götürdük kardeşimle evin karşısında var.Adam görür görmez kuşunuz ölebilir dedi.Nasıl yani dedim ben de hasta da adam farketti sandım tırnak kesilirken ölme ihtimali oluyormuş kardeşim başka bir veterinerde kestirmişti bu adam bize güven vermedi.Çıktık diğer veterinere götürdük çocuk güzelce kesti azıcık gagasından da aldı az.hafif arka tırnakta kan oldu minicik, ilaç sürdü.Akmadı bile kan çok şükür.Önceki veteriner çok korkuttu bizi
Millet çılgınlar gibi alışveriş ediyor bu para nerden geliyor anlamıyorum biz dedim öyle olsak gecinemeyiz valla bazen çok düşünüyorum cikamaiyorum işin içinden market alışverişi faturalar ucu ucuna hırka alacaktim vazgeçtim masraf olmasın diye aslında ihtiyacında vardi
Kardesim kesmisti bizim kusun tirnagini ilk defa duydum niye öluyorlarmis ki.
Masallah bisi olmadi.
Tam sopalık bunlar yaSlm kizlar bugün oğlan yine ateşlendi bir haftadır böyle canım sıkılıyor usuyormu usutuyormu dışarı çıktık bugün AVM gezdirdim uZun zamandır çocuklar gitmiyordu
Gorumcemin doğum günüydü oradan ona gidelim dedikbir hediye alipta neyse mağazada bir hirka beğendik benimki tutulurdu illa giy kardeşimle aynı giyiyosun olcakmi bedeni benimde elimde çocuk var poşet kim cikarcak üstü dedim bu olur ona alalım dedim bu sinirlendi çıktı ben eve gidiyorum diye bende kızdım cehenneme git dedim
Sanki benim kardeşim dedim bu gitti
Bende gorumceme gittim kıza haber verdim çünkü Msj attım gel diye gelmiycem bilmem ne yazdı deli oldum sonra geldi tabi çocuk gibi basım catliyo
Oğlan ateşli bazen deli gönül çek git diyo ah çocuklar olmasa
Geçmiş olsunSlm kizlar bugün oğlan yine ateşlendi bir haftadır böyle canım sıkılıyor usuyormu usutuyormu dışarı çıktık bugün AVM gezdirdim uZun zamandır çocuklar gitmiyordu
Gorumcemin doğum günüydü oradan ona gidelim dedikbir hediye alipta neyse mağazada bir hirka beğendik benimki tutulurdu illa giy kardeşimle aynı giyiyosun olcakmi bedeni benimde elimde çocuk var poşet kim cikarcak üstü dedim bu olur ona alalım dedim bu sinirlendi çıktı ben eve gidiyorum diye bende kızdım cehenneme git dedim
Sanki benim kardeşim dedim bu gitti
Bende gorumceme gittim kıza haber verdim çünkü Msj attım gel diye gelmiycem bilmem ne yazdı deli oldum sonra geldi tabi çocuk gibi basım catliyo
Oğlan ateşli bazen deli gönül çek git diyo ah çocuklar olmasa
Çok fena çarpmışsın canımEvin arkasına Suriyeliler cafe a
Tam sopalık bunlar ya
Bizim royallgillerden kocamda havuza gitti is cıkısı.
Bende ne güzel hayt valla diyince ,bırak annene 2 saat gidelim beraber diyo.
Annem senin emirelin mi?Havuza gitcem diye cocuk bırakayım dedim.
Anneme bırakalım diyo
Ay pardon senin anan mı vardı?Hic haberimiz yok dedim.
Ayyy Zeynep sisirme beni tmm diyo
Bi sisircem ben onu haberi yok!
Çok tatlı kuzunHeey maşallahhh. Bizde de kanarya vardı. Bir ötüyordu bize gelen misafirler uyuyamıyordu. İki sohbet etsek başlıyordu ötmeye. Masanın üzerinde duruyordu kafesi. Her gün tozzz
Eşim birine verdi. Ama şimdi de kedimiz var sandalyelerin üstleri tüy yığını. Sanırum kediyi veremeyecek. Bizim kız kıyameti koparıyor. Kedi gitsin deyince
Ah kuzuma ne kadarlık canları var zaten benim de 2 tane mubişim öldü şimdi paşam var bitanecik iki gözümün çiçeğiSelamlar herkese bugün hastahaneye gittim kontrol amaçlı vitamin , b12 , açlık tokluk şekeri eko akciğer filmi çekildim , arada bir ateşleniyorum onunla ilgili de bir tahlil istedim 3090₺ tuttu sağlık sigortam karışlıyor 20₺ katkı payı verdim sadece.Perşembe sabah da karın ultrasonu çekileceğim.İnşallah bir şey çıkmaz
Bugun bizede avm gunu.Selam kızlar bugün AVM günü bakalım bedeli ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?